|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:02 am
Ozzwald opcy Ozzwald se poradze... ostatnio Mithril dobrze stal bo po 39 wiem...... sprzedalem wtedu z 5000 mrgreen no ja sprzedalem 3k i poraz pierwszy widzialem taka sumke wink a kawalki meteorytu moge znalesc tylko w wiezy Taala ? w sumie chyba tak....... moze w innych miastach jeszce........ ja robie przynajmniej 3k samego mithrilu na dzien do tego kasa z walk chodowancem + kasa ze straznicy mrgreen z 300k na dzien pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:04 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald se poradze... ostatnio Mithril dobrze stal bo po 39 wiem...... sprzedalem wtedu z 5000 mrgreen no ja sprzedalem 3k i poraz pierwszy widzialem taka sumke wink a kawalki meteorytu moge znalesc tylko w wiezy Taala ? w sumie chyba tak....... moze w innych miastach jeszce........ ja robie przynajmniej 3k samego mithrilu na dzien do tego kasa z walk chodowancem + kasa ze straznicy mrgreen z 300k na dzien pirate no ladnie... to ty sam mozesz caly klan utrzymac... ja na dzien wyciagam ok 10k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:11 am
Ozzwald no ladnie... to ty sam mozesz caly klan utrzymac... ja na dzien wyciagam ok 10k w zasadzie klan przez jakis czas moze sie sam utrzymywac bo mamy 800k złota w skarbcu.......... a na reset (duzy) placimy z 15k....... (albo cos kolo tego) a kasy mi i tak brakuje bo od razu calosc wydaje.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:17 am
opcy Ozzwald no ladnie... to ty sam mozesz caly klan utrzymac... ja na dzien wyciagam ok 10k w zasadzie klan przez jakis czas moze sie sam utrzymywac bo mamy 800k złota w skarbcu.......... a na reset (duzy) placimy z 15k....... (albo cos kolo tego) a kasy mi i tak brakuje bo od razu calosc wydaje.... mrgreen na co... burdeli tu przeciez nie ma.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:23 am
Ozzwald opcy Ozzwald no ladnie... to ty sam mozesz caly klan utrzymac... ja na dzien wyciagam ok 10k w zasadzie klan przez jakis czas moze sie sam utrzymywac bo mamy 800k złota w skarbcu.......... a na reset (duzy) placimy z 15k....... (albo cos kolo tego) a kasy mi i tak brakuje bo od razu calosc wydaje.... mrgreen na co... burdeli tu przeciez nie ma.. wink no na kupienie ziol (Dynnalica na rynku) dopiero teraz moja farma daje jekies ilosci ziol (10 obszarow + 10 niewolnikow) bo wczesniej to tylko kupowalem a 1 dynnalica kosztuje 350 - na jedna flaszke potrzebuje 25..... wiec troche to kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:25 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald no ladnie... to ty sam mozesz caly klan utrzymac... ja na dzien wyciagam ok 10k w zasadzie klan przez jakis czas moze sie sam utrzymywac bo mamy 800k złota w skarbcu.......... a na reset (duzy) placimy z 15k....... (albo cos kolo tego) a kasy mi i tak brakuje bo od razu calosc wydaje.... mrgreen na co... burdeli tu przeciez nie ma.. wink no na kupienie ziol (Dynnalica na rynku) dopiero teraz moja farma daje jekies ilosci ziol (10 obszarow + 10 niewolnikow) bo wczesniej to tylko kupowalem a 1 dynnalica kosztuje 350 - na jedna flaszke potrzebuje 25..... wiec troche to kosztuje no to fakt... jest na co to wszystko wydawac... dobrze ze mi przypomniales.. sam musze ziola zasadzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:26 am
Ozzwald dobrze ze mi przypomniales.. sam musze ziola zasadzic... ja juz drugi raz z rzedu zapomnialem zostawic kase na duzy reset w straznicy i znowu musialem cale wojsko dokupic....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:31 am
opcy Ozzwald dobrze ze mi przypomniales.. sam musze ziola zasadzic... ja juz drugi raz z rzedu zapomnialem zostawic kase na duzy reset w straznicy i znowu musialem cale wojsko dokupic....... sweatdrop kiedy jest duzy reste ? o 0.00 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:41 am
Ozzwald opcy Ozzwald dobrze ze mi przypomniales.. sam musze ziola zasadzic... ja juz drugi raz z rzedu zapomnialem zostawic kase na duzy reset w straznicy i znowu musialem cale wojsko dokupic....... sweatdrop kiedy jest duzy reste ? o 0.00 ? tak... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:51 am
witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:06 am
revcat witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie? o NiME 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:13 am
revcat witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie? o girce internetowej.. wybaczcie ze sobie zniknalem... ale znowu sie przejadlem i musialem do wyrka sie rzucic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:14 am
opcy revcat witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie? o NiME 3nodding a co to takiego dokladnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:19 am
revcat opcy revcat witam partizano! 3nodding o czym tak rozprawiacie? o NiME 3nodding a co to takiego dokladnie? gra internetowa (przez przegladarke) http://www.online-rpg.pl/srodziemie/ cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:20 am
a ja znowu mam z nia problem...co sie zaloguje to niemoge nic robic bo zaraz mnie wylogowywuje... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|