|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:31 am
Kukus BeeWolf AAAAAA crying gonk Przestańcie sie migdalić .... Omi nie ma netu ... !!! a mieszka tak daleko .. crying wkurzyć cię? właśnie się szykuję na spotkanie z Anią N. blaugh któa to ta ania ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:32 am
Falcone Demon powrócił twisted Witam wszystkich witeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus BeeWolf AAAAAA crying gonk Przestańcie sie migdalić .... Omi nie ma netu ... !!! a mieszka tak daleko .. crying wkurzyć cię? właśnie się szykuję na spotkanie z Anią N. blaugh któa to ta ania ? to ta Ania z AM... com z nią na Helu wspoołużytkował... yyyyyy... pokooj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Beewolf mam małą prośbe............. pożycz mi "kitsune mask" na chwile prosze rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:33 am
Falcone Demon powrócił twisted Witam wszystkich NAZGY Falcon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:33 am
Kukus BeeWolf AAAAAA crying gonk Przestańcie sie migdalić .... Omi nie ma netu ... !!! a mieszka tak daleko .. crying wkurzyć cię? właśnie się szykuję na spotkanie z Anią N. blaugh jestes winia .... Naszczescie zapewnie niedlugo jej net zwrucą biggrin .. haha .... jelol falcon ... A ja nie jestem nie byłem nie bede Elfem !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:34 am
Danii Falcone Demon powrócił twisted Witam wszystkich NAZGY Falcon yyyy..........co question nie znam elfickiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:35 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Nu, grzeczny chłopczyk *głaszcze* pewnie ze grzeczny *przytula* Bee, cholernie mi przykro...a nie ma go tak na stałe już?
Danii My!!! XDA vala Edheli!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:36 am
Falcone Danii Falcone Demon powrócił twisted Witam wszystkich NAZGY Falcon yyyy..........co question nie znam elfickiego xd Hmm. to nie po elfickkjemu tulko po al bhedzku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:37 am
eeeee tu się po polski moje gołąbeczki pisze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:39 am
Ozzwald eeeee tu się po polski moje gołąbeczki pisze... Tak eek naprawde eek niewiedziałam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:40 am
Danii Ozzwald eeeee tu się po polski moje gołąbeczki pisze... Tak eek naprawde eek niewiedziałam eek tylko mi się tu nie bulwersuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:41 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nu, grzeczny chłopczyk *głaszcze* pewnie ze grzeczny *przytula* Bee, cholernie mi przykro...a nie ma go tak na stałe już?
Danii My!!! XDA vala Edheli! me rhena seidhe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:41 am
Ozzwald Danii Ozzwald eeeee tu się po polski moje gołąbeczki pisze... Tak eek naprawde eek niewiedziałam eek tylko mi się tu nie bulwersuj... Ja sie nie bulwersuje tylko dziwie sie ah ta moje skleroza ale misstao napisała że niewolno po angielsku to dla polaków moim zdaniem wszystko sie zgadza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|