|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:24 am
Delein Ozzwald Delein *wpada do pokoku z halabardą w ręce* Mwahaha przejęłam komputer twisted Avsko! dała byś mu coś w nagrode że cię dopuścił... Nagrodę?! Ja się z nim musiałam bić o kompa! Gdyby nie moja interwencja, to by się to na śmierć zasiędział XD chyba będe musiał z twoim bratem pogadać i go nauczyć jak walczyć o kompa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:25 am
to ja juz pojde sweatdrop papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:26 am
Delisa to ja juz pojde sweatdrop papatki paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:29 am
Ozzwald Delein Ozzwald Delein *wpada do pokoku z halabardą w ręce* Mwahaha przejęłam komputer twisted Avsko! dała byś mu coś w nagrode że cię dopuścił... Nagrodę?! Ja się z nim musiałam bić o kompa! Gdyby nie moja interwencja, to by się to na śmierć zasiędział XD chyba będe musiał z twoim bratem pogadać i go nauczyć jak walczyć o kompa... Ani się waż ^^ Papcie Delisa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:31 am
Witam ponownie.. aktualizowalem stronke... zapraszam takze do udzialu w konkursie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:31 am
Delein Ozzwald Delein Ozzwald Delein *wpada do pokoku z halabardą w ręce* Mwahaha przejęłam komputer twisted Avsko! dała byś mu coś w nagrode że cię dopuścił... Nagrodę?! Ja się z nim musiałam bić o kompa! Gdyby nie moja interwencja, to by się to na śmierć zasiędział XD chyba będe musiał z twoim bratem pogadać i go nauczyć jak walczyć o kompa... Ani się waż ^^ Papcie Delisa! przecierz musze komuśnauki przekazać tajniki walki o kompa i nie tylko żeby nie zanikly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:33 am
Ozzwald Delein Ozzwald Delein Ozzwald Delein *wpada do pokoku z halabardą w ręce* Mwahaha przejęłam komputer twisted Avsko! dała byś mu coś w nagrode że cię dopuścił... Nagrodę?! Ja się z nim musiałam bić o kompa! Gdyby nie moja interwencja, to by się to na śmierć zasiędział XD chyba będe musiał z twoim bratem pogadać i go nauczyć jak walczyć o kompa... Ani się waż ^^ Papcie Delisa! przecierz musze komuśnauki przekazać tajniki walki o kompa i nie tylko żeby nie zanikly... To może poczekaj aż ja się z domu wyprowadzę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:36 am
OjEjkoO, OzZy!!! JeSdes sTraShnY!!! crying crying crying WpIsAlEm tWoOj NuMeR GG, kToOrY pOdAlEs w SyGnAtoorCe i SiE NiE OdZyWaSh!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:37 am
Kagenoyami OjEjkoO, OzZy!!! JeSdes sTraShnY!!! crying crying crying WpIsAlEm tWoOj NuMeR GG, kToOrY pOdAlEs w SyGnAtoorCe i SiE NiE OdZyWaSh!!! bo w sygnaturze jest pomyłka z jednym zerem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:40 am
Ozzwald Kagenoyami OjEjkoO, OzZy!!! JeSdes sTraShnY!!! crying crying crying WpIsAlEm tWoOj NuMeR GG, kToOrY pOdAlEs w SyGnAtoorCe i SiE NiE OdZyWaSh!!! bo w sygnaturze jest pomyłka z jednym zerem... A, no tak, to ja przepraszam... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 9:45 am
Kagenoyami Ozzwald Kagenoyami OjEjkoO, OzZy!!! JeSdes sTraShnY!!! crying crying crying WpIsAlEm tWoOj NuMeR GG, kToOrY pOdAlEs w SyGnAtoorCe i SiE NiE OdZyWaSh!!! bo w sygnaturze jest pomyłka z jednym zerem... A, no tak, to ja przepraszam... razz sorry jednak jest wszystko ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|