|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:48 pm
Ja nawet nie wiem o czym to jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 8:33 am
z gto mam nawet 2 sound tracki ... ale widzialem tylko 2 odcinki na konwencie xp .... jesli to jest to o czym mysle .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:49 am
GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:52 am
BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp ano ma leciec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:52 am
BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp no ... zebym to ja jeszcze kablooowke mial to by bylo dobze .... ps . nieodpowiedziales mni z jakiego anime jest ten twooj gif question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:57 pm
Melania Moon BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp ano ma leciec to zaczne ogladac, wtedy sie dowiem o czym to jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:55 am
Addik BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp no ... zebym to ja jeszcze kablooowke mial to by bylo dobze .... ps . nieodpowiedziales mni z jakiego anime jest ten twooj gif question bo nie wiem pewnie z jakiegoś ecchi, nie wiem a co podoba ci sie.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:01 am
BeeWolf Addik BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp no ... zebym to ja jeszcze kablooowke mial to by bylo dobze .... ps . nieodpowiedziales mni z jakiego anime jest ten twooj gif question bo nie wiem pewnie z jakiegoś ecchi, nie wiem a co podoba ci sie.? Mnie tak srednio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:47 am
BeeWolf Addik BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp no ... zebym to ja jeszcze kablooowke mial to by bylo dobze .... ps . nieodpowiedziales mni z jakiego anime jest ten twooj gif question bo nie wiem pewnie z jakiegoś ecchi, nie wiem a co podoba ci sie.? a mnie pasi .... i wydaje mi sie ze hyba jush widzialem w jakims anime , postacie z trzema kropkami na glowie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:24 am
Addik BeeWolf Addik BeeWolf_san GTO ma lecieć od 5 na hypeche bodajze. xp no ... zebym to ja jeszcze kablooowke mial to by bylo dobze .... ps . nieodpowiedziales mni z jakiego anime jest ten twooj gif question bo nie wiem pewnie z jakiegoś ecchi, nie wiem a co podoba ci sie.? a mnie pasi .... i wydaje mi sie ze hyba jush widzialem w jakims anime , postacie z trzema kropkami na glowie xp czekaj, mnie tez sie cos kojarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:22 pm
Ja tam ostatnio preferuje Kenshina... No i udalo mi sie zdobyc ten cholerny trzeci tom, zeby bylo smiesznie, wystawili tylko jeden. No to ja chyc i figa reszcie co na to polowala^^ Teraz zbieram na Ragnaroka i Les Bijoux (czy jakos tak, nie znam francuskiego).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:32 pm
Neilameane Ja tam ostatnio preferuje Kenshina... No i udalo mi sie zdobyc ten cholerny trzeci tom, zeby bylo smiesznie, wystawili tylko jeden. No to ja chyc i figa reszcie co na to polowala^^ Teraz zbieram na Ragnaroka i Les Bijoux (czy jakos tak, nie znam francuskiego). A czyta ktos Marsa ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:25 am
BeeWolf_san kto ma anime "Hakkaden the legend of the dog warriors" mam 5 odcinkle reszta sie nie sciunga sad Swego czasu ogladalem to na jakims konwencie bodajze ma 13 odcinkow dotrwalem do 8 (: Poszukam na sieci moze cos znajde to dam znac. Sam z checia sobie to ogladne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|