|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 1:26 pm
ja tam się do kuchni nie dotykam .. jesczez coś zepsuje albo potruje ludzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:19 pm
Wstyd Gotowac nie umi A to wazna i smaczna sprawa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 11:55 am
Cos smacznego: makaron ugotowany wrzucic na patelnie dodac lekko przysmarzona cebulke jakas wedlinke posiekana kapuste pekinska i rodzynki posolic pocukrzyc popieprzyc + papryka w proszku i smarzyc z keczapem. Palce lizac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:23 pm
Hyuga Neji 88 Cos smacznego: makaron ugotowany wrzucic na patelnie dodac lekko przysmarzona cebulke jakas wedlinke posiekana kapuste pekinska i rodzynki posolic pocukrzyc popieprzyc + papryka w proszku i smarzyc z keczapem. Palce lizac a czy zamiast pekinskiej moge dodac lodowej? niebarzo przepadam za pekinska, a ta druga akurat w lodowce posiadam ... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:28 pm
Anuko Hyuga Neji 88 Cos smacznego: makaron ugotowany wrzucic na patelnie dodac lekko przysmarzona cebulke jakas wedlinke posiekana kapuste pekinska i rodzynki posolic pocukrzyc popieprzyc + papryka w proszku i smarzyc z keczapem. Palce lizac a czy zamiast pekinskiej moge dodac lodowej? niebarzo przepadam za pekinska, a ta druga akurat w lodowce posiadam ... ;] chyba tak , tylko uwazaj bo bardzo kaloryczne papu szczegulnie jak z oliwa przesadziusz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:18 am
Ayah_TheMetalMania Wstyd Gotowac nie umi A to wazna i smaczna sprawa mrgreen U mnie w domu gotuje tata i 2 starsze siostry Ja z mamą odpoczywamy ( ja zmywam sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:18 am
Iwa__4grozna ale umiem podsmarzyć i posiekać cebukle ...W takiej kolejności?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:26 am
RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ale umiem podsmarzyć i posiekać cebukle ...W takiej kolejności? ninja tak tez mozna co sie czepiasz lol ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:31 am
Twistus RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ale umiem podsmarzyć i posiekać cebukle ...W takiej kolejności? ninja tak tez mozna co sie czepiasz lol ninja ...No nie wiem, niech będzie, że to ja się nie znam na kuchni... wink ...Chociaz matka nie raz stwierdziła, że "z głodu to bym ja nie umarł".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:33 am
RUFUS.ABBYSINIAN Twistus RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ale umiem podsmarzyć i posiekać cebukle ...W takiej kolejności? ninja tak tez mozna co sie czepiasz lol ninja ...No nie wiem, niech będzie, że to ja się nie znam na kuchni... wink ...Chociaz matka nie raz stwierdziła, że "z głodu to bym ja nie umarł". xd jak sie uprzec to wpierw mozna nawet podsmazyc cebulke dopiero potem ja posiekac xd
kanapki kazdy chyba umie zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|