|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 1:47 pm
Ibris A... takie tam, tajniackie biggrin Moze juz bylo...
o boze ja to mam schizy z klonowego mi k ucieklo xd ...ale fotka i tak fajna blaugh mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 2:44 am
Vykk Ibris A... takie tam, tajniackie biggrin Moze juz bylo...
o boze ja to mam schizy z klonowego mi k ucieklo xd ...ale fotka i tak fajna blaugh mrgreen rofl zapewniam, ze modelka jeszcze lepsza. Smaczna zdrowa i w ogole cacy. Niestety na stanie juz zabraklo, wiec na swieta sobie nie kupisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:19 am
Vykk Ibris A... takie tam, tajniackie biggrin Moze juz bylo...
o boze ja to mam schizy z klonowego mi k ucieklo xd ...ale fotka i tak fajna blaugh mrgreen rofl Na lonie listkow nie nosze X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:06 am
Ibris Vykk Ibris A... takie tam, tajniackie biggrin Moze juz bylo...
o boze ja to mam schizy z klonowego mi k ucieklo xd ...ale fotka i tak fajna blaugh mrgreen rofl Na lonie listkow nie nosze X3 ninja a co?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:24 am
A co Cie to? xd 3nodding Moje lono. I ew. Kage...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 3:10 pm
Kagenoyami Vykk Ibris A... takie tam, tajniackie biggrin Moze juz bylo...
o boze ja to mam schizy z klonowego mi k ucieklo xd ...ale fotka i tak fajna blaugh mrgreen rofl zapewniam, ze modelka jeszcze lepsza. Smaczna zdrowa i w ogole cacy. Niestety na stanie juz zabraklo, wiec na swieta sobie nie kupisz. Juz mam swoja sztuke 3nodding ...prezent na swieta tez juz prawie mam blaugh prawie bo mam 3 wzory ale nie moge wybrac razz P i nie mowie tu o dmuchanych modelkach xd blaugh pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 3:12 pm
Ibris A co Cie to? xd 3nodding Moje lono. I ew. Kage... bo zastanawiam sie czy to ja jestem takim szczesciarzem czy to innym tez jest dane podziwiac cuda xd mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 4:03 am
Vykk Ibris A co Cie to? xd 3nodding Moje lono. I ew. Kage... bo zastanawiam sie czy to ja jestem takim szczesciarzem czy to innym tez jest dane podziwiac cuda xd mrgreen blaugh Wiesz ilu ludzi jest na ziemi? X3 Koniec offtopu. Masz jakies fotki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:13 am
Ibris Vykk Ibris A co Cie to? xd 3nodding Moje lono. I ew. Kage... bo zastanawiam sie czy to ja jestem takim szczesciarzem czy to innym tez jest dane podziwiac cuda xd mrgreen blaugh Wiesz ilu ludzi jest na ziemi? X3 Koniec offtopu. Masz jakies fotki?nie ale moge zrobic...poszekaj popatrze moze sie cosik znajdzie...a koszulke mozna uznac za czesc mnie ?? XD jesli tak to mam jesli nei to bedzie ciezko XD BTW ta koszulka swieci w ciemnosci tak troche ale na zdjeciu nic nie widac bez flasha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:39 am
Mnie sie podoba fotka sama w sobie :3 Nie zeby to bylo jakies dzielo sztuki, ale jest calkiem oryginalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:13 pm
Ibris Mnie sie podoba fotka sama w sobie :3 Nie zeby to bylo jakies dzielo sztuki, ale jest calkiem oryginalne. rozczaruje Cie - fotomontarz biggrin co prawda zdjecie było robione jakieś 50 m od tego lasu ale tło było nieciekawe wiec pozmieniałem conieco (niebo, qrtka i takie detale) Call me Robin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:39 pm
arrow Zeby sie latwiej mysia-pysia ogladalo @Danthes: masz jakies azjatyckie nalecialosci w swojej krwi, czy te oczka po prostu wyszly tak z leksza mongoidalnie? Pytam wylacznie z ciekawosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|