|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:45 am
nikogo nie ma ?? sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:46 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jestem (-śmy XD) już XD.. Ah cóż za radość po takiej kąpieli xd no baa, odprezenie i zachwyt XD Jeszcze tylko skrzypce z 'Helm's Deep' i już całkowicie się rozmiękczę.. Właśnie. Pisarzu jestes genialny! jestem? yyy tzn oczywiscie ze jestem! ale..ee czemu? Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam włączyć winampa XD prawdziwy ze mnie mysliciel, na kolana narody!! XD, znow bede cie musiał ulepiać :] Hm..wiesz, jeśli to taki kłopot XD alez skad to jak najbardziej przyjemnosc :] *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:48 am
Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:49 am
jest ktos !!! *podskakooje* 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:53 am
lol... nio i znowu cicho.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:54 am
Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:54 am
Lethiel lol... nio i znowu cicho.... crying *PRZYTULAAAS!* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:55 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel lol... nio i znowu cicho.... crying *PRZYTULAAAS!* ^^ 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:55 am
Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:56 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel lol... nio i znowu cicho.... crying *PRZYTULAAAS!* ^^ 4laugh *przytula* jak leci? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:57 am
Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein *podgłaśnia* Tylko tym razem jakieś większe naczynie prosze..mam klaustrofobię XD pewnie bede lepił podczas kapieli XD Jestem za XD *cmok* ciesze sie niezmiernie *rozpływa się* UU...skrzypce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh loool razz nudziaaarz! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:59 am
BeeWolf Odkrylem dzis, ze nie kreca mnie gry !!! juz prawie wogole ... co to za rozrywka gapic sie w monitor i klikac myszka albo na klajcie ..!!! wole sobie popisac poogladać filmy posłuchac muzy ... porysować poczytać .. crying jestem stary !!! blaugh Nie martw się..mam to samo...muza, photoshop, gaia, net...a gry? eee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|