Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Elara

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 2:01 pm

Melania Moon
hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile
lubie horrory ale iestety później mam problemy ze snem...:/

pamietam jak ogladalam Frankestaina (nowego) to po akcji z wyrwaniem serca to przez ponad tydzien nie mogłam spać(tak na marginesie miałam wtedy 12 lat to było straszne crying crying crying )
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 3:18 am

Elara
Melania Moon
hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile

pamietam jak ogladalam Frankestaina (nowego) to po akcji z wyrwaniem serca to przez ponad tydzien nie mogłam spać(tak na marginesie miałam wtedy 12 lat to było straszne crying crying crying )

Nie lubie Frankenstaina xp byl brzydki xd

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Elara

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 4:06 am

alexvandom
Elara
Melania Moon

Nie lubie Frankenstaina xp byl brzydki xd

On był obrzydliwie brzydki... xd
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 4:55 am

ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec.

Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun

NaviRetlav

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 9:44 am

Addik
ja nchororoff jush nie lobie bo przestaly mnie ruszac ... ostatnio ogladalem klatwe , pomysl i fabula dosyc ciekawa wiec warto obejzec.

Przy jakim hoorroze pierwszy raz sie baliscie ?? bo muj debiut byl przy Critersach czy jak im tam domokun

WIesz, ze juz nie kojarze? xp
PostPosted: Mon May 02, 2005 1:05 am

Addik

to sie chyba raczej pisze Creatures....lae nie dam sobie glowy uciac...ja pamietam ze od najmlodszych lat ogladalem hooororki ale pierwszy ktory mnie poprostu zabil to byly PTAKI Hitchoka....potem przez ok rok odechcialo mi sie horrorow ogladac...ale biarac pod uwage ze mialem 5 latek to trzymalem sie calkiem niezle xp whee blaugh

Vykk

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon May 02, 2005 1:15 am

Vykk
Addik

to sie chyba raczej pisze Creatures....lae nie dam sobie glowy uciac...ja pamietam ze od najmlodszych lat ogladalem hooororki ale pierwszy ktory mnie poprostu zabil to byly PTAKI Hitchoka....potem przez ok rok odechcialo mi sie horrorow ogladac...ale biarac pod uwage ze mialem 5 latek to trzymalem sie calkiem niezle xp whee blaugh

HItchook zrobil pierwsze prawdziwe horrorki smile
PostPosted: Mon May 02, 2005 3:50 am

apropos horrorow ... tomir ma na kasetah kiczowate podroopki horrorow kture zamiast straszyc sa smieszne .... afrykanska laleczka z nozykiem wymiata ... i te efekty specjalne ... ten kechup wink

NaviRetlav

Melania Moon

PostPosted: Mon May 02, 2005 4:19 am

albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki
PostPosted: Mon May 02, 2005 12:44 pm

Melania Moon
albo "Koszmar z ulicy wiazow" lub "Resident Evil" lub "Piatek Trzynastego" tez dobre (bardzo dobre) horrorki

Na pol koloniach, na ktorych pomagal przy gowniarstwie, co piatek byly podchody i to byla jedyna noc kiedy dzieciaki nocowaly, a spaly w namiotach. o 2 w nocy budzilismy je i szlismy na podchody do lasu... A od 10 do 2 ogladalismy horrorki... Okropnego strach mielismy w tym lesie...
Miedzy innymi po Trzynastym...

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

natrim

PostPosted: Wed May 04, 2005 5:06 am

alexvandom
Melania Moon

Na pol koloniach, na ktorych pomagal przy gowniarstwie, co piatek byly podchody i to byla jedyna noc kiedy dzieciaki nocowaly, a spaly w namiotach. o 2 w nocy budzilismy je i szlismy na podchody do lasu... A od 10 do 2 ogladalismy horrorki... Okropnego strach mielismy w tym lesie...

BYlam na The Ring 2 .... Niestety, troche sie zaawiodlam sad
PostPosted: Wed May 04, 2005 6:09 am

natrim
alexvandom
Melania Moon

BYlam na The Ring 2 .... Niestety, troche sie zaawiodlam sad

drugie czesci zawsze sa gorsze sad

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Night_Lady

PostPosted: Wed May 04, 2005 6:32 am

oglądał ktos "zebrę z klasą"? serdecznie polecam usmiałam sie jak nie wiem co z tych muszek, one sa swietne po prostu smile

mam pytanie ogladał ktos pacyfikatora? bo nie wiem czy sie opłaca ściągac?
PostPosted: Wed May 04, 2005 6:59 am

the ring??
jak ktos nie ogladal jeszcze filmu to won to ksiegarni.. ksiazka 100000000000000000x lepsza od filmy.. czyli prawie jak zawsze...

Baliaur

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 7:51 am

Night_Lady
oglądał ktos "zebrę z klasą"? serdecznie polecam usmiałam sie jak nie wiem co z tych muszek, one sa swietne po prostu smile

mam pytanie ogladał ktos pacyfikatora? bo nie wiem czy sie opłaca ściągac?

wydawalo mi sie ze zebra z klasa jest malo ambitna
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games