|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 1:18 pm
Mióta ismered Laurát Ella?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 11:09 pm
Sziasztok! Nyaralni vagyok, ezért nincsen folytatás, meg válasz, stb... Egy darabig nem is lesz. Amint hazaérek a nyaralásból, frissült erővel fogom magam tudni belevetni a Rich Mob-ba és a többi beteg dologba, amit csinálok. Úgyhogy, ajánlom lelkiekben készüljetek, mert... jön a folytatás. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 16, 2009 8:15 pm
Elnézést... Belefutottam egy csúnya írói zárlatba... Van, mikor egyszerűen nem megy... Sajnálom. Ilyenkor nem szabad erőltetni az írást, mert tragédia lesz a vége. Amint túlteszem magam ezen, azonnal lövöm a folytatást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 8:49 am
Úgy fest megjött az ihlet és a kedv végre, úgyhogy hamarosan megjön az új fejezet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 8:41 pm
wahmbulance Figyelem! wahmbulance Nem tudom, mi történt, vagy, hogy ez egy hiba-e, de most valamiért Gaia az oldalra renderelt és mellé rakott szöveget úgy jeleníti meg, hogy a kép fülöl van és alatt a szöveg... Eddig nem így volt! Ha eddig így láttátok, bocsi. Minden esetre visszanéztam a régi fejezeteket és ott is úgy vannak. Szóval, nem az én hibám. Mosom kezeimet. Ha a hiba kijavításra kerül, én is javítom majd a fejezet. Addig, így tudjátok csak olvasni. Én kérek elnézést... Minden esetre, felkerüt az új fejezet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 4:46 am
Shawn-nak már nem kell kartörés miatt aggódnia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 11:23 am
Jelenleg Helenre gyanakszom. Felettébb gyanúsan viselkedik. Nem biztos, hogy ő ölte meg Kevint és Beatrice-t, de elképzelhető, hogy ő ölte meg Shawn-t és Laurát. S miért? Mert tudta, hogy Harold úgyis elvenné tőle Laurát. Tehát se gyerek, se pénz. Kedvenc gyermeke és férje halott, akiket tuti nem a pénzért öltek meg. Úgy dönt, hogy vesszen minden. Ezért megölte a két gyereket. Már eleve gyanús volt, hogy korán reggel fel volt öltözve. Lehet, hogy nem is aludt. Felteszem késő este csöngettek a kapun. Megan tett-vett, kinyitja az ajtót. Megérkeztek a gyerekek. Laura elsősorban Ellához szeretne menni. Megan odakíséri őket. Megy szólni Helennek. Elkíséri Ellához és gyerekekhez. Balhét csap. Visszamegy a hálószobájába. (Fura, hogy nem alszik egy szobában/ágyban Kevinnel, bár lehet, nekem nem világos.) Megtalálja tetemeket. Elszáll az agya. Visszacsörtet, feltehetőleg Megan és Ella mentek rendbe rakni 2 vendégszobát a gyerekeknek. A két gyereket megöli. Majd ment és elintézte a két szolgáló lányt is. Az ő tetemüket eltüntette. Reggel pedig rájuk kente a gyanút.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 12:54 pm
bibortetu Jelenleg Helenre gyanakszom. Felettébb gyanúsan viselkedik. Nem biztos, hogy ő ölte meg Kevint és Beatrice-t, de elképzelhető, hogy ő ölte meg Shawn-t és Laurát. S miért? Mert tudta, hogy Harold úgyis elvenné tőle Laurát. Tehát se gyerek, se pénz. Kedvenc gyermeke és férje halott, akiket tuti nem a pénzért öltek meg. Úgy dönt, hogy vesszen minden. Ezért megölte a két gyereket. Már eleve gyanús volt, hogy korán reggel fel volt öltözve. Lehet, hogy nem is aludt. Felteszem késő este csöngettek a kapun. Megan tett-vett, kinyitja az ajtót. Megérkeztek a gyerekek. Laura elsősorban Ellához szeretne menni. Megan odakíséri őket. Megy szólni Helennek. Elkíséri Ellához és gyerekekhez. Balhét csap. Visszamegy a hálószobájába. (Fura, hogy nem alszik egy szobában/ágyban Kevinnel, bár lehet, nekem nem világos.) Megtalálja tetemeket. Elszáll az agya. Visszacsörtet, feltehetőleg Megan és Ella mentek rendbe rakni 2 vendégszobát a gyerekeknek. A két gyereket megöli. Majd ment és elintézte a két szolgáló lányt is. Az ő tetemüket eltüntette. Reggel pedig rájuk kente a gyanút. Nekem ez tetszik, de... Helen honnan tudta hol vannak a gyerekek szobálya? Hisz így is 2-en kísérték a szobákhoz. Bár tényleg furcsa ez az egész így most... Amúgy szerintem Ella öltem meg Helen férjét és gyerekét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 5:59 am
Helennek volt pár éve bejárni azt a házat, csak a lakórészben kellett pár ajtót kinyitnia, hogy tudja hol vannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 9:32 am
Szerintem Megan mikor a reggeli asztalt készítette elő megérkeztek a gyerekek, elkísérte őket Ella szobájába, majd elment Helenért. Az esti balhé után Helen úgy tett, mintha nem tudna semmiről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 2:16 pm
Én figyelemre venném hogy Shawn csak az egyik karját szedték le ráadásul pont azt karját amit be volt kötözve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 11:31 am
Talán Harold tanulmányozni akarta, hogy miért törik el mindig. Vagy csak megújítja a beültetést stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 9:59 am
Ha ezt a nézetet követük, akkor Laurának mindkét karjában van implant. razz Hol lehetnek a fejek? Kéne NPC-t választani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|