|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:23 pm
Kukus opcy Kukus Prinee chriss powtarzasz się, nie stać cię na coś bardziej oryginalnego? razz powiem wprost... wszyscy się kurwa zamknijcie, bo pierdolicie jak potrzaskani... ludzie... wszyscy jesteśmy popierdoleni i młodzi... nie ma normalnych MANGOWCÓW więc na chuj rozważać kto jest równy a kto równiejszy... peace and love, ********... tyle chciałem powiedzieć ja jestem troche starszy.... co szczeze mowiac jeszcze gorzej o mnie swiadczy... a co do nienormalnosci mangowcow to sie zgadzam... do tej grupy dolaczyl bym tez grajacych w sesje rpg i chuj (standardowy koniec posta) //edit byl (wiem nie umiem pisac) no dobra, źle to ująłem... nie chciałem cię urazić [choć wątpię bym to zrobił, bo zakłądam, że masz to w dupie] blaugh niechodzi o to kto ma ile lat, a o to, że nas obowiązuje pewna etykieta... i sobie nie życzę za bardzo takich drak, bo udowodliście wszyscy [ci co w niej uczestniczyli] że nawet jak już te 18 skończone to mija się papier z intelektem i pozwolę sobie zacytować Opcego z poprzedniego posta... "I CHUJ" spokój, bo się wkurwię, a zapewniam, że tego nie chcecie no co ty ja sie obrazic po takim czyms?!?!!? wiesz dzisiaj mnie matka nazwala "francuskim wariatem" to mnie naprawde zabolało.... btw.. wiecie ilu francuzow jest potrzebnych do obrony Paryża?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:24 pm
Ozzwald herubinek Ozz, KK, Opcy Kurwa kocham was chłopaki... crying Tak se was czytam to normalnie ze śmiechu mnie rozpierdziela... xd Chłopaki PIS MADAFAKERS NIGGERS xd (i chuj) xd xd to co pociagniesz za galke z tej calej milosci... wink jak wszyscy to wszyscy... i chuj... a nie mówiłem? Ozzy, ty to mnie przerażasz ostatnio... jesteś po chuju napalony, weż się przed kompem trochę zbrandzluj, bo sie zaczynam obawiać o mój wianek w dupie blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:26 pm
opcy no co ty ja sie obrazic po takim czyms?!?!!? wiesz dzisiaj mnie matka nazwala "francuskim wariatem" to mnie naprawde zabolało.... btw.. wiecie ilu francuzow jest potrzebnych do obrony Paryża? tego nie wie nikt... bo oni zawsze spierdalają w takich momentach do Szwajcarii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:27 pm
Kukus opcy no co ty ja sie obrazic po takim czyms?!?!!? wiesz dzisiaj mnie matka nazwala "francuskim wariatem" to mnie naprawde zabolało.... btw.. wiecie ilu francuzow jest potrzebnych do obrony Paryża? tego nie wie nikt... bo oni zawsze spierdalają w takich momentach do Szwajcarii wlasnie! po prostu jeszcze nie probowali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:28 pm
Kukus opcy no co ty ja sie obrazic po takim czyms?!?!!? wiesz dzisiaj mnie matka nazwala "francuskim wariatem" to mnie naprawde zabolało.... btw.. wiecie ilu francuzow jest potrzebnych do obrony Paryża? tego nie wie nikt... bo oni zawsze spierdalają w takich momentach do Szwajcarii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:32 pm
dobra ja lece narqa wam złamasy xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:35 pm
herubinek dobra ja lece narqa wam złamasy xd xp TE te TE... tylko nie "złamasy"... żadnego spoufalania, wódki z tobą nie piłem... poza tym, mój stoi jak należy, w sam raz jest, nie za duży, nie za mały, grubość też ma wporzo... z resztą, na chuj ja ci to mówię... pierdol się, kurwa, od mojego fiuta... poeszedł precz nim zajebię w ten caban blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:10 am
Kukus a nie mówiłem? Ozzy, ty to mnie przerażasz ostatnio... jesteś po chuju napalony, weż się przed kompem trochę zbrandzluj, bo sie zaczynam obawiać o mój wianek w dupie blaugh wink ten jak cos palnie to ja niemoge.... zaj txt 3nodding Ozzwald podobno jakas burda, a ja zaproszenia nie dostalem... no wlasnie ... qrde ludzie wy zabawni jestescie.. nawet kurwa ja sie tak nie kluce... a pozatym wezcie sie nauczcie walic jakies fajne risposty xd 3nodding bo jakos tak nudno xp a pozatym kazdy ma prawo do wlasnego zdania nieprawdarz??? stare nawet nie wiem o czym sie klocicie i szczerze mnie to nie interesuje.... czasem trzeba wiedziec kiedy zamilknac... jak to mowia "milczenie jest zlotem" ale chyba to do niektorych nie dociera sweatdrop a tak poazatym ja jednego u facetow nie czaje dlaczego oni nie lubia jak dziewczyna przeklina?? i huj^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:32 am
