|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:43 pm
czemu nagle wszyscy umilkli??? stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:45 pm
Suney czemu nagle wszyscy umilkli??? stare sad bo ty przyszedłeś blaugh i lethiel odeszła sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:47 pm
Sayokun Suney czemu nagle wszyscy umilkli??? stare sad bo ty przyszedłeś blaugh i lethiel odeszła sad aha stressed fajnie to ja nie bede przeszkadzal bo widze ze jestem niemile widziany sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:48 pm
Suney Sayokun Suney czemu nagle wszyscy umilkli??? stare sad bo ty przyszedłeś blaugh i lethiel odeszła sad aha stressed fajnie to ja nie bede przeszkadzal bo widze ze jestem niemile widziany sad czeeeeeeeekaj żartowałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:49 pm
ale wyglada to na prawde bo nagle wszyscy umilkli jak sie odezwalem tylko ty sobie zazartowales chociaz ze mnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:53 pm
Suney ale wyglada to na prawde bo nagle wszyscy umilkli jak sie odezwalem tylko ty sobie zazartowales chociaz ze mnie sad nie mam pojęcia co się dzieje był tu jeszcze yume i dabster ale gdzieś znikneli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:54 pm
no siema szukale czegos po necie i gaia mi sie zawiesila (no po prostu super stare ) a tera jestem biggrin biggrin : biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:55 pm
Sayokun Suney ale wyglada to na prawde bo nagle wszyscy umilkli jak sie odezwalem tylko ty sobie zazartowales chociaz ze mnie sad nie mam pojęcia co się dzieje był tu jeszcze yume i dabster ale gdzieś znikneli Ja caly czas jestem...po prostu sobie milcze^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:56 pm
Yumehayla Sayokun Suney ale wyglada to na prawde bo nagle wszyscy umilkli jak sie odezwalem tylko ty sobie zazartowales chociaz ze mnie sad nie mam pojęcia co się dzieje był tu jeszcze yume i dabster ale gdzieś znikneli Ja caly czas jestem...po prostu sobie milcze^^ bo lethiel poszła???^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:57 pm
gaia mi sie rozlozyła :0 ... łeeee sad ale już działą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:58 pm
Yumehayla Quote: czasem milczenie jest najpiekniejszym zjawiskiem okazywanym przez ludzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:00 pm
Sayokun Yumehayla Sayokun Suney ale wyglada to na prawde bo nagle wszyscy umilkli jak sie odezwalem tylko ty sobie zazartowales chociaz ze mnie sad nie mam pojęcia co się dzieje był tu jeszcze yume i dabster ale gdzieś znikneli Ja caly czas jestem...po prostu sobie milcze^^ bo lethiel poszła???^^ Nie, czemu? Siostrzyczke mam na codzien blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:01 pm
Suney czasem milczenie jest najpiekniejszym zjawiskiem okazywanym przez ludzi.... jak sie milczy to milczenie jest najpiekniejsze a jak sie mowi to mowa jest najpiekniejsza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:03 pm
Dabster Quote: czasem milczenie jest najpiekniejszym zjawiskiem okazywanym przez ludzi.... jak sie milczy to milczenie jest najpiekniejsze a jak sie mowi to mowa jest najpiekniejsza ^^ kurcze wy sie czegoś nacpalicie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|