|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:53 am
Amúgy, szertintem, iszonyat jól néz ki az a hatalmas üveg a háton. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:59 am
Én is így vélem. Ha kijön az utolsó generáció, ami csak az első fázisból állna, tuti megvenném.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:06 am
Apró lényeknek tetszünk a nagy palack mellett. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:17 am
Szerintem, legalább is remélem, hogyha a Fausto's Bottle befejezei az evolválódást, az utolsó formája olyan lesz, hogy az összes előző formáját lehet majd hordani.
Mondjuk, így nagyon illogikus, de amíg élünk, remélünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:27 am
Mikor megvettem azt hittem az első forma simán megmarad. (Láttam rajtad, hogy első fázisban van mikor már párszor fejlődött, ezért gondoltam. Közben váltottál másik generációra. sweatdrop ) Lehet, hogy illogikus, de örülnék neki. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:28 am
Hát én is. Ha érdekel, hogy hogy néz ki a mostani forma, akkor keress első generációs bottle-t a piacon. Ott fel is lehet próbálni az itemet, mielőtt megveszed. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:33 am
oké 3nodding *elcaplat a piac irányába, közben hallani a palackban lévő folyadék bluttyogását*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:39 am
A felhőények rókákra emlékeztetnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:47 am
Hát... lehet. nem nagyon hasonlítgattam őket. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 8:19 am
*belépek a topicba egy nagyon gonosz mosollyal, és tágra nyíló félelmetes szemekkel*
ÚJ TOPIC: ÁLLATOK!!! (mármint a nem homo-sapiens-sapiens állatok)
Nekem a kedvencem a cicaaa blaugh 3nodding
*meztelenül rohangál és kiabálja hogy TÚRÓS CSUSZA!!! SEIG HEIL!!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 8:32 am
Hello everybodri! Megint itt vagyok!!!!!!!!!! Sikeresen megszerzett jogsim után, már csak 8 napot kell várnom, míg megkapom csodálatos kis vezetői kártyácskámat!!!!!!!!!!!!!!Reszkessetek!!!!!!!!!!! A bibi csak az hogy kéne valamivel közlekedni is.................. whee whee whee whee whee eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 8:33 am
Menj busszal xd
Amúgy gratu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 8:42 am
GRATULÁLUNK!!!!!*nagy ölelés* eek confused stare scream *panka megint elrug Finnországba, mert még mindig mesztelen vagyok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:03 am
Köszönettel fogadom a gratulációkat!!!!*szívesen rugdossa el Akitta chant Finnországba, úgy hogy ott is marad..........és rock forever!!!!* Nagyon vicces, akkor inkább én vezetem a buszt............És nálatok mi a szitu? Akitta te egész nap meztelenül fogsz rohangálni? Tényleg kezdesz finn lenni................ domokun domokun domokun domokun lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|