Baliaur no wlasnie ... qrde ludzie wy zabawni jestescie.. nawet kurwa ja sie tak nie kluce... a pozatym wezcie sie nauczcie walic jakies fajne risposty xd 3nodding bo jakos tak nudno xp a pozatym kazdy ma prawo do wlasnego zdania nieprawdarz??? stare nawet nie wiem o czym sie klocicie i szczerze mnie to nie interesuje.... czasem trzeba wiedziec kiedy zamilknac... jak to mowia "milczenie jest zlotem" ale chyba to do niektorych nie dociera sweatdrop a tak poazatym ja jednego u facetow nie czaje dlaczego oni nie lubia jak dziewczyna przeklina?? i huj^.^Baliaur... i żeś się wstrzeliła jak końskim łajnem na bankiet sweatdrop blaugh zupełnie nie w temacie... ta burda nie jest o to, że ktoś nie wie kiedy zamilknąć, a raczej o to, że ktoś nie potrafi dyskusji na poziomie prowadzić... i jest opcja którą mój znajomy zwie "brak argumetów... SPIERDALAJ" czyli z powodu pierdolnięcia bzdury [w tym wypadku przez pewną osobę, która poniosła srogą karę w wyniku swej postawy] gdy zostajesz pouczony czy ktoś chce ci coś wyjaśnić [w tym wypadku przez starszego i rozsądniejszego] zaczynasz kurwic na tę osobę... w skrócie... jeszcz raz coś takiego zobacze to nawet nie będę patrzył tylko walił jak szarą sukę... tak nie może, kurwa, być żeby prostactwo się szerzyło, to miejsce [mówię o gaii z wyłączeniem *MELINY*] ma na celu kulturalne spędzanie czasu i zabawę  pierdolić borostwory w ich oddechowe otwory domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:33 am
Baliaur Kukus a nie mówiłem? Ozzy, ty to mnie przerażasz ostatnio... jesteś po chuju napalony, weż się przed kompem trochę zbrandzluj, bo sie zaczynam obawiać o mój wianek w dupie blaugh wink ten jak cos palnie to ja niemoge.... zaj txt 3nodding Ozzwald podobno jakas burda, a ja zaproszenia nie dostalem... no wlasnie ... qrde ludzie wy zabawni jestescie.. nawet kurwa ja sie tak nie kluce... a pozatym wezcie sie nauczcie walic jakies fajne risposty xd 3nodding bo jakos tak nudno xp a pozatym kazdy ma prawo do wlasnego zdania nieprawdarz??? stare nawet nie wiem o czym sie klocicie i szczerze mnie to nie interesuje.... czasem trzeba wiedziec kiedy zamilknac... jak to mowia "milczenie jest zlotem" ale chyba to do niektorych nie dociera sweatdrop a tak poazatym ja jednego u facetow nie czaje dlaczego oni nie lubia jak dziewczyna przeklina?? i huj^.^nie skomentuje ale zgadzam sie z postem pana kukusa... i chuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:41 am
Wiec tak, kilka malych sprostowan... Kitty: W tym poscie smarkactwo miauo jakis glebszy sens, niz progi wiekowe, wiec ogolem nie powinnas czuc sie urazona. Jesli jednak, to przepraszam.
Sayo: Nie, fluganie mnie nie podnieca, ani nie ulzylo mi, kiedy se poflugalem. Poprostu na chamstwo trza reagowac chamstwem. A ze u mnie wyglada to odrobinke inaczej, to juz zupelnie inna sprawa..
Kukus: Ja w realu bym poprostu wypierdoli w szczeke za zwroty typu zamknij ryj, bo nie dociebie mowie. I nie wiem, czy patrzyl bym czy to facet czy dziewczyna. Pewno tak, ale ogolem stwierdzam fakt. Jelsi ona komus by na ulicy taki text wysunela, to by bzwatpieniea dostala....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:15 am
Ośwaidczenie By zakonczyc teamt z mej strony
Padło oskarzenie że szufladkuje ludzi pod wzgledem wieku. Chciałbym powiedzieć ze to nie prawda ci którzy znaja mnie bliżej dobrze wiedzą że nie patrze ludziom w metryke i nie obhodzi mnie wiek ale to co dana osoba ma w głowie jak sie z nią rozmawia itp... Sorry ale jeśli ktoś zachowuje sie w stosunku do mnie (i do innych) jak chamski pozbawiony jakichkolwiek oznak dobrego wychowania czy szacunkyu dla innych smark to niech nie oczekuje niczego iinego jak podobnego traktowania z mojej strony... nie jestem człowiekiem konfliktowym i nie uprzedzam sie do ludzi (i nie szufladkuje ich co josh mowiłem) ale są pewne granice tolerancji które ma każdy...
