|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:02 pm
Rynn the Vampire Ehh..żegnam się z wami na czas nieokreślony..niestety jutro wracam do szpitala, i nie wiem jak długo w nim zostanę...do tego później dochodzi szkoła, więc nie będę miała zbyt dużo czasu...wszelkie wiadomości możecie mi przekazywać przez Cienia...albo ewentualnie na komórę...żegnam.. zdrowiej szybko i wruć do nas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:02 pm
buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:04 pm
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 hej wszystkim Kage fajny utwór ^^ Czesc nie podlizuj sie mu jak coś to mi biggrin ..bo ja to lubie !!! JAk kateczko spedzasz czas biggrin Lethiel - potanczył bym z toba jak ci sie tak nudzi ale mnie pietrunsko noga boli ! ja się nie podlizuję stare po prostu mi się kawałek podobał. Serio kage biggrin wiem wiem ... glaszcze po czapeczce .. tylko zartuje .. sobie ! nie ma co stare sie dziwnie patszeć smile ... chcesz wafelka ?? kawalek fajny ale czekam aż kage zaryczy tam troszku !!! wafelka? ^^ oki. Głodna jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:04 pm
Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:05 pm
Dzieki za opinie wink Staralem sie.. reszte utworkow mozecie sciagnac z o wiele szybszego lacza na stronie www.elf.pl - jezeli kogos interesuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:05 pm
BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:07 pm
Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:08 pm
Kagenoyami Dzieki za opinie wink Staralem sie.. reszte utworkow mozecie sciagnac z o wiele szybszego lacza na stronie www.elf.pl - jezeli kogos interesuje... ja mam wszystkie chyba ... :> fajne fajne lecz ich nie sluchałem ... bo zapomniałem sweatdrop ehm ... mowi ci porycz biggrin .. niah niah niah biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* przytula
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad no to ja cie przytule *przytula Lethiel* biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad *przytula* no już dobrze... pewnie miał jakiś warzny powód
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:09 pm
Sayokun Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* przytula *patrzy* *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:10 pm
Lethiel Dabster BeeWolf Lethiel buuu...... niech mnie ktos przytuli sad *kooli sie w foteliku* ja cie nie przytule bo 1 boli mnie noga 2 co ludzie powiedza i jeszcze raz 1 Omi .. tak to dobry powod .. ale Ossa biggrin czemu nie ,,, Ozzy tulić panią !!! prosze ! @_@ co ozzy say jest w tym najlepszy whee ale Sayo mnie nawet na przywitanie nie przytulil.... sad prepraszam 'przytula' po prostu jestem jednocześnie na gai gram w NWN i oglądam władce pierścieni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:10 pm
No i nagle sie wszyscy do ciebie zlecieli jak muchy do .. no jak pszczulki do miodu !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|