|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:45 am
Baliaur BeeWolf Baliaur *budzi sie* he nadal nikogo nie ma???* uklada sie w kulke przytula swoi ogonek i idzie spac* gladzi ogonek jej ale zajefajna kitka biggrin ciagnie delikatnie dziendobry !! aa *budzi sie* heeeeyyy *lekko sie zatacza* jak tam minal dzionek?? łapie *zataczajaca sie Baliaur chyba zadurzopiłaś hehe ...a ja niedawno wstałem biggrin zjadłem sniadanko i wypalałem CD biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:50 am
dzień dobry (jestem w szkole na informatyce wiec za 40 min koncze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:51 am
BeeWolf łapie *zataczajaca sie Baliaur chyba zadurzopiłaś hehe ...a ja niedawno wstałem biggrin zjadłem sniadanko i wypalałem CD biggrin ... nic nie pilam. tylko dopiero co wstalam. dzis mnie w szkole nie bylo.. nie moge nic jush dzis jesc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:53 am
Baliaur BeeWolf łapie *zataczajaca sie Baliaur chyba zadurzopiłaś hehe ...a ja niedawno wstałem biggrin zjadłem sniadanko i wypalałem CD biggrin ... nic nie pilam. tylko dopiero co wstalam. dzis mnie w szkole nie bylo.. nie moge nic jush dzis jesc crying a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:55 am
BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... heyka katka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:58 am
Baliaur BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... łe eek uciekaj !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:59 am
ech... dalej nie mogę dostać tanich listów sad jak tam dalej pójdzie, bo będę musiała kupić za 4.5k crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Baliaur BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... łe eek uciekaj !!! ???? ehhhh cykor jeden xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... co to jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:01 am
Ozzwald Baliaur BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... co to jest ? taki zabieg robiony jakims shitem pod kontrola usg .. to wszystko przez tych ()(&&^$^* lekarzy ze stargardu!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 5:01 am
Baliaur BeeWolf Baliaur BeeWolf a com z brzuciem sie stalo ze nie mozna jesc :> ... jeloł kateczko i Ozzywaldzie ! jutro bede mila punkcje robiona... łe eek uciekaj !!! ???? ehhhh cykor jeden xp No co @_@ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|