|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:45 pm
Do zobaczenia w przyszłości! Już muszę lecieć!!! (mam nadzieję, że naprawią w końcu ten symulator)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:45 pm
Sayokun Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - moj najnowszy utworek, jezeli chcecie - zapraszam do przesluchania wink ten twój link nie działa przekopjuj do przegladarki cały to zadziała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:46 pm
Delein BeeWolf no nr 2 mi sie bardziej podoba od 1 ktora wydaje sie byc niedbała .... 2 jest ladna kolorki mi sie podobaja biggrin ... a nie starasz sie robić normalnych www ?? tylko blog ! Hm..wiesz, nie próbowałam po prostu...do blogów mam nałatwiejszy dostep. sprobuj moze wtedy siegne po pomc .. jakies cuda beda ci wychcodzic ... smile Say ...a no wiem ale Omi to Omi : heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:47 pm
BeeWolf Delein BeeWolf no nr 2 mi sie bardziej podoba od 1 ktora wydaje sie byc niedbała .... 2 jest ladna kolorki mi sie podobaja biggrin ... a nie starasz sie robić normalnych www ?? tylko blog ! Hm..wiesz, nie próbowałam po prostu...do blogów mam nałatwiejszy dostep. sprobuj moze wtedy siegne po pomc .. jakies cuda beda ci wychcodzic ... smile Say ...a no wiem ale Omi to Omi : heart heart heart Okej, będę się starać :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:49 pm
Kagenoyami Sayokun Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - moj najnowszy utworek, jezeli chcecie - zapraszam do przesluchania wink ten twój link nie działa Bo nalezy to skopiowac i wkleic a nie przycisnac.. to sie dzieje z powodu spacji.. nie działa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf Delein BeeWolf no nr 2 mi sie bardziej podoba od 1 ktora wydaje sie byc niedbała .... 2 jest ladna kolorki mi sie podobaja biggrin ... a nie starasz sie robić normalnych www ?? tylko blog ! Hm..wiesz, nie próbowałam po prostu...do blogów mam nałatwiejszy dostep. sprobuj moze wtedy siegne po pomc .. jakies cuda beda ci wychcodzic ... smile Say ...a no wiem ale Omi to Omi : heart heart heart Okej, będę się starać :] Jezeli chcesz, udostepnie Ci miejsce na mojej stronce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf Delein BeeWolf no nr 2 mi sie bardziej podoba od 1 ktora wydaje sie byc niedbała .... 2 jest ladna kolorki mi sie podobaja biggrin ... a nie starasz sie robić normalnych www ?? tylko blog ! Hm..wiesz, nie próbowałam po prostu...do blogów mam nałatwiejszy dostep. sprobuj moze wtedy siegne po pomc .. jakies cuda beda ci wychcodzic ... smile Say ...a no wiem ale Omi to Omi : heart heart heart Okej, będę się starać :] no staraj sie staraj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:51 pm
Kagenoyami Delein BeeWolf Delein BeeWolf no nr 2 mi sie bardziej podoba od 1 ktora wydaje sie byc niedbała .... 2 jest ladna kolorki mi sie podobaja biggrin ... a nie starasz sie robić normalnych www ?? tylko blog ! Hm..wiesz, nie próbowałam po prostu...do blogów mam nałatwiejszy dostep. sprobuj moze wtedy siegne po pomc .. jakies cuda beda ci wychcodzic ... smile Say ...a no wiem ale Omi to Omi : heart heart heart Okej, będę się starać :] Jezeli chcesz, udostepnie Ci miejsce na mojej stronce wink Ale to może nie w najbliższym czasuie, bo i tak mam masę rzeczy do stworzenia =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:52 pm
kage wporzo .. muza ale ty chyba chcesz nas uspic i jak zasniemy wykorzyatć albo coś innego ...!!! wink zacznij spiewać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:52 pm
Ozzwald sayo zobacz ten ... http://www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:53 pm
BeeWolf kage wporzo .. muza ale ty chyba chcesz nas uspic i jak zasniemy wykorzyatć albo coś innego ...!!! wink zacznij spiewać wink Dzieki... co do muzyki... - taki gatunek - to muzyka ilustracyjna - instrumentalna... a stary... uwierz.. NIE CHCIALBYS zebym zaczal do tego spiewac.. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek^^! Cio slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|