Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 163 164 165 166 167 168 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:17 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:17 am

chriss powtarzasz się, nie stać cię na coś bardziej oryginalnego? razz

eddh

Ozzwald

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:21 am

podobno jakas burda, a ja zaproszenia nie dostalem...
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:22 am

Prinee

Żebyś sie nie zdziwiła...

Christoff_Gangrell

Ozzwald

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:23 am

Wodzu
KURWA!!!!!!
CZY TYLKO MI SIE KURWA ZDAJE, CZY NA GILDI SIE SMARKACTWO SZERZY?? BO MAM WRAZENIE, ZE JEST KILKA OSOB, CO TO KURWA SADZI W TYCH SWOICH MALYCH, ZAJEBANYCH GLOWKACH ZE SA PEMPKIEM SWIATA. PRZECIEZ TO JEST KURESTWO JAKICH MALO!!
LUDZIE, CZY WY NIE WYCZUWACIE DELIKATNEJ GRANICY, JAKA JEST HONOR ORAZ KULTURA OSOBISTA?? JA PIERDOLE!! ZASTANOWCIE SIE NIM NAPISZECIE "Po pierwsze nie pisalas do ciebie wiec zamknij ryj."
EJ, SORKI, ALE KURWA ROZUMIEM POIWEDZIEC TAK W REALU, ALE NIE NA FORUM. KURWA, JA ********, jeszcze mi ni ulzylo...
o tak, za to kultury w tobie strasznie duzo...
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:24 am

Co sie tu KURWA MAĆ DZIEJE!!?? Zostawić was na chwile a juz sie rozbrykały bestie pierdolone... xd scream

Makaveli 2pac

Makaveli 2pac

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:26 am

W czym problem wodzu??
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:26 am

[ Message temporarily off-line ]

Kimagure-chan

Makaveli 2pac

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:27 am

Wiem!
Dajcie se po razie i spox!

Bo jak ne to aj zaczne!
(Rozruby w melinie)
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:29 am

Kitty-ShadowCat
~~lena-undesaid~~
Kitty-ShadowCat
Wodzu
KURWA!!!!!!
CZY TYLKO MI SIE KURWA ZDAJE, CZY NA GILDI SIE SMARKACTWO SZERZY?? BO MAM WRAZENIE, ZE JEST KILKA OSOB, CO TO KURWA SADZI W TYCH SWOICH MALYCH, ZAJEBANYCH GLOWKACH ZE SA PEMPKIEM SWIATA. PRZECIEZ TO JEST KURESTWO JAKICH MALO!!
LUDZIE, CZY WY NIE WYCZUWACIE DELIKATNEJ GRANICY, JAKA JEST HONOR ORAZ KULTURA OSOBISTA?? JA PIERDOLE!! ZASTANOWCIE SIE NIM NAPISZECIE "Po pierwsze nie pisalas do ciebie wiec zamknij ryj."
EJ, SORKI, ALE KURWA ROZUMIEM POIWEDZIEC TAK W REALU, ALE NIE NA FORUM. KURWA, JA ********, jeszcze mi ni ulzylo...
smarkactwo.....? chodzi o mnie tak?? prinee ma racje... ja jestem jedną z najmłodszych ale wypraszam sobie nazywanie mnie smarkactwem crying

Kitty, mam nadziej,e, że sie na mnie nie obrazisz, za to co tearz powiem: Czyś ty zrurniała kobieto?!?! TY SIE CIESŻE MASZ TAKIE SZCZEŚCIE, NIE JAK JA- ZPIERDZIELONE ZYCIE. CIESZ SIE, ŻE MASZ KOGOŚ TAKIEGO JAK WODZA. I DO TWOJEJ WIADOMOŚCI: MOWIAC O SMARKACTWIE ON NIE MIAŁ NA MYŚLI ANI CIEBIE, ANI TWOJEGO WIEKU. ON MIAŁ NA MYŚLI GŁӗNIE PRINEE (SORX PRINEE) I CHAMSKIE ZACHOWANIE. OT CO. przepraszam, że cie może uraziłam sis, ale ty sie naprawde powinnaś cieszyć z ego co masz.
ale ja jestem młodsza od prinee crying chodzi o to że ja tu jestem jedną z młodszych i nazwano mnie smarkaczem crying ty mnie nie uraziłas sad

Ech... Kitty, on nie miała na mysli wieku, tylko zachowania... A według niego nie zachowujesz sie jak smarkula

~~lena-undesaid~~

eddh

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:29 am

Christoff_Gangrell
Prinee

nie zdziwie sie.....a tak wogole to co ty robisz? xD miales ze mna nie pisac razz
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:31 am

Prinee
Christoff_Gangrell
Prinee

nie zdziwie sie.....a tak wogole to co ty robisz? xD miales ze mna nie pisac razz
oj no chyba mu tego nie zabronisz? xp

Kimagure-chan

eddh

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:34 am

Kitty-ShadowCat
Prinee
Christoff_Gangrell
Prinee

Nieeee......skadze ja mu nie zabrobie biggrin tylko ze on Kitty sam pisal ze nie bedzie ze mna gadal razz
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:36 am

Prinee
Kitty-ShadowCat
Prinee
Christoff_Gangrell
Prinee

Nieeee......skadze ja mu nie zabrobie biggrin tylko ze on Kitty sam pisal ze nie bedzie ze mna gadal razz
najwyraźniej zmienił zdanie wink

Kimagure-chan

Ozzwald

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:37 am

Prinee
Kitty-ShadowCat
Prinee
Christoff_Gangrell
Prinee

no dobra juz przestan... on nic nie pisze to i ty daj spokuj.. albo ja zrobie sajgon i bede 3 strona konfliktu i wcale nie bedzie wam fajnie...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 163 164 165 166 167 168 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games