|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:14 am
Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:37 am
Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:58 am
Kitty-ShadowCat Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh chetnie posłucham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:48 pm
kwiat Kitty-ShadowCat Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh chetnie posłucham to ja CI zaraz poopowiadam Lucynko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:19 am
sea-coast kwiat Kitty-ShadowCat Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh chetnie posłucham to ja CI zaraz poopowiadam Lucynko blaugh to ja ide do Ciebie i posłucham domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:25 am
kwiat sea-coast kwiat Kitty-ShadowCat Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh chetnie posłucham to ja CI zaraz poopowiadam Lucynko blaugh to ja ide do Ciebie i posłucham domokun zapraszam bardzo serdecznie lucyno whee masz 10 minut i spadaj w doł do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:26 am
ahia super cool macie dziwczynki rozmowy... zapomnialyscie o czyms takim jak PM?? sweatdrop
a ja dzisiaj sie uchronuilam przed jedynka z niemca xd 3nodding dobry poczatek dnia
a tak pozatym powodzenia dziewczyny na marturce probnej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:51 am
Kitty-ShadowCat kwiat Kitty-ShadowCat Wodzu Jak ja bym sie zaczal spowiadac, to by jazda byla. biggrin [biega do okola boiska wciagajac przy pomocy dloogiej slomki biaua linie graniczna] ja bym chętnie wysłoochała twoje grzeszki blaugh chetnie posłucham nic ci do grzechojego chłopaka xp xd Rasowa zaborcza kobieta.... 3nodding extra.... Kurde... jestem chory mam niagare z nosa kichy jak strzały z armaty boli mnie łepetyn i jest do dupy.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:21 am
Christoff_Gangrell Kurde... jestem chory mam niagare z nosa kichy jak strzały z armaty boli mnie łepetyn i jest do dupy.... xp alo co katar czy łepetyn xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:49 am
Christoff_Gangrell opcy Christoff_Gangrell Kurde... jestem chory mam niagare z nosa kichy jak strzały z armaty boli mnie łepetyn i jest do dupy.... xp alo co katar czy łepetyn xp og�lnie jest do dupy... xp Jutro na uczelnie o ile sie zwloke z wyra to chyba psim zaprzegiem pojade... sweatdrop ale pamietaj zby psy mialy kagance bo sie za przeproszeniem straznicy miejscy dorwa.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:07 am
opcy Christoff_Gangrell opcy Christoff_Gangrell Kurde... jestem chory mam niagare z nosa kichy jak strzały z armaty boli mnie łepetyn i jest do dupy.... xp alo co katar czy łepetyn xp og�lnie jest do dupy... xp Jutro na uczelnie o ile sie zwloke z wyra to chyba psim zaprzegiem pojade... sweatdrop ale pamietaj zby psy mialy kagance bo sie za przeproszeniem straznicy miejscy dorwa.. xd ano racja.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|