|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 8:34 am
Akitta-chan Hellóóóóóóóóó. +pontok tőlem a nyelvek iránti érdeklődés miatt. 3nodding I hope we see you often. 3nodding I've already started bombing the anime forums. Probably it's only a question of time until you'll have enough of me thanks to this blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 10:29 am
Van, angol topicunk és multy-language subfórumunk, ha idegen nyelven akartok csacsogni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:45 am
Zelda76 Üdv az újaknak... Én a a guild skizó elmebetegje vagyok...azaz nem..Nem szenvedek elmebajban. Minden percét élvezem blaugh xp A gabonasiklóról már hallottam valakitől. Az övé egy igen sunyi fajzat, rendszeresen megpróbálja megenni a gazdiját, vagy kiszökik a konyhába meglátogatni anyukát, aki velőtrázó sikollyal követeli, hogy fiacskája gyömöszölje a dögöt vissza a helyére biggrin Nincs olyan hogy *****, csak türelmetlen rofl Malcica: Csodálkoztam volna ha nincs macskád. Az én első cicám is 17 évet élt. A jelenleg macska név alatt futó Ramszesz 4 éves. Rengeteg "macskátlan" tulajdonsága van, úgyhogy meg kéne mutatnom orvosnak mrgreen Az enyém is tud érdekes viselkedési formákkal előrukkolni. Kedvenc játéka,hogy eldobok valamit, és ő azt visszahozza. Néha, kísérteties ugatás-szerű hangot ad és gyakran harap... Modjuk, tény, hogy a kandúrcicák, harapással fejezik ki a szeretetüket, de nem hinném, hogy a macskám ennyire szeret... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 03, 2008 9:16 am
16 éves Pest megyei lány vagyok, történetesen Réka de mindenki csak Helenának hív, képem van a profilomon, nem friss de ez évi, a gaianál ez a második felhasználóm, egyszer feltörtek karácsonykor de ennyi miatt nem akartam itthagyni a Gaia-t.Kb két éve vagyok itt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 9:16 am
Halihóóóóó!!! Rég jártam erre. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:30 pm
Helló az újaknak! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:37 pm
Malreni Zelda76 Üdv az újaknak... Én a a guild skizó elmebetegje vagyok...azaz nem..Nem szenvedek elmebajban. Minden percét élvezem blaugh xp A gabonasiklóról már hallottam valakitől. Az övé egy igen sunyi fajzat, rendszeresen megpróbálja megenni a gazdiját, vagy kiszökik a konyhába meglátogatni anyukát, aki velőtrázó sikollyal követeli, hogy fiacskája gyömöszölje a dögöt vissza a helyére biggrin Nincs olyan hogy *****, csak türelmetlen rofl Malcica: Csodálkoztam volna ha nincs macskád. Az én első cicám is 17 évet élt. A jelenleg macska név alatt futó Ramszesz 4 éves. Rengeteg "macskátlan" tulajdonsága van, úgyhogy meg kéne mutatnom orvosnak mrgreen Az enyém is tud érdekes viselkedési formákkal előrukkolni. Kedvenc játéka,hogy eldobok valamit, és ő azt visszahozza. Néha, kísérteties ugatás-szerű hangot ad és gyakran harap... Modjuk, tény, hogy a kandúrcicák, harapással fejezik ki a szeretetüket, de nem hinném, hogy a macskám ennyire szeret... rofl
Miénk is visszahozza a labdát. Mekeg a legyekre, majd halálos játékot űz velük végül elnyamnyogja őket. Jobb, mint egy rovarirtó. 4laugh Ja és szereti a bevásárló szatyrot nyalogatni. confused ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 12:03 am
Hali. 19 éves Pestmegyei lány vagyok. XD Pár hónapja vagyok a Gaia-n. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 3:58 am
Szia! Üdvözlet a Magyar Guildben! 3nodding Malreni vagyok, talán az egyetlen aki foglalkozik a Guild-del. Igen, itt is sok a belső... konfliktus(?). És ez egy hiszti részemről. De nem neked szól. biggrin Bármi panasz, porbléma, kérdés, esetleg segítség kell, fordulj hozzám bizalommal. Ha, csak ismerkedni szeretnél, vagy ha szükséged van valakire, aki meghallgat, bátran küldj MP-et. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 4:24 am
Szia! Én is üdvözöllek wink
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 2:41 am
Köszi szépen mind a kettőtöknek. ^.^ Rendben, vettem az adást. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 9:50 am
Hello mindenkinek, újnak és réginek. Látom bibor kizöldült a tavasz/nyár tiszteletére 4laugh
Bréking nyúz: Macskám a lavorban pancsol...Szezonális tevékenység kinn az erkélyen. Térdig vizben és horgászgatjuk a műanyag játékokat. Tisztára mint a ligetben razz
Mivel költözés előtt állunk, a lakás olyan mint egy gettószimulátor xp Ramszeszt ez boldogsággal tölti el, szatyrokat húz a fejére, dobozokba bújkál. xp
wahmbulance Vajon mi lenne még, ha nem szereltettük volna ki belőle a gyújtást?? wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 12:31 pm
Az én szobám is lehetne "gettószimulátor" néha. Mindig rendet tartok a szobámban. De, néha eg dolgotelőveszek és ne mteszem vissza a helyére. Szerzek valamit és nem keresek neki helyet, csal erakom valahova. Ilyen és ehhez hasonló dolgok ismétlődne addig, amíg lépni nem lehet aszobámban. akkor besokalok és rettenetesen rendes rendet rakok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:14 am
Malreni Az én szobám is lehetne "gettószimulátor" néha. Mindig rendet tartok a szobámban. De, néha eg dolgotelőveszek és ne mteszem vissza a helyére. Szerzek valamit és nem keresek neki helyet, csal erakom valahova. Ilyen és ehhez hasonló dolgok ismétlődne addig, amíg lépni nem lehet aszobámban. akkor besokalok és rettenetesen rendes rendet rakok. xd Ezt mintha én irtam volna redface redface redface *Ég a feje* burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|