|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:07 pm
BeeWolf Delein BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh Nie martw się..mam to samo...muza, photoshop, gaia, net...a gry? eee... nom .... sad dziwne prawda !!! masz jakieś prace z photoshopa ?? Generalnie używam dgo do robienia layoutów na blogi, ale ostatnio pokolorowałam gryfa. Jest w temacie "Trochę Kulturki"..a jak nie będzie go widać, to kliknij na link pod rysunkami. Dzisiaj miałam zamiar pokolorowac postać do RPG, ale mi się nie chce XD Ave Czarny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:12 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie *rozpływa się* UU...skrzypce... XDNu, spokojnie...topnienie nie zachodzi aż tak szybko XD no to co, zrób to w drodze XD *rozpływa się* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf Delein BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh Nie martw się..mam to samo...muza, photoshop, gaia, net...a gry? eee... nom .... sad dziwne prawda !!! masz jakieś prace z photoshopa ?? Generalnie używam dgo do robienia layoutów na blogi, ale ostatnio pokolorowałam gryfa. Jest w temacie "Trochę Kulturki"..a jak nie będzie go widać, to kliknij na link pod rysunkami. Dzisiaj miałam zamiar pokolorowac postać do RPG, ale mi się nie chce XD Ave Czarny! ah ... zaraz zobacze biggrin ... gryfka ...a te layouty to w sieci sa jakieś blogi z nimi ?? mozna zobaczyć czy to scisle tajne ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozsiada sie zrezygnowany na swoim fotelu* Symulator avików ciągle nie działa... crying cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:13 pm
buuuuu..... nudno....... *siada w swoim foteliku* sad *oglada sobie ściane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:14 pm
Czarny *rozsiada sie zrezygnowany na swoim fotelu* Symulator avików ciągle nie działa... crying cry crying mi dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:18 pm
BeeWolf ah ... zaraz zobacze biggrin ... gryfka ...a te layouty to w sieci sa jakieś blogi z nimi ?? mozna zobaczyć czy to scisle tajne ?? Generalnie do swojego (chociaż ten aktualny jest tak cieniarski, że bardziej się nie da), a z innych to do tego...mogę zrobić coś na zamówienie, bo kocham robić layouty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:25 pm
ładny mam płaszczyk? blaugh po jego kupnie zostało mi 300g xd nie wiem za co ja kupię envelopy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:26 pm
Delein BeeWolf ah ... zaraz zobacze biggrin ... gryfka ...a te layouty to w sieci sa jakieś blogi z nimi ?? mozna zobaczyć czy to scisle tajne ?? Generalnie do swojego (chociaż ten aktualny jest tak cieniarski, że bardziej się nie da), a z innych to do tego...mogę zrobić coś na zamówienie, bo kocham robić layouty. nie mi nie potrzeba .... ja mam z ozzwaldem .. tylko ci nie pokaze bo nam serwa brak ale to przejsciowe biggrin .. wink Wydaje mi sie iż pierwszy jest rtroszke jakoś tak nierówno zrobiony nie lay tylko obrazek ! ...jakis dziwny a nr 2 sie nie wyswietla !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ładny mam płaszczyk? blaugh po jego kupnie zostało mi 300g xd nie wiem za co ja kupię envelopy xd spox biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ładny mam płaszczyk? blaugh po jego kupnie zostało mi 300g xd nie wiem za co ja kupię envelopy xd Łał, bajerancki jest ^^ Ja teraz poluję na Emo Bag ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|