|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:29 pm
Yumehayla Lethiel Dabster Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad no to ja cie przytule *przytula Lethiel* biggrin biggrin biggrin 4laugh *przytula* ...a mnie nikt nie przytuli... crying idź do dabstera blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:30 pm
Yumehayla Lethiel Dabster Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad no to ja cie przytule *przytula Lethiel* biggrin biggrin biggrin 4laugh *przytula* ...a mnie nikt nie przytuli... crying 4laugh ...... yume gluptasie xd *przytula baaardzoooo mocniootko* teskniliście za mna na sesji ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:31 pm
Lethiel Yumehayla ...a mnie nikt nie przytuli... crying 4laugh ...... yume gluptasie xd *przytula baaardzoooo mocniootko* teskniliście za mna na sesji ?? sad Nio...Moniki tez nie bylo...az 3 sesje zrobilismy^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:32 pm
Yumehayla Lethiel Yumehayla ...a mnie nikt nie przytuli... crying 4laugh ...... yume gluptasie xd *przytula baaardzoooo mocniootko* teskniliście za mna na sesji ?? sad Nio...Moniki tez nie bylo...az 3 sesje zrobilismy^^ 3 !! eek eek eek ... buuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:33 pm
Sayokun Yumehayla Lethiel Dabster Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad no to ja cie przytule *przytula Lethiel* biggrin biggrin biggrin 4laugh *przytula* ...a mnie nikt nie przytuli... crying idź do dabstera blaugh ty fujaro ja tylko przytulam dziewczyny scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bo monia miala ze mna jechać.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla ...a mnie nikt nie przytuli... crying 4laugh ...... yume gluptasie xd *przytula baaardzoooo mocniootko* teskniliście za mna na sesji ?? sad Nio...Moniki tez nie bylo...az 3 sesje zrobilismy^^ 3 !! eek eek eek ... buuuuuuuuu sesje??? monika??? eek o co chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:34 pm
oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:35 pm
Dabster Sayokun Yumehayla Lethiel Dabster Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad no to ja cie przytule *przytula Lethiel* biggrin biggrin biggrin 4laugh *przytula* ...a mnie nikt nie przytuli... crying idź do dabstera blaugh ty fujaro ja tylko przytulam dziewczyny scream stressed a z maciejem na piętrze to co było blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:36 pm
Lethiel oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam buuuuuuuuuuuuuuuuuu papa 'wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki przytulas'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:37 pm
Lethiel oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:37 pm
Sayokun Lethiel oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam buuuuuuuuuuuuuuuuuu papa 'wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki przytulas' papatki sad *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:38 pm
Lethiel oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam Papa siostrzyczko^^! [Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:38 pm
dobry wieczur wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:39 pm
Yumehayla Lethiel oki ja mykać musze ... sad sad sad ... papatki wam Papa siostrzyczko^^! [Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul] hieh.. niedloogo sie widzimy whee ...... do jutra *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|