|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:59 am
mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie *rozpływa się* UU...skrzypce... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:00 pm
roman_zbawicieL mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin a ja lubie sobie czasem ponawalać razz w soldata... albo w ET... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:00 pm
Geralt_Bialy_Wilk BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh loool razz nudziaaarz! razz naserio ... nie kreca mnie gry !!! moze jak bede miał nowa maszyne !to w cos pogram ale tez jakos mnie to nie jara ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:01 pm
*wygląda zza framugi* Heloł maj lityl frends! Jak leci? I o czym mowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:02 pm
Geralt_Bialy_Wilk roman_zbawicieL mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin a ja lubie sobie czasem ponawalać razz w soldata... albo w ET... razz witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:02 pm
roman_zbawicieL mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin ale mi sie all gry znudziły grałem we wszystko co mozliwe ?? łeeee Lethiel witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:03 pm
BeeWolf roman_zbawicieL mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin ale mi sie all gry znudziły grałem we wszystko co mozliwe ?? łeeee Lethiel witaj a grałes w ski jumping? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie *rozpływa się* UU...skrzypce... XDNu, spokojnie...topnienie nie zachodzi aż tak szybko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł maj lityl frends! Jak leci? I o czym mowa? 4laugh *podbiega* *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:04 pm
Delein BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh Nie martw się..mam to samo...muza, photoshop, gaia, net...a gry? eee... nom .... sad dziwne prawda !!! masz jakieś prace z photoshopa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:06 pm
Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Heloł maj lityl frends! Jak leci? I o czym mowa? 4laugh *podbiega* *przytula* *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:06 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie *rozpływa się* UU...skrzypce... XDNu, spokojnie...topnienie nie zachodzi aż tak szybko XD no to co, zrób to w drodze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:07 pm
Pisarz BeeWolf roman_zbawicieL mi sie tam nudzily nawalanki to zaczalem w rpg grac biggrin ale mi sie all gry znudziły grałem we wszystko co mozliwe ?? łeeee Lethiel witaj a grałes w ski jumping? XD tzw malysza chyba karzdy gral ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|