|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:37 am
Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Ozzwald... murzyn to obraźliwe określenie... bądź bardziej na czasie... mów do niego "*****"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:38 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Byle nie Kotku bo sie dziwnie wtedy czuje jak 120 kilowy facet tak do ciebie mowi !!! Wulfgar cie kocha i tyle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:38 am
Kukus Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Ozzwald... murzyn to obraźliwe określenie... bądź bardziej na czasie... mów do niego "*****" Wporzo bede ***** biggrin ... haha *wskakuje na plecy kuku lecimy z tym koksem !!! gdzie sie wybieramy ??? tym tunelem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Dowcip z gornej polkiDo spowiedzi przychodzi sexowna blondynka. W konfesjonale siedzi jak zawsze ksiadz.. a kler ma swoje tajemnice... Otoz w kazdym konfesjonale jest wywieszona lista wszystkich grzechow i podane pokuty za nie. Cos w rodzaju cennika... clondynka spowiada sie: -Prosze ksiedza, zgrzeszylam... uprawialam seks oralny... Ksiadz spoglada to na nia, to na liste... a na liscie.. nie ma takiego grzechu eek Kleryk przeprosil wiec ladnie blondyneczke, podreptal do proboszcza zapytac co ma dac za taki grzech.. niestety proboszcza nie zastal (kupowal merca w nowym salonie, wiecie)... Juz mial wymyslic jakas pokute, kiedy spotkal ministrantow: -Hej, chlopaki! Co proboszcz daje za obciagniecie? -Aa.. po Snickersie oto ten dowcip!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf gdzie sie wybieramy ??? tym tunelem ?? na pole bawełny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:40 am
Lethiel Kukus Katka1989 Kukus część Katiuszka... właśnie podroożujemy w czasoprzestrzeni tunelem w suficie ^^ ja też chce blaugh xd *wyciąga dłoń by chwycić Katkę* dawaj, Katiuszka, dawaj... jeszcze się załapiesz... złap mnie za dłoń... a potem mocno trzymaj mnie i Lethiel... bo nie wiemy gdzie i kiedy wylądujemy *wyciaga lapke w strone katki* 4laugh *łapie za łapki Lethiel i Kukusa* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Ozzwald... murzyn to obraźliwe określenie... bądź bardziej na czasie... mów do niego "*****" Wporzo bede ***** biggrin ... haha *wskakuje na plecy kuku lecimy z tym koksem !!! gdzie sie wybieramy ??? tym tunelem ?? 4laugh jest nas coraz więcej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem co oni robią, ale pewnie coś dziwnego ^^ Ktośtam się gdzieś wybierał portalem na suficie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Byle nie Kotku bo sie dziwnie wtedy czuje jak 120 kilowy facet tak do ciebie mowi !!! Wulfgar cie kocha i tyle blaugh Zedd tez do mnie mowi ... Kotku mozesz mi podac ... sory konrad ...!!!:0 a potem wolf !!! agry !!! wole byc dzikus albo już ***** a nawet moge być Krecik !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Ozzwald... murzyn to obraźliwe określenie... bądź bardziej na czasie... mów do niego "*****" Wporzo bede ***** biggrin ... haha *wskakuje na plecy kuku lecimy z tym koksem !!! gdzie sie wybieramy ??? tym tunelem ?? ty sie mnie nie pytaj tylko trzymaj gacie żeby ci ich nie zwiało... na pochybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel *przyśpieszenie w tunelu zaczyna groteskowo ich rozciągać i wyginać* jest wpoooooooooooorzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
podrooshoojemy między wymiarami 4laugh 3nodding *wyciaga lapke w jego kierunku* lecisz z nami ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Kukus Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Ozzwald... murzyn to obraźliwe określenie... bądź bardziej na czasie... mów do niego "*****" Wporzo bede ***** biggrin ... haha *wskakuje na plecy kuku lecimy z tym koksem !!! gdzie sie wybieramy ??? tym tunelem ?? 4laugh jest nas coraz więcej whee ja też chce xd 'chwyta się reszty'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|