|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:34 am
Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz witam biggrin boska sygnaturka XD wiem, wszyscy mi to mówią ;P jaki skromny.... blaugh wcale nie wszyscy mówią, bo ja nie mówiłam blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:36 am
Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz witam biggrin boska sygnaturka XD wiem, wszyscy mi to mówią ;P nie prawda blaugh ja ci jeszcze tego nie mowilam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:41 am
Kagenoyami Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz Widze, tez wietny fan Mastah Sapkowsiego ^^ kochanie ty moje, ja jestem twój mastah biggrin albo raczej master...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:41 am
Delisa Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz witam biggrin boska sygnaturka XD wiem, wszyscy mi to mówią ;P nie prawda blaugh ja ci jeszcze tego nie mowilam blaugh no to teraz już chyba wszyscy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:47 am
Geralt_Bialy_Wilk Delisa Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz witam biggrin boska sygnaturka XD wiem, wszyscy mi to mówią ;P nie prawda blaugh ja ci jeszcze tego nie mowilam blaugh no to teraz już chyba wszyscy razz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:49 am
Katka1989 Geralt_Bialy_Wilk Delisa Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk Rynn the Vampire Geralt_Bialy_Wilk hyh... a został ktoś jeszcze?... razz ja i Kage? I chyba Katka XD yyy... no to witam razz witam biggrin boska sygnaturka XD wiem, wszyscy mi to mówią ;P nie prawda blaugh ja ci jeszcze tego nie mowilam blaugh no to teraz już chyba wszyscy razz stare zgadzam sie 3nodding stare stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:52 am
juz na serio lece sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:54 am
Delisa juz na serio lece sad papatki papap...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:55 am
Delisa juz na serio lece sad papatki papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:57 am
paps 3nodding
Kati, powodzonka w queście ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:00 am
hmm...czy admini mogą sobie "dopisać" złota albo itemów? oni twierdzą że nie, ale założyciele gaii chyba wiedza jak to zrobić...w końcu ich serwe nie? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:01 am
mnie sie nie pytaj... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:08 am
BUUUUUUU!!!!!! Cieniu wyjeżdża na dwa tygodnie crying ...będę za nim tęsknić crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 11:09 am
Rynn the Vampire paps 3nodding Kati, powodzonka w queście ^^ dzięki ^^ już mam 30k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|