|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2010 6:47 am
Ez most jutott eszembe... hogy fogunk "találkozni"? Ki tudja melyik három szervert fogja adni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2010 6:59 am
mikor reggel feljött mindenki gaiara majd itt megírja az első ember h melyik serveren van, vagy majd akkor megbeszéljük
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2010 12:09 am
Ha fel fogok tudni kelni, akkor igen. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2010 6:07 am
Nekem is jó, már csak az a kérdés, hogy fel tudok-e kelni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2010 8:12 am
Én 9-10 körül tudnék feljönni (péntek vagy szombat ugye?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 1:48 pm
Akkor a péntek 9 óra maradt? Csak mert akkor úgy szervezném a holnapi napom. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 1:57 pm
Molylepke Akkor a péntek 9 óra maradt? Csak mert akkor úgy szervezném a holnapi napom. biggrin Remélem igen smile Én akkor itt tudok lenni. És akkor majd elsőnek felmenő írja meg melyik szeró legyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 2:12 pm
Obilia Molylepke Akkor a péntek 9 óra maradt? Csak mert akkor úgy szervezném a holnapi napom. biggrin Remélem igen smile Én akkor itt tudok lenni. És akkor majd elsőnek felmenő írja meg melyik szeró legyen. Nekem jó. Mondjuk ha reggel a szokásosnál is hülyébbnek tűnök, az ne zavarjon senkit, csak egy kis idő kell, mire talpra áll a rendszer. xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 10:42 pm
ha minden jól megy lehet én is tudok segíteni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:36 pm
jelen!! még nem megyek fel feleslegesen sehova, ha majd más is lesz itt, akkor megbeszéljük melyik server
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:39 pm
Én is itt vagyok már. Szépen összegyűltünk. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:52 pm
akkor melyik server melyik része?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:57 pm
Na, most már én is itt vagyok biggrin szerintem legyen a buzz saw server, és nem tudom hogy hol, azt valaki találja ki, mert még azt sem tudom, az én avim hol van O3o biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:58 pm
Noh itt vagyok. A napi "zomg daily chance"-t a barton townban szoktam kezdeni, mindig a kerék mellett. Azaz most onnan indulok vagy találkozhatunk ott is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 11:58 pm
napsugar akkor melyik server melyik része?
Akkor legyen a Buzz Shaw, és Otami Ruins. Csak azért mondom, hogy haladjunk visszafelé (de csak Old Aqueductig kell), mert ugye nekem "feladat" és mindig vissza kell venni az erőmből... így meg nem kell állandóan a null chamberbe mászni megnövelni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|