|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:12 am
Katka1989 Rynn the Vampire paps 3nodding Kati, powodzonka w queście ^^ dzięki ^^ już mam 30k 3nodding ale Ci to szybciutko idzie ^^ ja bym zbierała pewnie z rok wink ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:12 am
[przeciąga się na fotelu i czyta dalej] czy ktoś tu jeszcze jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:13 am
Rynn the Vampire hmm...czy admini mogą sobie "dopisać" złota albo itemów? oni twierdzą że nie, ale założyciele gaii chyba wiedza jak to zrobić...w końcu ich serwe nie? smile to by było możliwe. Widziałam nieraz jaki Arwen miała bajeranckie ciuchy, a przecież jak tak patrzę jacy Modzi są akurat online, to jej prawie nigdy nie ma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:14 am
hejka wszystkim o czym teraz gadacie sobie..troche sie nameczyłem zeby znalezc znowu gildie bo nie mogłem znalezc namiarów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:15 am
Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire paps 3nodding Kati, powodzonka w queście ^^ dzięki ^^ już mam 30k 3nodding ale Ci to szybciutko idzie ^^ ja bym zbierała pewnie z rok wink )) aż tak źle by nie było ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:17 am
Katka1989 Rynn the Vampire hmm...czy admini mogą sobie "dopisać" złota albo itemów? oni twierdzą że nie, ale założyciele gaii chyba wiedza jak to zrobić...w końcu ich serwe nie? smile to by było możliwe. Widziałam nieraz jaki Arwen miała bajeranckie ciuchy, a przecież jak tak patrzę jacy Modzi są akurat online, to jej prawie nigdy nie ma stare heh, najsympatyczniejszy z nich wszystkich jest chyba Lanzer i VO wink ) Vykk - są w starej gildii na pierszym poście jak byk -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:23 am
Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire hmm...czy admini mogą sobie "dopisać" złota albo itemów? oni twierdzą że nie, ale założyciele gaii chyba wiedza jak to zrobić...w końcu ich serwe nie? smile to by było możliwe. Widziałam nieraz jaki Arwen miała bajeranckie ciuchy, a przecież jak tak patrzę jacy Modzi są akurat online, to jej prawie nigdy nie ma stare heh, najsympatyczniejszy z nich wszystkich jest chyba Lanzer i VO wink ) Vykk - są w starej gildii na pierszym poście jak byk -_- niop, chyba tak. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:31 am
[widząc że został zignorowany, wstał, zabrał książkę i zamknął się w swoim pokoju...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:35 am
dostałam Trunka! Z... Hockey mask stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:36 am
Yumehayla [widząc że został zignorowany, wstał, zabrał książkę i zamknął się w swoim pokoju...] Kto cię zignorował??*Rozgląda się ciekawsko ze swego fotela po budynku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:39 am
heh... właśnie miałem komunikat, że database nawalił ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:40 am
Uaaah....
*Geralt rozwalił się na swoim fotelu, niczym jaguar na drzewie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:42 am
Geralt_Bialy_Wilk heh... właśnie miałem komunikat, że database nawalił ;] Nie ty jeden stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:42 am
często im tak nawala? bo ja na Gaii nie byłem kilka miesięcy i wczoraj wróciłem dopiero razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:47 am
Geralt_Bialy_Wilk często im tak nawala? bo ja na Gaii nie byłem kilka miesięcy i wczoraj wróciłem dopiero razz Mi to prawie codziennie a teraz jeszcze baterie w myszce mi padły stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|