|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:01 pm
Melania Moon hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile lubie horrory ale iestety później mam problemy ze snem...:/ pamietam jak ogladalam Frankestaina (nowego) to po akcji z wyrwaniem serca to przez ponad tydzien nie mogłam spać(tak na marginesie miałam wtedy 12 lat to było straszne crying crying crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:18 am
Elara Melania Moon hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile lubie horrory ale iestety później mam problemy ze snem...:/ pamietam jak ogladalam Frankestaina (nowego) to po akcji z wyrwaniem serca to przez ponad tydzien nie mogłam spać(tak na marginesie miałam wtedy 12 lat to było straszne crying crying crying ) Nie lubie Frankenstaina xp byl brzydki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:06 am
alexvandom Elara Melania Moon hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile lubie horrory ale iestety później mam problemy ze snem...:/ pamietam jak ogladalam Frankestaina (nowego) to po akcji z wyrwaniem serca to przez ponad tydzien nie mogłam spać(tak na marginesie miałam wtedy 12 lat to było straszne crying crying crying ) Nie lubie Frankenstaina xp byl brzydki xd On był obrzydliwie brzydki... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:55 am
ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec.
Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:44 am
Addik ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec. Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun WIesz, ze juz nie kojarze? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:05 am
Addik ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec. Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun to sie chyba raczej pisze Creatures....lae nie dam sobie glowy uciac...ja pamietam ze od najmlodszych lat ogladalem hooororki ale pierwszy ktory mnie poprostu zabil to byly PTAKI Hitchoka....potem przez ok rok odechcialo mi sie horrorow ogladac...ale biarac pod uwage ze mialem 5 latek to trzymalem sie calkiem niezle xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:15 am
Vykk Addik ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec. Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun to sie chyba raczej pisze Creatures....lae nie dam sobie glowy uciac...ja pamietam ze od najmlodszych lat ogladalem hooororki ale pierwszy ktory mnie poprostu zabil to byly PTAKI Hitchoka....potem przez ok rok odechcialo mi sie horrorow ogladac...ale biarac pod uwage ze mialem 5 latek to trzymalem sie calkiem niezle xp whee blaugh HItchook zrobil pierwsze prawdziwe horrorki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:50 am
apropos horrorow ... tomir ma na kasetah kiczowate podroopki horrorow kture zamiast straszyc sa smieszne .... afrykanska laleczka z nozykiem wymiata ... i te efekty specjalne ... ten kechup wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:19 am
albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:44 pm
Melania Moon albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki Na pol koloniach, na ktorych pomagal przy gowniarstwie, co piatek byly podchody i to byla jedyna noc kiedy dzieciaki nocowaly, a spaly w namiotach. o 2 w nocy budzilismy je i szlismy na podchody do lasu... A od 10 do 2 ogladalismy horrorki... Okropnego strach mielismy w tym lesie... Miedzy innymi po Trzynastym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:06 am
alexvandom Melania Moon albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki Na pol koloniach, na ktorych pomagal przy gowniarstwie, co piatek byly podchody i to byla jedyna noc kiedy dzieciaki nocowaly, a spaly w namiotach. o 2 w nocy budzilismy je i szlismy na podchody do lasu... A od 10 do 2 ogladalismy horrorki... Okropnego strach mielismy w tym lesie... Miedzy innymi po Trzynastym... BYlam na The Ring 2 .... Niestety, troche sie zaawiodlam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:09 am
natrim alexvandom Melania Moon albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki Na pol koloniach, na ktorych pomagal przy gowniarstwie, co piatek byly podchody i to byla jedyna noc kiedy dzieciaki nocowaly, a spaly w namiotach. o 2 w nocy budzilismy je i szlismy na podchody do lasu... A od 10 do 2 ogladalismy horrorki... Okropnego strach mielismy w tym lesie... Miedzy innymi po Trzynastym... BYlam na The Ring 2 .... Niestety, troche sie zaawiodlam sad drugie czesci zawsze sa gorsze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:32 am
oglądał ktos "zebrę z klasą"? serdecznie polecam usmiałam sie jak nie wiem co z tych muszek, one sa swietne po prostu smile
mam pytanie ogladał ktos pacyfikatora? bo nie wiem czy sie opłaca ściągac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:59 am
the ring?? jak ktos nie ogladal jeszcze filmu to won to ksiegarni.. ksiazka 100000000000000000x lepsza od filmy.. czyli prawie jak zawsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:51 am
Night_Lady oglądał ktos "zebrę z klasą"? serdecznie polecam usmiałam sie jak nie wiem co z tych muszek, one sa swietne po prostu smile
mam pytanie ogladał ktos pacyfikatora? bo nie wiem czy sie opłaca ściągac? wydawalo mi sie ze zebra z klasa jest malo ambitna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|