|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:44 am
Delisa Katka1989 Rynn the Vampire MoonInverse Rynn the Vampire Kagenoyami Witam *przytula Rynncie*... w sumie, to chcialem sie przywitac... Pijawo, wskocz na Gadu ;* cześć Kochanie *przytula się* Moon - kaskę mam z różnych miejsc, sprzedaję w sklepiku, sprzedaję itemy itp. A z listami to jest tak - jak wyślesz 2,5 dolca na konto gaii to dostajesz thank you letter, i pod koniec miesiąca możesz go otworzyć, i masz tam dwie rzeczy do wyboru, takie, któryj jeszcze nie ma na gaii. Ostatnio były ochraniacze ninja i maski japońske smile a 5k to wcale powalająca suma nie jest wink Ahaaaa XD A... Dobra. To teraz niech mi powie ile na poskie to jest 2,5 dolca i skąd mam wziąć taki majątek? ;P
P.S. 5k to JEST powalająca suma! Ja w ciągy tych niecałych 3 miesięcy na gai(czy... dwóch... nie pamiętam jak długo tu jestem XD) nie miałam nawet 1k ! xd ok 10 złotych smile ja miałan najwięcej chyba 8k... sweatdrop dziwne... ja przez 2 dni jestem w stanie zebrac ze 3k 3nodding eek ps. katka musze ci powiedziec ze ty zawsze masz takie super rzeczy biggrin i wogole super sie ubierasz na gai biggrin dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:51 am
Jedno pytanie: O co chodzi z tym 'bump'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:52 am
zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:54 am
MoonInverse Jedno pytanie: O co chodzi z tym 'bump'? bump znaczy tyle co "smiec" - to po prostu taki zapelniacz, zeby w temacie bylo wiecej postow, albo, zeby po prostu dostac te 3 marne goldy za jednego bumpa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:54 am
Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:55 am
Katka1989 Falcone Delisa Katka1989 Delisa hejka katka biggrin wreszcie kupilam sobie list blaugh nio to gratulacje wink ja mam już 26k na moj quest 3nodding takze gratuluje biggrin fajna sumka biggrin 26 k jak ty to robisz question question question a do tego jeszcze co miesiac se kupujesz listy i masz pelno drogich ciuchow eek (np.Fairy wings) jak to robię? mam wymieniać? - Marketplace. Mój drugi dom wink siedzę tam prawie non stop i czekam na okazje. Jak ktoś coś bardzo tanio sprzedaje to kupuję i sprzedaje drożej 3nodding czasem jak się spodoba to zostawiam sobie 3nodding - Minishop. Te bumpy za 300g naprawdę nieźle schodzą 3nodding chyba podwyższę cenę blaugh - przesiadywanie na gai i pisanie. Za to kasa sama przychodzi 3nodding wystarczy? sweatdrop tak to robię. odpowiadałam dzisiaj Falconowi ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:57 am
Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:57 am
Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek nie. wczoraj ogólnie miałam kasy 18k, a teraz mam 27. czyli przez jeden dzień zarobiłam 9k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:58 am
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP dobra, nie kłóćcie się sweatdrop jestem jak widać niesprecyzowana =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:59 am
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP już Ci dosrałam na gadu..... :p Kati - nie, to jego wina biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:00 am
Katka1989 Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP dobra, nie kłóćcie się sweatdrop jestem jak widać niesprecyzowana ==" Ej, nie chcialem Cie urazic... dobra, juz dobra. Po prostu nie zrozumialem.. Bosh, dwie kobiety sie czepiaja... ehh.. szkoda gadac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:02 am
Kagenoyami Katka1989 Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP dobra, nie kłóćcie się sweatdrop jestem jak widać niesprecyzowana ==" Ej, nie chcialem Cie urazic... dobra, juz dobra. Po prostu nie zrozumialem.. Bosh, dwie kobiety sie czepiaja... ehh.. szkoda gadac... stare *"czepia" się cienia rękami i nogami* ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:04 am
Rynn the Vampire Kagenoyami Katka1989 Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP dobra, nie kłóćcie się sweatdrop jestem jak widać niesprecyzowana ==" Ej, nie chcialem Cie urazic... dobra, juz dobra. Po prostu nie zrozumialem.. Bosh, dwie kobiety sie czepiaja... ehh.. szkoda gadac... stare *"czepia" się cienia rękami i nogami* ^-^ KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! *biega w kolka z przyczepiona Rynncia* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - Taaaraaantuuulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:06 am
Kagenoyami Katka1989 Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami zaraz, zaraz... chcesz powiedziec, ze na dwa dni zarabiasz 18k??? eek tuman gonk ale i tak Cię kocham whee heart Sama jestes tuman. Wypowiedz nie byla sprecyzowana. Byla mowa o kasie zarobionej a nie aktualnym kacie Gaiowym. razz PP dobra, nie kłóćcie się sweatdrop jestem jak widać niesprecyzowana ==" Ej, nie chcialem Cie urazic... dobra, juz dobra. Po prostu nie zrozumialem.. Bosh, dwie kobiety sie czepiaja... ehh.. szkoda gadac... stare blaugh dobra, już oki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|