|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:34 am
Lethiel BeeWolf no dobra to w basenie biggrin nago poplywamy to tak odswierza biggrin Lethiel chyba ci sie pomysł podoba bo sie tak cieszysz biggrin ... katka jest jest chyba na nie !!! Aya nurkuj ale bez ciuszków biggrin xd gonk ...uh....... sweatdrop *odsoowa sie jak najdalej od Bee* sweatdrop aaaaaaaaaaa..........*wychodzi z basenu*ja się idę czegoś napić*podchodzi do lodówki i wyciąga woreczek z krwią*mmm pyychaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:34 am
Ja- Yosei ... ... ...eh... ...nienawidzę poniedziałków... ...*wychodzi z basenu* witaj 4laugh *mokry przytulas* twisted *wraca do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:35 am
Ntsumi_Aya Lethiel BeeWolf no dobra to w basenie biggrin nago poplywamy to tak odswierza biggrin Lethiel chyba ci sie pomysł podoba bo sie tak cieszysz biggrin ... katka jest jest chyba na nie !!! Aya nurkuj ale bez ciuszków biggrin xd gonk ...uh....... sweatdrop *odsoowa sie jak najdalej od Bee* sweatdrop aaaaaaaaaaa..........*wychodzi z basenu*ja się idę czegoś napić*podchodzi do lodówki i wyciąga woreczek z krwią*mmm pyychaaa ejej ej to moja krew na badania coś zrobił .. znowu bede misuałisc na spuszczanie sad krewki sad łeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:35 am
BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf widze, ze nas coraz wiecej jest ... mam pomysł rozbieramy sie do naga i biegamy doookoła basenu ...!!! zdejkmuje spodenki wi wyskakuje z wody no dziewczyny !!! hop hop !!! eek eh.....wiesz co jak chcesz żebym wyszłą musisz mnie najpierw z niego wyciągnąć siłą ...*nurkuje za lethiel ty sie nonstop topisz chcesz zebym cie wyiagał teraz zebymc ie łapał :> ...!!! hehe ... sweatdrop ale się najpierw ubież zakłada gatki !!!! .... wskakuje do basenu !!! JEloł Ja- Yosei Zegnaj Carrny ! idę jeść nara....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:36 am
znikam na jakiś czas. papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:36 am
... ... ...mmm... ... ...krew z lodówki...?...łe... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:37 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf widze, ze nas coraz wiecej jest ... mam pomysł rozbieramy sie do naga i biegamy doookoła basenu ...!!! zdejkmuje spodenki wi wyskakuje z wody no dziewczyny !!! hop hop !!! eek eh.....wiesz co jak chcesz żebym wyszłą musisz mnie najpierw z niego wyciągnąć siłą ...*nurkuje za lethiel ty sie nonstop topisz chcesz zebym cie wyiagał teraz zebymc ie łapał :> ...!!! hehe ... sweatdrop ale się najpierw ubież zakłada gatki !!!! .... wskakuje do basenu !!! JEloł Ja- Yosei Zegnaj Carrny ! idę jeść nara.... smaczneo ..... jedzonka PAPA katka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:39 am
...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:39 am
Ja- Yosei ...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ... patrzy na niego co ci chodzi po glowie ??*spoglada na lethiel *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:40 am
BeeWolf Ja- Yosei ...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ... patrzy na niego co ci chodzi po glowie ??*spoglada na lethiel * ...hm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:41 am
Ja- Yosei BeeWolf Ja- Yosei ...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ... patrzy na niego co ci chodzi po glowie ??*spoglada na lethiel * ...hm... no tak wlasnie myslałem ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:42 am
BeeWolf Ja- Yosei BeeWolf Ja- Yosei ...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ... patrzy na niego co ci chodzi po glowie ??*spoglada na lethiel * ...hm... no tak wlasnie myslałem ..!!! ...to znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:43 am
o co wam chodzi ??? ... *spoglada nieufnie* zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:44 am
Ja- Yosei BeeWolf Ja- Yosei BeeWolf Ja- Yosei ...hm... ... ...to zostaliśmy sami... ...z Lethiel... ... ... patrzy na niego co ci chodzi po glowie ??*spoglada na lethiel * ...hm... no tak wlasnie myslałem ..!!! ...to znaczy? to znaczy ze czas coś zjeść ... wbija sie do kuchni !!! ... lalalala !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:46 am
... ... ... ... ...hm... ... ... ... ...miło odpocząć po tak ciężkim dniu... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|