|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:13 am
Lethiel Pisarz Ja- Yosei Pisarz Lethiel Ja- Yosei Lethiel *czuje powiew wiatru we wlosach* *zamyka oczy* wheeeeeee whee ... ...chyba się podoba...? ...może przyspieszyć?...zwolnić? ... ...*obejmooje szyje smoka lapkami* szybciej 4laugh whee eek eek eek eek eek ...żadnych aluzji proszę... ...chciała się tylko dziewczyna przelecieć... eek (wcale nie obciąłem cytatu XD) eek eek eek eek eek *patrzy na pisarza* *pojawiaja sie ogniki w oczach* *w dloniach formooje sie ognista kula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:14 am
Lethiel Pisarz Ja- Yosei Pisarz Lethiel Ja- Yosei Lethiel *czuje powiew wiatru we wlosach* *zamyka oczy* wheeeeeee whee ... ...chyba się podoba...? ...może przyspieszyć?...zwolnić? ... ...*obejmooje szyje smoka lapkami* szybciej 4laugh whee eek eek eek eek eek ...żadnych aluzji proszę... ...chciała się tylko dziewczyna przelecieć... eek (wcale nie obciąłem cytatu XD) eek eek eek eek eek *patrzy na pisarza* *pojawiaja sie ogniki w oczach* *w dloniach formooje sie ognista kula* ...e-e-e...spokojnie! ...bo mi jeszcze co nieco przypalisz i co? ... ...a zresztą - chłopaki - nie przesadzajcie bo wyjdę na jakiegoś zbola... ... ...Zresztą - spytajcie Lethiel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Ja- Yosei Pisarz Lethiel Ja- Yosei Lethiel *czuje powiew wiatru we wlosach* *zamyka oczy* wheeeeeee whee ... ...chyba się podoba...? ...może przyspieszyć?...zwolnić? ... ...*obejmooje szyje smoka lapkami* witaj ;cute: szybciej 4laugh whee eek eek eek eek eek ...żadnych aluzji proszę... ...chciała się tylko dziewczyna przelecieć... eek ...znaczy się...chciała sobie polatać na smoku... xd no nieee... smok, ulegający kobiecie? ale żeś upadł Yosei razz witaj 4laugh *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *patrzy na pisarza* *pojawiaja sie ogniki w oczach* *w dloniach formooje sie ognista kula* no wiesz co... ubrałabyś sie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:15 am
Geralt_Bialy_Wilk tya... a smoki wcale neutralne być nie muszą, mogą mieć charaktery różnorodne jak ludzie... ... ...to już zależy, na jakich źródłach się opierasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:16 am
Lethiel witaj 4laugh *machu machu* aaa... *machu - mach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:16 am
Sayokun Lethiel Sayokun Sayokun nudy 'kładzie się na kanapie' zamyka oczy hieh *przytula* 4laugh ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:17 am
Pisarz Lethiel Pisarz Ja- Yosei Pisarz Lethiel Ja- Yosei Lethiel *czuje powiew wiatru we wlosach* *zamyka oczy* wheeeeeee whee ... ...chyba się podoba...? ...może przyspieszyć?...zwolnić? ... ...*obejmooje szyje smoka lapkami* szybciej 4laugh whee eek eek eek eek eek ...żadnych aluzji proszę... ...chciała się tylko dziewczyna przelecieć... eek (wcale nie obciąłem cytatu XD) eek eek eek eek eek *patrzy na pisarza* *pojawiaja sie ogniki w oczach* *w dloniach formooje sie ognista kula* aaaaaaaaaaaaaaaw.... *kula gaśnie* slodzutki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:17 am
Sayokun Sayokun Lethiel Sayokun Sayokun nudy 'kładzie się na kanapie' zamyka oczy hieh *przytula* 4laugh ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZdobranoc Sayo ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:18 am
Lethiel Pisarz Lethiel Pisarz Ja- Yosei Pisarz Lethiel Ja- Yosei Lethiel *czuje powiew wiatru we wlosach* *zamyka oczy* wheeeeeee whee ... ...chyba się podoba...? ...może przyspieszyć?...zwolnić? ... ...*obejmooje szyje smoka lapkami* szybciej 4laugh whee eek eek eek eek eek ...żadnych aluzji proszę... ...chciała się tylko dziewczyna przelecieć... eek (wcale nie obciąłem cytatu XD) eek eek eek eek eek *patrzy na pisarza* *pojawiaja sie ogniki w oczach* *w dloniach formooje sie ognista kula* aaaaaaaaaaaaaaaw.... *kula gaśnie* slodzutki 4laugh mrrau hihi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:20 am
... ...a poza tym ja jestem smokiem takim orientalnym, a nie jakimś tam europejskim śmieciem... xp ... ...jestem długi...biały... ...nie mam jakichś tam skrzydeł... ...zresztą - popatrzcie na smoka z DB... ...jestem podobny...tylko O WIELE ładniejszy i biały... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:21 am
Ja- Yosei ... ...a poza tym ja jestem smokiem takim orientalnym, a nie jakimś tam europejskim śmieciem... xp ... ...jestem długi...biały... ...nie mam jakichś tam skrzydeł... ...zresztą - popatrzcie na smoka z DB... ...jestem podobny...tylko O WIELE ładniejszy i biały... ... e tam... i tak wole smoki z figurkowego Warhammera ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:21 am
...o - mam! ... ...jak już to jestem bardziej podobny do tego smoka z Spirited Away! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:22 am
Ja- Yosei ... ...a poza tym ja jestem smokiem takim orientalnym, a nie jakimś tam europejskim śmieciem... xp ... ...jestem długi...biały... ...nie mam jakichś tam skrzydeł... ...zresztą - popatrzcie na smoka z DB... ...jestem podobny...tylko O WIELE ładniejszy i biały... ... ehh kocham smoki, mam takiego o jakim mowisz połmetrowej wysokosci wyzezbionego w jakimś ciezkim cholerstwie, pilnuje szklanej kuli, którą notabene sie wyciaga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 8:22 am
Ja- Yosei ...o - mam! ... ...jak już to jestem bardziej podobny do tego smoka z Spirited Away! ... ...tylko dużo ładniejszy i w ogóle... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|