|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:35 am
Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:36 am
Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:37 am
Geralt_Bialy_Wilk YAAAY!!! Właśnie miałem Pink-Link'a biggrin DD to teraz jesteś prawdziwy alfons, normalnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:37 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie? chyba ją wystraszyliście blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:38 am
Kukus Geralt_Bialy_Wilk YAAAY!!! Właśnie miałem Pink-Link'a biggrin DD to teraz jesteś prawdziwy alfons, normalnie blaugh jak chol...ewa razz normalnie czego sie nie robi dla 1k golda, nie? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:38 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie? a co ja będę gorszy: stringi czy gacie po tacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:39 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie? stringi czy gacie po tacie? krótka piłka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:40 am
Sayokun Ozzwald Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie? chyba ją wystraszyliście blaugh aż tak brzydki nie jestem i bajerka jeszcze się utrzymuje na jako takim poziomie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:40 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Yuki-yuki a ja siedzie i myśle co porobić. ma ktos jakis ciekawy pomysł? ja mam pytania ile masz lat ? skąd jesteś? ja też mam palisz hasis? czy ładnie mi w sukmanie? ile widzisz palców? to ja dorzuce jeszcze czy masz zdjęcie? stringi czy gacie po tacie? krótka piłka.... a skąd masz taką fajną koszulkę "PUMY"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:41 am
kotek to cio? odpowiesz na część tych pytań? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:42 am
Ozzwald... to ty mi się do kompa włamujesz czy mam się zacząć przejmować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:43 am
Kukus Ozzwald... to ty mi się do kompa włamujesz czy mam się zacząć przejmować? sweatdrop bój się ja teraz nic nie robie... tylko na gai siedze i myśle jak na lewo pieniądze zarabiać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:44 am
przestańcie straszyć niubisie!!! scream ... *zamyślila się* albo dobra, strasznie dalej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 8:44 am
Ozzwald Kukus Ozzwald... to ty mi się do kompa włamujesz czy mam się zacząć przejmować? sweatdrop bój się ja teraz nic nie robie... tylko na gai siedze i myśle jak na lewo pieniądze zarabiać... szit... czyli zaczynam wojować z chamem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|