|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:01 am
*wchodzi troche spiaca ale zadowolona* witam wszystkich whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:05 am
Real_Twisted *wchodzi troche spiaca ale zadowolona* witam wszystkich whee heart whee twisted znaczysiekogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:08 am
opcy Real_Twisted *wchodzi troche spiaca ale zadowolona* witam wszystkich whee heart whee twisted znaczysiekogo? stare wszystkich obecnych i nieobecnych xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:16 am
troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:18 am
Kiray troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie crying pa crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:22 am
Real_Twisted Kiray troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie crying pa crying twisted przeciez on jeszcze wroci nie plakaj dziewuszko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:27 am
Ozzwald Real_Twisted Kiray troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie crying pa crying twisted przeciez on jeszcze wroci nie plakaj dziewuszko to moze ktos poleje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:34 am
Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted Kiray troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie crying pa crying twisted przeciez on jeszcze wroci nie plakaj dziewuszko to moze ktos poleje twisted mnie juz rece drza... i moge porozlewac wszedzie dookola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:35 am
*siad aprzy stole cooz najwyzej sama popije* cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:39 am
Ozzwald Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted Kiray troche polurkowalem ninja a tera z sobie ide... glowa mnie boli... moze zdaze jeszcze na kawalek dobranocki narazie crying pa crying twisted przeciez on jeszcze wroci nie plakaj dziewuszko to moze ktos poleje twisted mnie juz rece drza... i moge porozlewac wszedzie dookola eek a czemu rece drza :>? polewa do 3 szklanek i poczekajmy troche whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:40 am
...*wpada przez drzwi i sie smieje w nieboglosy* nie wiem jak Wam ale czytanie postow na poladn mnie niewiarygodnie rozbawia... mrgreen
witajcie wszyscy.... 3nodding
hejka Real *przytula i daje caluska* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:41 am
revcat ...*wpada przez drzwi i sie smieje w nieboglosy* nie wiem jak Wam ale czytanie postow na poladn mnie niewiarygodnie rozbawia... mrgreen witajcie wszyscy.... 3nodding hejka Real *przytula i daje caluska* mrgreen whee heart whee witay (nie)wierny whee heart whee pijesz z nami ja juz nie mam sily czytac tam postow xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:44 am
Real_Twisted revcat ...*wpada przez drzwi i sie smieje w nieboglosy* nie wiem jak Wam ale czytanie postow na poladn mnie niewiarygodnie rozbawia... mrgreen witajcie wszyscy.... 3nodding hejka Real *przytula i daje caluska* mrgreen whee heart whee witay (nie)wierny whee heart whee pijesz z nami ja juz nie mam sily czytac tam postow xd xd xd xd twisted hmmm no ba! pewnie ze pije....tego nigdy nie odmowie... mrgreen *polewa do szklaneczek* na zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|