Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 162 163 164 165 166 167 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:42 am

Kitty-ShadowCat
Wodzu
"- To jest czysta kartka. My to nazywamy czysta kartka. Nie po chuju, co??
-Powiedziales slowo na ch!!
- i co kurwa z tego, nie jestesmy juz w komiksie... No dalej, powiedz Kurwa!!
- Nie, nie moge...
- No dalej... Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa!!
- Nieeeee!! Prosze, przestan!! Ja pierdole!! "
crying crying crying prosze....! nie przeklinaj crying crying crying ja się załamie crying crying crying
Kitty, twoja proźba nie może zostać wysłuchana

NI_CHU_JAAAAA

User Image
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:44 am

Kukus
Kitty-ShadowCat
Wodzu
"- To jest czysta kartka. My to nazywamy czysta kartka. Nie po chuju, co??
-Powiedziales slowo na ch!!
- i co kurwa z tego, nie jestesmy juz w komiksie... No dalej, powiedz Kurwa!!
- Nie, nie moge...
- No dalej... Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa!!
- Nieeeee!! Prosze, przestan!! Ja pierdole!! "
crying crying crying prosze....! nie przeklinaj crying crying crying ja się załamie crying crying crying
Kitty, twoja proźba nie może zostać wysłuchana

NI_CHU_JAAAAA

User Image

gdzie, jak gdzie, ale tutaj oczywiscie ze nie..
Wybacz, ale ten topic do tego sluzy.. razz

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

Kukus

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:58 am

Tylko trzeba pamietac, ze na innych userow, wrzucac sie nie powinno, nawet tutaj..
a ja ktos wrzuca, to zwykly cham jest, i tyle.. razz

No, kurwa, a bym se browca zloil.. biggrin

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:59 am

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 10:18 am

Harphist with no name

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 10:59 am

KURWA!!!!!!
CZY TYLKO MI SIE KURWA ZDAJE, CZY NA GILDI SIE SMARKACTWO SZERZY?? BO MAM WRAZENIE, ZE JEST KILKA OSOB, CO TO KURWA SADZI W TYCH SWOICH MALYCH, ZAJEBANYCH GLOWKACH ZE SA PEMPKIEM SWIATA. PRZECIEZ TO JEST KURESTWO JAKICH MALO!!
LUDZIE, CZY WY NIE WYCZUWACIE DELIKATNEJ GRANICY, JAKA JEST HONOR ORAZ KULTURA OSOBISTA?? JA PIERDOLE!! ZASTANOWCIE SIE NIM NAPISZECIE "Po pierwsze nie pisalas do ciebie wiec zamknij ryj."
EJ, SORKI, ALE KURWA ROZUMIEM POIWEDZIEC TAK W REALU, ALE NIE NA FORUM. KURWA, JA ********, jeszcze mi ni ulzylo...
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:03 am

Wodzu
KURWA!!!!!!
CZY TYLKO MI SIE KURWA ZDAJE, CZY NA GILDI SIE SMARKACTWO SZERZY?? BO MAM WRAZENIE, ZE JEST KILKA OSOB, CO TO KURWA SADZI W TYCH SWOICH MALYCH, ZAJEBANYCH GLOWKACH ZE SA PEMPKIEM SWIATA. PRZECIEZ TO JEST KURESTWO JAKICH MALO!!
LUDZIE, CZY WY NIE WYCZUWACIE DELIKATNEJ GRANICY, JAKA JEST HONOR ORAZ KULTURA OSOBISTA?? JA PIERDOLE!! ZASTANOWCIE SIE NIM NAPISZECIE "Po pierwsze nie pisalas do ciebie wiec zamknij ryj."
EJ, SORKI, ALE KURWA ROZUMIEM POIWEDZIEC TAK W REALU, ALE NIE NA FORUM. KURWA, JA ********, jeszcze mi ni ulzylo...

Taaaa... w forum daje prywatnośc i bezpieczeństwo... mozna pisać co sie podoba i najwyżej sie bana dostanie...

Christoff_Gangrell

eddh

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:06 am

Wodzu
KURWA!!!!!!

Nie sadze zeby sie smarkactwo szerzylo wkacu forum jest dla wszystkich, a wogole nie rozumiem o kim tutaj piszesz? (o Kitty [bez obrazy]bo ona jest jedna z mlodszych) ???
A wlasnie tutaj jest net wiec moge tak pisa,c choziac raczej powinam napisac o tym zeby mu sie klawiatura zjebala ;] bo wkacu na forum pisze pzrez klawiature a nie przez ryj ;]
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:07 am

Christoff_Gangrell
Wodzu
KURWA!!!!!!

Taaaa... w forum daje prywatnośc i bezpieczeństwo... mozna pisać co sie podoba i najwyżej sie bana dostanie...

ta, a jak se kurwa bana wylapie, to anjwyzej 2 konto zauoze,...

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:10 am

No kurwa, jeszcze na starych bedzie mi tu wjezdzac!!
No to poprostu juz chyba nie zdzierze....
Dobrze ze mnie Chriss trzyma, bo bym chyba zapierdolil....
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:11 am

~~lena-undesaid~~

Kimagure-chan

Wodzu
KURWA!!!!!!
smarkactwo.....? chodzi o mnie tak?? prinee ma racje... ja jestem jedną z najmłodszych ale wypraszam sobie nazywanie mnie smarkactwem crying

Christoff_Gangrell

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:13 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 162 163 164 165 166 167 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games