Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 5:07 am

Omega Sun
marzul
Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ?

baloniki sa z ostatniego eventu z okazji urodzin gai. Teraz juz nie mozna ich dostac za darmo, ale sa dostepne w markecie (jeszcze) calkiem niedrogo 3nodding
A co do tych postow, to nie za bardzo rozumiem o co pytasz sweatdrop
ty też nie ogarniasz o co jej/jemu chodzi? eek
a już myślałem, że to tylko ja mam problem z rozgryzieniem tego posta xp
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:59 pm

Kukus
Omega Sun
marzul
Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ?

baloniki sa z ostatniego eventu z okazji urodzin gai. Teraz juz nie mozna ich dostac za darmo, ale sa dostepne w markecie (jeszcze) calkiem niedrogo 3nodding
A co do tych postow, to nie za bardzo rozumiem o co pytasz sweatdrop
ty też nie ogarniasz o co jej/jemu chodzi? eek
a już myślałem, że to tylko ja mam problem z rozgryzieniem tego posta xp

..pewnie chodzi o filmowy hit, poszukiwacze zagininej warki lub cos o podobnej wadze.

Co oznaczaja dwie literki w glownym temacie polskiej gildii 'HQ'? chyba nie hi-quality.. _-_

[ Kaku ]

Gailenquen

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 5:11 am

eem.. headquarters? nie wiem, strzelam wink
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 5:13 am

Ibris
eem.. headquarters? nie wiem, strzelam wink

to bardziej hydepark niz headquarter.

[ Kaku ]

MissTao
Crew

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 7:46 am

trafna uwaga xd zaraz sie wprowadzi stosowna korekte.
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 10:06 am

wczoraj zmienili zasady rankingu lowienia ryb ... o co w tym teraz chodzi ??

Anuko

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 10:17 am

Anuko
wczoraj zmienili zasady rankingu lowienia ryb ... o co w tym teraz chodzi ??

Zmiana polega na tym, ze teraz nie mozna dostac sie do rankingu, jesli:
25% rybek nie pochodzi z Bassken Lake i 25% z Gambino. Pozostale 50% mozna rozdysponowac dowolnie.
Punkty beda naliczane (z tego co sie orientuje) za wszystkie rybki lacznie.
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 1:56 am

Omi...mam maly problemik bo nie moge lowic rybek bo "nie mam zainstalowanego"[chociaz go instalowalem ale ciiii] flasha 7 ale gdy zamierzam go zainstalowac z glownej stronki na ktora jestem odsylany z gaii to juz mi mowi ze mam zainstalowanego...wiec nie mam pojecia co zrobic... sweatdrop glupi gruchot xp udzielisz jakies rady??

Vykk

Gosiak

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:13 am

a ja mam jakis problem z domkiem... nie moge go sobie wlaczyc bo mam napis ze potrzeboje programik ktorego nei moge sciagnac crying
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:34 am

Gosiak
a ja mam jakis problem z domkiem... nie moge go sobie wlaczyc bo mam napis ze potrzeboje programik ktorego nei moge sciagnac crying

Nie martw sie. Program powinien zaczac sie sciagac automatycznie kiedy klikniesz czyjs domek tylko trzeba troszke poczekac. Jak sie zaladuje, skieruje Cie do strony programu gdzie instalacja sie sfinalizuje. Potem za kazdym razem przy ladowaniu domku ten paseczek ladowania programu przez pare sekund bedzie.
Jezeli instalacja nie rozpoczela sie automatycznie to:
a) moze masz po prostu wolny komputer/net i musisz chwileczke zaczekac
b) firewall albo program antywirusowy zablokowal instalacje i musisz go przestawic

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:37 am

Vykk
Omi...mam maly problemik bo nie moge lowic rybek bo "nie mam zainstalowanego"[chociaz go instalowalem ale ciiii] flasha 7 ale gdy zamierzam go zainstalowac z glownej stronki na ktora jestem odsylany z gaii to juz mi mowi ze mam zainstalowanego...wiec nie mam pojecia co zrobic... sweatdrop glupi gruchot xp udzielisz jakies rady??

Moze nie zainstalowales go do konca, jakis etap instalacji zostal pominiety? Albo od czasu instalacji robiles format?
Moze po prostu to blad gai.

Czy rybki dzialaly wczesniej?
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:44 am

(pozniej zamieszcze instrukcje jak dorobic sie domku)

Omega Sun
Captain

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 3:41 am

Omega Sun
Vykk

Moze nie zainstalowales go do konca, jakis etap instalacji zostal pominiety? Albo od czasu instalacji robiles format?
Moze po prostu to blad gai.

Czy rybki dzialaly wczesniej?
na poprzednim systemie taka na tym nie sprawdzalem chociaz mam go od prawie miesiaca razz ... a flasha napewno instalowalem moze ma ktos gdzies jakas backupowa instlke??
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:04 pm

Omega Sun
Gosiak

Nie martw sie. Program powinien zaczac sie sciagac automatycznie kiedy klikniesz czyjs domek tylko trzeba troszke poczekac. Jak sie zaladuje, skieruje Cie do strony programu gdzie instalacja sie sfinalizuje. Potem za kazdym razem przy ladowaniu domku ten paseczek ladowania programu przez pare sekund bedzie.
Jezeli instalacja nie rozpoczela sie automatycznie to:
a) moze masz po prostu wolny komputer/net i musisz chwileczke zaczekac
b) firewall albo program antywirusowy zablokowal instalacje i musisz go przestawic

niestety nic nie instaluje mi sie automatycznie ==' pisze ciagle " network error . please check your internet connetion and try again"

aaa nie iwem jak mam przesrtawic kompa crying

Gosiak

opcy

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:34 pm

@Gosiak:

najwazniejsze: sciagnij shockwave playera (koniecznie wersje full)
tu masz link:
http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFull&P2_Platform=Win32&P3_Browser_Version=MSIE

3nodding
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games