|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:58 pm
Mondasz valamit. Mondjuk jelenleg a két gyerek is el van szeparálva a többiektől. Ők is meghalhatnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:01 pm
Akiről nem tudjuk, hogy hol van, vagy nincs együtt mással, az potenciális áldozat jelölt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:02 pm
Nagyon meg kell gondolni mit akarunk. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:03 pm
csak Adriana normál esetben gondolom Harolddal alszik, bár lehet hogy ma este nem volt kedve vagy pont Harold küldte el
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:06 pm
Nem hiszem, hogy az eset után együtt alszanak, ha mégis a gyilkos őt is megölte és testét elvitte valahová. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:08 pm
bibortetu Nem hiszem, hogy az eset után együtt alszanak, ha mégis a gyilkos őt is megölte és testét elvitte valahová. razz ...és a vacsora liba hús darabolva... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:12 pm
igazából akárki lehet a következő áldozat mivel nem tudjuk a pontos indítékot, mert nem biztos hogy Rachelnek igaza van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:17 pm
Doku no Hana bibortetu Nem hiszem, hogy az eset után együtt alszanak, ha mégis a gyilkos őt is megölte és testét elvitte valahová. razz ...és a vacsora liba hús darabolva... biggrin LOL!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:28 pm
úgy látszik semmit se ér hogy olyan sok Gyilkos elmék-et néztem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:35 pm
Azzal nincs baj. Az ellenséggel van baj, aki én vagyok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:40 pm
Nem azért, de david mikor érkezett a házba? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:55 pm
Elleine Nem azért, de david mikor érkezett a házba? question Davide végig ott volt... Olvasd vissza a Chapter 0-át... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:59 pm
Megkérném a komornyikot, hogy kutassa át a szobát, hátha talál valamit, megkérdezném, hogy talált rá, arcal le vagy fel? Az ágy be volt vetve? Hol van Adriana? Látszik valami nyom arról hogy küzdött az életéért?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 3:02 pm
A megint szó hallatán többen összenéztek. Megan leültette Harold-ot a helyére, Wilfred megérkezett a desszerttel, de ez mind mit sem ért. A pánik, már kitört. Helen megindult a kijárat felé, Laura-val, akit a karjánál fogva húzott maga után. Davide a legelső lehetséges menekülési utat vette célba, de mindhiába. A ház le lett zárva.
Végigolvastam, de csak itt említed meg davidet confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 3:04 pm
Azt hiszem kicsit késő van, válasszanak a többiek is NPC-t de én Wilfredre vagyok kíváncsi, egyedül kéne mennem, nehogy egyszerre essünk ki.
Jó éjszakát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|