|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:14 pm
BeeWolf ide spać od piatku nie spałęm ani minutki ..wiec mykam .. 3-cie sie !!! narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:15 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:16 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:17 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:19 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... to sie wytnie biggrin biggrin : biggrin :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:20 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:21 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? Z tego co wiem to nie...ale moge ja spytac czy chce byc adoptowana^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:23 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... Sayo...nawet ja tego nie kminię... można się pogubić blaugh nawet sam Yumcio jest pełen niespodzianek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:24 pm
Kukus Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... Sayo...nawet ja tego nie kminię... można się pogubić blaugh siemasz kukus biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:24 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? Z tego co wiem to nie...ale moge ja spytac czy chce byc adoptowana^^ może zrobimy wieeeeeeelkie dżewo genealogiczne na którym będzie więkrzość czonków gildii???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:27 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? Z tego co wiem to nie...ale moge ja spytac czy chce byc adoptowana^^ może zrobimy wieeeeeeelkie dżewo genealogiczne na którym będzie więkrzość czonków gildii??? Jeeeeeeeeeeeeeee^^! Ale fajo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:28 pm
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh lethiel to jest twoja prawdziwa siostra czy tylko ją tak nazywasz??? Adoptowalismy sie nawzajem^^. A cio? fajnie rynn też ma takiego braciszka nawet widziałem jego zdjęcie Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... blaugh eek cccoooooooo??? Lepiej w to nie wnikaj heart ... może jeszcze dodasz że sei to twoja i lethiel córka???? Z tego co wiem to nie...ale moge ja spytac czy chce byc adoptowana^^ może zrobimy wieeeeeeelkie dżewo genealogiczne na którym będzie więkrzość czonków gildii??? Jeeeeeeeeeeeeeee^^! Ale fajo heart jak będemiał czas to zrobie każdy będzie ówił gdzie chce być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:28 pm
Yumehayla Heh...ale moja rodzina jest dziwna...moja starsza siostra jest o rok mlodsza, a braciszek jest dziewczyna... tej to lethel jest dziewczyna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:29 pm
no witam... dawno cię tu nie było widać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:30 pm
Sayokun może zrobimy wieeeeeeelkie dżewo genealogiczne na którym będzie więkrzość czonków gildii??? ja podziękuję... wystarczy, że dwóch członkoow gildii jest ze mną spokrewnionych... więcej moja psychika nie zdzierży
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|