|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:20 am
a ja jednak dalej musze sie wycofac do lozka... jeszcze tu wroce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:25 am
opcy revcat opcy revcat witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie? o NiME 3nodding a co to takiego dokladnie? gra internetowa (przez przegladarke) http://www.online-rpg.pl/srodziemie/ cool dziekuje za "lopatologiczne" wytlumaczenie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:25 am
Kiray a ja znowu mam z nia problem...co sie zaloguje to niemoge nic robic bo zaraz mnie wylogowywuje... stare a jakiej przegladarki uzywasz...... (chociaz chodzi na wszystkich z tego co widzialem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:27 am
opcy Kiray a ja znowu mam z nia problem...co sie zaloguje to niemoge nic robic bo zaraz mnie wylogowywuje... stare a jakiej przegladarki uzywasz...... (chociaz chodzi na wszystkich z tego co widzialem) opery...ale to chyba bylo chwiloe bo teraz sie wlasnie zalogowalem i dziala... kupie sobie straznice...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:33 am
Kiray opcy Kiray a ja znowu mam z nia problem...co sie zaloguje to niemoge nic robic bo zaraz mnie wylogowywuje... stare a jakiej przegladarki uzywasz...... (chociaz chodzi na wszystkich z tego co widzialem) opery...ale to chyba bylo chwiloe bo teraz sie wlasnie zalogowalem i dziala... kupie sobie straznice... nie mam teraz kasy ale jakbys cos potrzebowal (jakeis bronie mithril kasa ) to mow moj #gg chyba masz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:41 am
opcy Kiray opcy Kiray a ja znowu mam z nia problem...co sie zaloguje to niemoge nic robic bo zaraz mnie wylogowywuje... stare a jakiej przegladarki uzywasz...... (chociaz chodzi na wszystkich z tego co widzialem) opery...ale to chyba bylo chwiloe bo teraz sie wlasnie zalogowalem i dziala... kupie sobie straznice... nie mam teraz kasy ale jakbys cos potrzebowal (jakeis bronie mithril kasa ) to mow moj #gg chyba masz...... mozecie mi pomoc? chce wejsc do kasyna i zagrac ale nie chce mi sie uruchomic...o co comon? nadmienie ze robie to z przegladarek IE6 oraz mozzila fire fox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:44 am
revcat mozecie mi pomoc? chce wejsc do kasyna i zagrac ale nie chce mi sie uruchomic...o co comon? nadmienie ze robie to z przegladarek IE6 oraz mozzila fire fox czasami z kasynem tak jest...ja tez mialem takie problemy ale caly czas probowalem dalej i po jakims czasie dzialalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 8:28 am
*przeczolagala sie przez gildie* ninja jest ktos ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 8:45 am
Lethiel *przeczolagala sie przez gildie* ninja jest ktos ?? xd *znow drapie sie po jajach* wsumie to ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 8:58 am
Sajuzkie Ruszimy Ryspublik Swabotnych Splatila na wieki wielika ja Ruś Da zdrastwuj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 9:43 am
revcat mozecie mi pomoc? chce wejsc do kasyna i zagrac ale nie chce mi sie uruchomic...o co comon? nadmienie ze robie to z przegladarek IE6 oraz mozzila fire fox a masz flash'a i full wersje shockwave playera?? do sciagniecia tu: http://www.macromedia.com/shockwave/download/alternates/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|