|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:49 am
cze ludziska! Wpadłem na chwilke dać znak, że żyje wink Byłem na WCG w Wa-wie blaugh Był ktoś też ? Zajrze do was w środe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 1:20 am
stare uh... siedze na infie i sie nudze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:20 am
heyjka wpadłam na chwile zobaczyc co sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:28 am
Yellow wam pisze bo jestem na infie w szkole wiec nie jestem na długo *krzykną Iael ze swojej odlotowej chmurki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:28 am
eloooo jest tu kto (glos odbija sie od sciany potwornym echem)??? chiba nie ma sweatdrop jestem tu sama???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:31 am
Iael Yellow wam pisze bo jestem na infie w szkole wiec nie jestem na długo *krzykną Iael ze swojej odlotowej chmurki* hey smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:32 am
Baliaur eloooo jest tu kto (glos odbija sie od sciany potwornym echem)??? chiba nie ma sweatdrop jestem tu sama??? jednak nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:34 am
Papa *wskakuje na swoją chmurke i odlatuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:35 am
*smieje sie jak wiedzma* hehe nudno tu -_-'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:39 am
*spiewa sobie "jestem samaaaaaaaaaa, taki loooos , niekochana...."* nikogo nie ma to moge se pospiewac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:54 am
*wtula sie w swoi fotelik i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:27 am
*budzi sie* he nadal nikogo nie ma???* uklada sie w kulke przytula swoi ogonek i idzie spac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:36 am
jeloł .... biggrin łe ale sie najarałem CD .... 20 z rzedu to przesada !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:37 am
Baliaur *budzi sie* he nadal nikogo nie ma???* uklada sie w kulke przytula swoi ogonek i idzie spac* gladzi ogonek jej ale zajefajna kitka biggrin ciagnie delikatnie dziendobry !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:40 am
BeeWolf Baliaur *budzi sie* he nadal nikogo nie ma???* uklada sie w kulke przytula swoi ogonek i idzie spac* gladzi ogonek jej ale zajefajna kitka biggrin ciagnie delikatnie dziendobry !! aa *budzi sie* heeeeyyy *lekko sie zatacza* jak tam minal dzionek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|