|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:31 pm
Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? nie trzeba być geniuszem by to zauważyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus no witam... dawno cię tu nie było widać nom niestety rozterki milosne mnie dreczyly i jakos nie kialem ochoty doslownie nic robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:33 pm
Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:35 pm
Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop czy na odwrot sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:35 pm
Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:36 pm
Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie mi sie nie przedstawiala 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop czy na odwrot sweatdrop Na odwrot. Moj beloved braciszek jest dziewczyna sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie mi sie nie przedstawiala 3nodding hej yume skomentuj to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:38 pm
Yumehayla Dabster Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop czy na odwrot sweatdrop Na odwrot. Moj beloved braciszek jest dziewczyna sweatdrop ... to jest lethiel czy nie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:40 pm
Sayokun Dabster Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie mi sie nie przedstawiala 3nodding hej yume skomentuj to Owszem, Leta-necchan jest dziewczyna i nazywa sie Asia^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:41 pm
Yumehayla Sayokun Dabster Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie mi sie nie przedstawiala 3nodding hej yume skomentuj to Owszem, Leta-necchan jest dziewczyna i nazywa sie Asia^^ a braciszek baba to???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:41 pm
Sayokun Yumehayla Dabster Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop czy na odwrot sweatdrop Na odwrot. Moj beloved braciszek jest dziewczyna sweatdrop ... to jest lethiel czy nie??? Nie, to jest moj Lucifer-chan. Starsza siostra ktora jest mlodsza to Rufi-necchan. Leta-necchan to jeszcze inna siolstrzyczka^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:43 pm
Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie zdecydowanie... choć mam kumpla imieniem David, ktory jest kategorycznie cipą nie z tej ziemi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:44 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Dabster Sayokun Dabster Sayokun Dabster Yumehayla może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? tej to lethel jest dziewczyna?? *gleba* lethiel to ta która nażekała że nikt jej nie przytula no pisal ze jego siostra jest bratem sweatdrop teżmnie zdziwiło ale asia to chyba żeńskie imie mi sie nie przedstawiala 3nodding hej yume skomentuj to Owszem, Leta-necchan jest dziewczyna i nazywa sie Asia^^ a braciszek baba to??? Lucifer-chan. Na Gai jako Lucek, bo Lucifer bylo zajete...ale rzadko tu jest bo nie ma netu sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|