|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:21 am
Rynn the Vampire czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo? Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi? A o co chodzi z tymi listami...? I skąd Ty masz TYYYLE KASYYYY?? O.o Ja tyle gaia gold na oczy w życiu nie widziałam! crying Może za krótko żyje...? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:22 am
Rynn the Vampire teeeej, nie płacz.....dark wampirek go trochę nadgryzła, nic mu nie jest... Już lecę kage ;* Rynnq to czemu on milczy i lezy jak zabity? Pisiek wstawaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:22 am
Miss_Karina No, Pisarz wstawaj... nie lez za dlugo...
Kagus :* smile Tylko nie Kagus - to jest zarezerwowane wylacznie dla Rynnci ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:23 am
Kagenoyami Witam *przytula Rynncie*... w sumie, to chcialem sie przywitac... Pijawo, wskocz na Gadu ;* cześć Kochanie *przytula się* Moon - kaskę mam z różnych miejsc, sprzedaję w sklepiku, sprzedaję itemy itp. A z listami to jest tak - jak wyślesz 2,5 dolca na konto gaii to dostajesz thank you letter, i pod koniec miesiąca możesz go otworzyć, i masz tam dwie rzeczy do wyboru, takie, któryj jeszcze nie ma na gaii. Ostatnio były ochraniacze ninja i maski japońske smile a 5k to wcale powalająca suma nie jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:24 am
MoonInverse Rynn the Vampire czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo? Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi? A o co chodzi z tymi listami...? I skąd Ty masz TYYYLE KASYYYY?? O.o Ja tyle gaia gold na oczy w życiu nie widziałam! crying Może za krótko żyje...? XD Monis....bo postujemy, postujemy ze az strach xd wink Kage: oki...wiec jak mam ci mowic?? Krwiopijco? Pijawka? xd czy moze tez, Kage? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisiu.... wiesz jak się bałam? jejuu.... widzę że bardzo lubisz mnie straszyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:25 am
czego sie nie robi dla innych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:26 am
Rynn the Vampire Kagenoyami Witam *przytula Rynncie*... w sumie, to chcialem sie przywitac... Pijawo, wskocz na Gadu ;* cześć Kochanie *przytula się* Moon - kaskę mam z różnych miejsc, sprzedaję w sklepiku, sprzedaję itemy itp. A z listami to jest tak - jak wyślesz 2,5 dolca na konto gaii to dostajesz thank you letter, i pod koniec miesiąca możesz go otworzyć, i masz tam dwie rzeczy do wyboru, takie, któryj jeszcze nie ma na gaii. Ostatnio były ochraniacze ninja i maski japońske smile a 5k to wcale powalająca suma nie jest wink a jak wyslac na konto gai? eek na glownej stronie jest? wink Del witaj z powrotem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz czego sie nie robi dla innych... skąd ja to znam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina MoonInverse Rynn the Vampire czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo? Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi? A o co chodzi z tymi listami...? I skąd Ty masz TYYYLE KASYYYY?? O.o Ja tyle gaia gold na oczy w życiu nie widziałam! crying Może za krótko żyje...? XD Monis....bo postujemy, postujemy ze az strach xd wink Kage: oki...wiec jak mam ci mowic?? Krwiopijco? Pijawka? xd czy moze tez, Kage? wink xd ale on nie jest wampirem ;D on jest Cieniem... : ))))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:27 am
Rynn the Vampire Miss_Karina MoonInverse Rynn the Vampire czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo? Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi? A o co chodzi z tymi listami...? I skąd Ty masz TYYYLE KASYYYY?? O.o Ja tyle gaia gold na oczy w życiu nie widziałam! crying Może za krótko żyje...? XD Monis....bo postujemy, postujemy ze az strach xd wink Kage: oki...wiec jak mam ci mowic?? Krwiopijco? Pijawka? xd czy moze tez, Kage? wink xd hmmm... Pozostane przy Kage xd ale on nie jest wampirem ;D on jest Cieniem... : )))) to pozostane przy Kage xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:27 am
Rynn the Vampire Kagenoyami Witam *przytula Rynncie*... w sumie, to chcialem sie przywitac... Pijawo, wskocz na Gadu ;* cześć Kochanie *przytula się* Moon - kaskę mam z różnych miejsc, sprzedaję w sklepiku, sprzedaję itemy itp. A z listami to jest tak - jak wyślesz 2,5 dolca na konto gaii to dostajesz thank you letter, i pod koniec miesiąca możesz go otworzyć, i masz tam dwie rzeczy do wyboru, takie, któryj jeszcze nie ma na gaii. Ostatnio były ochraniacze ninja i maski japońske smile a 5k to wcale powalająca suma nie jest wink A wysyłałaś kiedzyś kase na gaie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:28 am
Rynn the Vampire czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo? Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi? nie wiem sweatdrop ja widzialam list za 4.3 k (mala roznica) oczywiscie sealed envelope 3nodding a co do sygnaturek to aki je sprzedaje w swoim sklepie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|