Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 165 166 167 168 169 170 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:09 pm

Kitty-ShadowCat
ale ja jestem młodsza od prinee crying chodzi o to że ja tu jestem jedną z młodszych i nazwano mnie smarkaczem crying ty mnie nie uraziłas sad
jeśli cię to nie uraziło... to się takie rzeczy zdarza do nas, z linkiem i jeśli jest to na serio poważna sprawa to już MODy uczą kultury... wyluzujcie pośladki, bo teraz ja się wkurwiam, bo wasza awantura jes po chuju bez sensu...

a ty się Katty nie daj obrażać, bo to nic nie da... jak cie ktoś jedzie zgłaszaj sprawe, olej delikfenta lub odpowiedz, ale prosiłbym bez łamania regulaminu
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:09 pm

Kukus
Prinee
chriss powtarzasz się, nie stać cię na coś bardziej oryginalnego? razz
powiem wprost... wszyscy się kurwa zamknijcie, bo pierdolicie jak potrzaskani... ludzie... wszyscy jesteśmy popierdoleni i młodzi... nie ma normalnych MANGOWCÓW więc na chuj rozważać kto jest równy a kto równiejszy... peace and love, ********... tyle chciałem powiedzieć

ja jestem troche starszy....
co szczeze mowiac jeszcze gorzej o mnie swiadczy...
a co do nienormalnosci mangowcow to sie zgadzam...
do tej grupy dolaczyl bym tez grajacych w sesje rpg

i chuj (standardowy koniec posta)

//edit byl (wiem nie umiem pisac)

opcy

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:10 pm

Prinee
Nieeee......skadze ja mu nie zabrobie biggrin tylko ze on Kitty sam pisal ze nie bedzie ze mna gadal razz
a ty toś się ostatnio zakurwiście zaczepna zrobiła tak jak na ciebie patrze eek
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:11 pm

Kukus
Kitty-ShadowCat
ale ja jestem młodsza od prinee crying chodzi o to że ja tu jestem jedną z młodszych i nazwano mnie smarkaczem crying ty mnie nie uraziłas sad
jeśli cię to nie uraziło... to się takie rzeczy zdarza do nas, z linkiem i jeśli jest to na serio poważna sprawa to już MODy uczą kultury... wyluzujcie pośladki, bo teraz ja się wkurwiam, bo wasza awantura jes po chuju bez sensu...

a ty się Katty nie daj obrażać, bo to nic nie da... jak cie ktoś jedzie zgłaszaj sprawe, olej delikfenta lub odpowiedz, ale prosiłbym bez łamania regulaminu
albo pisz do mnie ja kulturalnie zgasze leszcza... nr gg 4030149

Ozzwald

opcy

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:12 pm

herubinek
opcy
herubinek
a mnie śmieszy kilometrowa wiązanka tekst�w zmiksowanych z przekleństwami xd

nie musi byc kilometrowa!!
na przykład:
User Image

kurwa kocham ten obrazek........
xd

pojebani xd xd xd

tak to my!
i chuj
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:12 pm

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:13 pm

Kukus
Kitty-ShadowCat

dobsh Kukus
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:14 pm

Sayokun
Hmm... Sorki ze sie wtracam, nie chce nikogo obrazic, ale mam pytanie.
Czy przeklinanie forum was podnieca albo uspokaja?
Bo ja chyba nie bardzo to rozumiem.
Rozumiem jedno albo dwa wyrazy dla podkreslenia zdenerowoania, ale NAPISAC soczysta ladna wiazanke to sie chyba mija z celem...
Chyba ze cwiczycie przed doroslym zyciem, w takim razie jestem w stanie zrozumiec.
ino prawie się z tobą zgodzę... ja czasem sobie musze rzucić soczystą wiąchę na zniwelowanie stresa... ty wiesz, że to nawet czasem pomaga? choć fakt nie jest to jednak najlepsz metoda, bo się potem może wyrwać jakiś kwiatek w nieodpowiedniej chwili sweatdrop

Kukus

Makaveli 2pac

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:14 pm

Ozz, KK, Opcy

Kurwa kocham was chłopaki... crying
Tak se was czytam to normalnie ze śmiechu mnie rozpierdziela... xd

Chłopaki PIS MADAFAKERS NIGGERS xd

(i chuj) xd xd
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:15 pm

Ozzwald
Kukus
Kitty-ShadowCat

albo pisz do mnie ja kulturalnie zgasze leszcza... nr gg 4030149
dziękooje.... będu pisać

Kimagure-chan

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:15 pm

opcy
herubinek
a mnie śmieszy kilometrowa wiązanka tekst�w zmiksowanych z przekleństwami xd

nie musi byc kilometrowa!!
na przykład:
User Image

kurwa kocham ten obrazek........
xd
nie przeczę... jest konkret po chuju... a nawet się nie będę ograniczał w zachwycie, jest wpręcz w cipe
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:16 pm

herubinek
Ozz, KK, Opcy

(i chuj) xd xd
to co pociagniesz za galke z tej calej milosci... wink

jak wszyscy to wszyscy... i chuj...

Ozzwald

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:20 pm

opcy
Kukus
Prinee
chriss powtarzasz się, nie stać cię na coś bardziej oryginalnego? razz
powiem wprost... wszyscy się kurwa zamknijcie, bo pierdolicie jak potrzaskani... ludzie... wszyscy jesteśmy popierdoleni i młodzi... nie ma normalnych MANGOWCÓW więc na chuj rozważać kto jest równy a kto równiejszy... peace and love, ********... tyle chciałem powiedzieć

ja jestem troche starszy....
co szczeze mowiac jeszcze gorzej o mnie swiadczy...
a co do nienormalnosci mangowcow to sie zgadzam...
do tej grupy dolaczyl bym tez grajacych w sesje rpg

i chuj (standardowy koniec posta)

//edit byl (wiem nie umiem pisac)
no dobra, źle to ująłem... nie chciałem cię urazić [choć wątpię bym to zrobił, bo zakłądam, że masz to w dupie] blaugh
niechodzi o to kto ma ile lat, a o to, że nas obowiązuje pewna etykieta... i sobie nie życzę za bardzo takich drak, bo udowodliście wszyscy [ci co w niej uczestniczyli] że nawet jak już te 18 skończone to mija się papier z intelektem

i pozwolę sobie zacytować Opcego z poprzedniego posta... "I CHUJ"

spokój, bo się wkurwię, a zapewniam, że tego nie chcecie
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:20 pm

Ozzwald
herubinek
Ozz, KK, Opcy

(i chuj) xd xd
to co pociagniesz za galke z tej calej milosci... wink

jak wszyscy to wszyscy... i chuj...

Dajesz!!! xd

Makaveli 2pac

Ozzwald

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:22 pm

dobra panowie dosc tej meskiej pogawedki bo ja sie jeszcze rozkleje...
ide sie kompac... narazie...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 165 166 167 168 169 170 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games