|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:02 am
znikam na nie wiem czy nastałe ale musze troszeczke na lekcji posłuchać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:03 am
narazie wam ... Spoglada na Katke Z pod oka i sie usmiecha no to sami zostalismy !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:05 am
Katka1989 ech... dalej nie mogę dostać tanich listów sad jak tam dalej pójdzie, bo będę musiała kupić za 4.5k crying gonk MAM pytanie czy mozna jakos inaczej zdobyc list po za jego zakupem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:07 am
BeeWolf Katka1989 ech... dalej nie mogę dostać tanich listów sad jak tam dalej pójdzie, bo będę musiała kupić za 4.5k crying gonk MAM pytanie czy mozna jakos inaczej zdobyc list po za jego zakupem ?? można poprzez dofinansowanie gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:10 am
Katka1989 BeeWolf Katka1989 ech... dalej nie mogę dostać tanich listów sad jak tam dalej pójdzie, bo będę musiała kupić za 4.5k crying gonk MAM pytanie czy mozna jakos inaczej zdobyc list po za jego zakupem ?? można poprzez dofinansowanie gai. Aha .. zmykam na 5 minut sobie coś do jedzonka zrobić biggrin bede niedlugo !!! to ja kupie ten list jednak !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:11 am
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 ech... dalej nie mogę dostać tanich listów sad jak tam dalej pójdzie, bo będę musiała kupić za 4.5k crying gonk MAM pytanie czy mozna jakos inaczej zdobyc list po za jego zakupem ?? można poprzez dofinansowanie gai. Aha .. zmykam na 5 minut sobie coś do jedzonka zrobić biggrin bede niedlugo !!! to ja kupie ten list jednak !! radzę ci kupić, bo sa coraz fajniejsze rzeczy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:17 am
kupiłam 2 listy za 4k każdy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:25 am
Cześć..
Teżbym sobie kupiła list, ale jak narazie nie mam kasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:29 am
Katka1989 kupiłam 2 listy za 4k każdy whee a co w listach ?? ja mam 2 tyś bo wydałem dziś około 4 wiec jestem goły i wesoły !!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:31 am
BeeWolf Katka1989 kupiłam 2 listy za 4k każdy whee a co w listach ?? ja mam 2 tyś bo wydałem dziś około 4 wiec jestem goły i wesoły !!! blaugh Katka kupiła pewnie te nieotwarte..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:32 am
Kyoko Suomi Cześć.. Teżbym sobie kupiła list, ale jak narazie nie mam kasy sweatdrop witaj ladna kitka podobna do mojej !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:32 am
BeeWolf Kyoko Suomi Cześć.. Teżbym sobie kupiła list, ale jak narazie nie mam kasy sweatdrop witaj ladna kitka podobna do mojej !!!!! xd no popatrz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:34 am
BeeWolf Katka1989 kupiłam 2 listy za 4k każdy whee a co w listach ?? ja mam 2 tyś bo wydałem dziś około 4 wiec jestem goły i wesoły !!! blaugh listy będzie można otworzyć dopiero 25 blaugh Hej Kyoko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:37 am
uwaga spadam!!!!!!!!!!!*z wielkim pluskiem wpadła do basenu*bul bul*wyłania się na powieżchnię...*o nie znowu!!!!zaraz będę chyba kaszleć...aaa coś mnie ciągnie w głąb wody>>>POMOCY!!!!!!!!!!*bul bul bul pod wodę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:38 am
Kyoko Suomi BeeWolf Kyoko Suomi Cześć.. Teżbym sobie kupiła list, ale jak narazie nie mam kasy sweatdrop witaj ladna kitka podobna do mojej !!!!! xd no popatrz.. widze wiedze chodzi do okoła ogladajac ogonek ... mmm prany w perwolu biggrin .... Eh to jeszcze zdaze kupić lista biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|