|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:28 am
Rynn the Vampire Witam wszystkich...jutro zmykam znów do szpitala, więc nacieszcie się mną póki możecie blaugh rynncia!!! biggrin a tak w ogóle to jak się czujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:31 am
Setsuna Dragonclaw Rynn the Vampire Witam wszystkich...jutro zmykam znów do szpitala, więc nacieszcie się mną póki możecie blaugh rynncia!!! biggrin a tak w ogóle to jak się czujesz? Mam nadzieję ze nie aż tak źle eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:34 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Jestem (-śmy XD) już XD.. Ah cóż za radość po takiej kąpieli xd no baa, odprezenie i zachwyt XD Jeszcze tylko skrzypce z 'Helm's Deep' i już całkowicie się rozmiękczę.. Właśnie. Pisarzu jestes genialny! jestem? yyy tzn oczywiscie ze jestem! ale..ee czemu? Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam włączyć winampa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:34 am
Setsuna Dragonclaw Rynn the Vampire Witam wszystkich...jutro zmykam znów do szpitala, więc nacieszcie się mną póki możecie blaugh rynncia!!! biggrin a tak w ogóle to jak się czujesz? a tak..ten...chu#&^ bo wczoraj na paprocanach wypiłam jednego reddsa..a zapomniałam, że biorę antybiotyki :/ i od 1 w nocy rzygałam jak kot, do rana...a jutro mam punkcję zatokową, której (powtarzanie tego robi się nudne) cholernie się boję. Szlag by to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:35 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jestem (-śmy XD) już XD.. Ah cóż za radość po takiej kąpieli xd no baa, odprezenie i zachwyt XD Jeszcze tylko skrzypce z 'Helm's Deep' i już całkowicie się rozmiękczę.. Właśnie. Pisarzu jestes genialny! jestem? yyy tzn oczywiscie ze jestem! ale..ee czemu? Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam włączyć winampa XD prawdziwy ze mnie mysliciel, na kolana narody!! XD, znow bede cie musiał ulepiać :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:38 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jestem (-śmy XD) już XD.. Ah cóż za radość po takiej kąpieli xd no baa, odprezenie i zachwyt XD Jeszcze tylko skrzypce z 'Helm's Deep' i już całkowicie się rozmiękczę.. Właśnie. Pisarzu jestes genialny! jestem? yyy tzn oczywiscie ze jestem! ale..ee czemu? Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam włączyć winampa XD prawdziwy ze mnie mysliciel, na kolana narody!! XD, znow bede cie musiał ulepiać :] Hm..wiesz, jeśli to taki kłopot XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:39 am
Witaj Roman. No a ja żegnam - jakby co to znajdziecie mnie w Cytadeli Zmian. ( czytać : na GG nr. 2007298
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Witaj Roman. No a ja żegnam - jakby co to znajdziecie mnie w Cytadeli Zmian. ( czytać : na GG nr. 2007298 nar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jestem (-śmy XD) już XD.. Ah cóż za radość po takiej kąpieli xd no baa, odprezenie i zachwyt XD Jeszcze tylko skrzypce z 'Helm's Deep' i już całkowicie się rozmiękczę.. Właśnie. Pisarzu jestes genialny! jestem? yyy tzn oczywiscie ze jestem! ale..ee czemu? Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam włączyć winampa XD prawdziwy ze mnie mysliciel, na kolana narody!! XD, znow bede cie musiał ulepiać :] Hm..wiesz, jeśli to taki kłopot XD alez skad to jak najbardziej przyjemnosc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:43 am
powroot po raz 10 dziś !!! .. ale co z tego !! ..... tym razem dlooshszy 3nodding 4laugh witajcie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|