|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:32 am
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Cześć dzieciaczki Wrociłem ...!!! biggrin co u was slychać moi uczniowie ?? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin hej ^^ Hejjjjjjj ..... ^_^ !!!! ktotka pilka ... .. . . . . .. Kto mi porzyczy kasy bo musze kupić sobie coś co kolwiek biggrin ... jak baba musze sie na zakupki wybrac biggrin ... Owiem Omi kupie coś ...!!! bedzie sie cieszyła chyba biggrin ja ci moge porzyczyć 1500 jak mi oddasz 1700...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying cześć dzikusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus część Katiuszka... właśnie podroożujemy w czasoprzestrzeni tunelem w suficie ^^ ja też chce blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:33 am
ja tez wróciłam dobry dowcip!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ci co nie wiedząo co chodzi to 2 lub 3 lub 4 stronki wcześniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf Katka1989 BeeWolf Cześć dzieciaczki Wrociłem ...!!! biggrin co u was slychać moi uczniowie ?? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin hej ^^ Hejjjjjjj ..... ^_^ !!!! ktotka pilka ... .. . . . . .. Kto mi porzyczy kasy bo musze kupić sobie coś co kolwiek biggrin ... jak baba musze sie na zakupki wybrac biggrin ... Owiem Omi kupie coś ...!!! bedzie sie cieszyła chyba biggrin ja ci moge porzyczyć 1500 jak mi oddasz 1700... ja mam tylko 400... bo sobie zakupiłem sweterek i sikora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:34 am
Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:35 am
Katka1989 Kukus część Katiuszka... właśnie podroożujemy w czasoprzestrzeni tunelem w suficie ^^ ja też chce blaugh xd *wyciąga dłoń by chwycić Katkę* dawaj, Katiuszka, dawaj... jeszcze się załapiesz... złap mnie za dłoń... a potem mocno trzymaj mnie i Lethiel... bo nie wiemy gdzie i kiedy wylądujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka ja tez wróciłam dobry dowcip!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ci co nie wiedząo co chodzi to 2 lub 3 lub 4 stronki wcześniej zdecyduj sie bo nie chce mi sie stron przebierać !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:36 am
Kukus Katka1989 Kukus część Katiuszka... właśnie podroożujemy w czasoprzestrzeni tunelem w suficie ^^ ja też chce blaugh xd *wyciąga dłoń by chwycić Katkę* dawaj, Katiuszka, dawaj... jeszcze się załapiesz... złap mnie za dłoń... a potem mocno trzymaj mnie i Lethiel... bo nie wiemy gdzie i kiedy wylądujemy *wyciaga lapke w strone katki* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:37 am
Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel witaj BeeWolf *machu machu* witaj Katka *machu machu* whee witaj macha macha, swoimi majtkami ! AAAA crying ja jestem nagi crying eek xd Czemu sie na mnie tak patszysz biggrin .. Kuku ..tak mnie nie nazywali, mówili do mnie kotku 2 kolegów ale nie dzikusie .. Ozz nie thx !!! a moge ci mówic murzynie... Byle nie Kotku bo sie dziwnie wtedy czuje jak 120 kilowy facet tak do ciebie mowi !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|