|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:12 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Kyoko Suomi Wiecie, muszę spadać.. Może jeszcez będę później papapapa biggrin katka ja mysle ze ona tak specjalnie sie przytapia zebym ja ratował wink A tu jestem bu ! bu*podchodzi do wody*no i skaczę smile smile kto idzie popływać?? bee??* a nie bedziesz sie topić wiecej ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eh więc kto idzie??może ty bee? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya - i sie ciesz biggrin ze nie wiedziałaś ^_^ hehe metoda usta usta urzyta do ratowania mlodej damy jest bardzo praktyczna i efektowna biggrin Kyoko - nigdy ci nie przeszkadzało heh smile no to moze Kuku przejmie pałeczkę biggrin aaaa to ja idę popływać xd może ale ja sie lubię topić smile smile smile szczegulnie jak w pobliżu jest ratownik...poprostu chciałam zobaczyć kto zareaguje smile za każdym razem? sweatdrop eh... ja nie musze sprawdzać kto mnie uratuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:13 am
BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Kyoko Suomi Wiecie, muszę spadać.. Może jeszcez będę później papapapa biggrin katka ja mysle ze ona tak specjalnie sie przytapia zebym ja ratował wink A tu jestem bu ! bu*podchodzi do wody*no i skaczę smile smile kto idzie popływać?? bee??* a nie bedziesz sie topić wiecej ???? eh no dobrze...o ile ktoś: nie będzie mnie przytapiać,wrzucać do wody, skakać na mnie jak będę pływać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:15 am
Katka1989 Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya - i sie ciesz biggrin ze nie wiedziałaś ^_^ hehe metoda usta usta urzyta do ratowania mlodej damy jest bardzo praktyczna i efektowna biggrin Kyoko - nigdy ci nie przeszkadzało heh smile no to moze Kuku przejmie pałeczkę biggrin aaaa to ja idę popływać xd może ale ja sie lubię topić smile smile smile szczegulnie jak w pobliżu jest ratownik...poprostu chciałam zobaczyć kto zareaguje smile za każdym razem? sweatdrop eh... ja nie musze sprawdzać kto mnie uratuje... bvlagam nie sprawdzaj bo to meczace zajecie !!! Jeloł Ratowniku tzw Czarnyn Wskakuje do wody bry zimna !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:16 am
smile *pływa..nurkuje wypływa*eh ale fajna czysta woda..i chloru już nie ma...kto ją oczyściŁ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:17 am
BeeWolf Katka1989 Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya - i sie ciesz biggrin ze nie wiedziałaś ^_^ hehe metoda usta usta urzyta do ratowania mlodej damy jest bardzo praktyczna i efektowna biggrin Kyoko - nigdy ci nie przeszkadzało heh smile no to moze Kuku przejmie pałeczkę biggrin aaaa to ja idę popływać xd może ale ja sie lubię topić smile smile smile szczegulnie jak w pobliżu jest ratownik...poprostu chciałam zobaczyć kto zareaguje smile za każdym razem? sweatdrop eh... ja nie musze sprawdzać kto mnie uratuje... bvlagam nie sprawdzaj bo to meczace zajecie !!! Jeloł Ratowniku tzw Czarnyn Wskakuje do wody bry zimna !! a tam zimna popływaj trochę to się rozgrzejesz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:17 am
Ntsumi_Aya smile *pływa..nurkuje wypływa*eh ale fajna czysta woda..i chloru już nie ma...kto ją oczyściŁ?? ja tylko jak nikogo nie było do niej sikałem !!! ... ale wszyscy sikaja ... biggrin no ze ja sikałem z brzegu to inna sprawa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:18 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Katka1989 Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya - i sie ciesz biggrin ze nie wiedziałaś ^_^ hehe metoda usta usta urzyta do ratowania mlodej damy jest bardzo praktyczna i efektowna biggrin Kyoko - nigdy ci nie przeszkadzało heh smile no to moze Kuku przejmie pałeczkę biggrin aaaa to ja idę popływać xd może ale ja sie lubię topić smile smile smile szczegulnie jak w pobliżu jest ratownik...poprostu chciałam zobaczyć kto zareaguje smile za każdym razem? sweatdrop eh... ja nie musze sprawdzać kto mnie uratuje... bvlagam nie sprawdzaj bo to meczace zajecie !!! Jeloł Ratowniku tzw Czarnyn Wskakuje do wody bry zimna !! a tam zimna popływaj trochę to się rozgrzejesz smile eh ok...więc...jakby ktoś się topił to odtą postanowiłam że : nie będę się topić tylko no poprostu będę ratować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:19 am
Ntsumi_Aya eh ok...więc...jakby ktoś się topił to odtą postanowiłam że : nie będę się topić tylko no poprostu będę ratować 3nodding bardzo super fantastycznie fajnie biggrin ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|