|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 12:39 pm
nem hiszem el!!! elsőre megpróbáltam a heaven másodikat és SIKERÜLT biggrin a nyeremény: golden sparkles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 12:49 pm
nekem már csak a csirke jodli van de az nem megy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 2:13 pm
57 lány + 1 pasi-val zártam a sort a szív össze törésekkel.... Amúgy én már végeztem is minden meg van. A hell-es rész szerintem a legkönnyebb és a farmos a legnehezebb....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 2:21 pm
Kész..én feladomXD Nincs koordinációm, és nálam a bal az le a jobb meg bal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 2:45 pm
Nah megcsináltam a második poklost és az első mennyest biggrin Márcsak a második mennyes és a második farmos (a kotkodácsolós jódli xd ) van hátra. Amúgy az a nehéz amikor nemcsak jobb és bal nyíl egyszerre hanem mellé fel meg le billentyű is... Az meg vicces amikor egyre nagyobbakat csillognak a sikeres nyilak amikor gyűlik a combo... Jó éjt smile (bár lenne zzz feliratú beszédbuborék cucc) U. i.: Akinek sikerülne a tyúkjódli majd mondja meg mit kapott. Ja és még egyszer nem engedi ugyanazt megnyerni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:35 pm
Nah mind2 mennyes meglett smile Ha nem akarjátok még nem lövöm le hogy mit lehet a jódliért kapni (nem, nem csináltam meg), de találtam 1 fórumot ami mutatja hogy miket lehet kapni. Klikk ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 2:06 am
el se hiszem... végre sikerült a csirke jódli is .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 5:10 am
Rekacicca el se hiszem... végre sikerült a csirke jódli is ..... Graaat biggrin Nekem csak az van hátra... És majd megint legyen este magyar szoba, majd írja ide az illető hogy ő hozta létre a szobát pl Réka írja hogy ő vagy Nárcisz stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:00 am
ááááá hót béna vagyok crying az első mindenhol megvan a mennyen kívül.... a másodikak főleg gázosak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:11 am
Napsugár hajrá menni fooog... A mennyesben a swinges az könnyebb, amúgy valamivel jobban megy ha közben a ritmusra hangolódsz...
Csinálok 1 szobát a Masquearde Mayhemben, gyertek oda smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:14 am
1. Mi lesz a szoba neve? 2. Nem táncoltam még Ellenie-vel crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:20 am
Lurzt 1. Mi lesz a szoba neve? 2. Nem táncoltam még Ellenie-vel crying Hát Obilia smile Mindig az a neve mint annak aki létrehozza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:23 am
Narcisz Kész..én feladomXD Nincs koordinációm, és nálam a bal az le a jobb meg bal.... Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen.. béna xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 7:24 am
kipróbáltam egy dalt ami eddig max 67%-ra ment zene nélkül ma reggel.... és 95-re összejött O_o nem értem a logkiát ebben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|