Przepraszam wszystkich których w jakikolwiek sposób uraziłem swoimi wypowiedziami z dnia wczorajszego troche mnie poniosło to fakt ale nikt chyba nie moze powiedzieć ze wina lezała wyłacznie po mojej stronie
To chyba tyle ode mnie a teraz: Love and peace for everyone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:24 am
Christoff_Gangrell OśwaidczenieBy zakonczyc teamt z mej strony Padło oskarzenie że szufladkuje ludzi pod wzgledem wieku. Chciałbym powiedzieć ze to nie prawda ci którzy znaja mnie bliżej dobrze wiedzą że nie patrze ludziom w metryke i nie obhodzi mnie wiek ale to co dana osoba ma w głowie jak sie z nią rozmawia itp... Sorry ale jeśli ktoś zachowuje sie w stosunku do mnie (i do innych) jak chamski pozbawiony jakichkolwiek oznak dobrego wychowania czy szacunkyu dla innych smark to niech nie oczekuje niczego iinego jak podobnego traktowania z mojej strony... nie jestem człowiekiem konfliktowym i nie uprzedzam sie do ludzi (i nie szufladkuje ich co josh mowiłem) ale są pewne granice tolerancji które ma każdy... Przepraszam wszystkich których w jakikolwiek sposób uraziłem swoimi wypowiedziami z dnia wczorajszego troche mnie poniosło to fakt ale nikt chyba nie moze powiedzieć ze wina lezała wyłacznie po mojej stronie To chyba tyle ode mnie a teraz: Love and peace for everyone Ja jestem gotow podpisac sie pod powyzsza wypowiedzia, gdyz znam Chrissa od ponad 13 lat, i znam go na tyle dobrze, ze podszedl bym zniem na wojan.. [ale kijowe porowanie..] A teraz : Love and peace!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:56 am
Christoff_Gangrell OśwaidczenieBy zakonczyc teamt z mej strony Padło oskarzenie że szufladkuje ludzi pod wzgledem wieku. Chciałbym powiedzieć ze to nie prawda ci którzy znaja mnie bliżej dobrze wiedzą że nie patrze ludziom w metryke i nie obhodzi mnie wiek ale to co dana osoba ma w głowie jak sie z nią rozmawia itp... Sorry ale jeśli ktoś zachowuje sie w stosunku do mnie (i do innych) jak chamski pozbawiony jakichkolwiek oznak dobrego wychowania czy szacunkyu dla innych smark to niech nie oczekuje niczego iinego jak podobnego traktowania z mojej strony... nie jestem człowiekiem konfliktowym i nie uprzedzam sie do ludzi (i nie szufladkuje ich co josh mowiłem) ale są pewne granice tolerancji które ma każdy... Przepraszam wszystkich których w jakikolwiek sposób uraziłem swoimi wypowiedziami z dnia wczorajszego troche mnie poniosło to fakt ale nikt chyba nie moze powiedzieć ze wina lezała wyłacznie po mojej stronie To chyba tyle ode mnie a teraz: Love and peace for everyone No dobra... jak każdy się spowiada to ja też chcę... Przepraszam Olu, za to że spałem z twoją siostrą... ja na prawdę na początku myślałem, że to ty... a jak już się zorientowałem [bo nie było tatuażu pod cycuszkiem] to byłem na tyle daleko iż nie wypadało się wycofywać... WYBAAAAAAAAACZ crying [a tak na prawdę to jest wina waszych rodziców... co za kretyn daje córkom bliźniaczkom na imiona Aleksandra i Olga? przecież obie używacie skrótu Ola] jeśli chodzi o zwracanie uwagi na wiek rozmówcy to się przyznam, że to robię... i dzielę znajomych według wieku... ale działa to tak, że od ludzi młodszych wymagam mniej w dyskusji, i nie muszą zawsze orientowac się w temacie, jestem względem nich o wiele bardziej cierpliwy... ale jeśli ktoś zachowuje się poniżej moich oczekiwań, to już żenada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|