|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:57 am
Kukus Ozzwald kukus pokarze ci przykład wymuszenia: jeśłi palisz hasis to nie myśl że będziesz ze mną voodke pił na melanżach! kiedy ja nic nie palę w tej chwili crying ... matka jest w domu gonk i przy takiej wersji zostaniemy... ale wiesz jaki ja mam do tego stosunek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:58 am
Kukus Lethiel Kukus SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*............. lol...... *kladzie sie niedaleko* *patrzy w sufit* jak fajnie 4laugh no cześć... szukamy pęknięcia? ponoć to brama do innej czasoprzestrzeni pi.es. Ozzwald, przecież moowiłem, że cały hasis nad ranem został skonsumowany u koleżanki... nic nie palę *przechyla glowe na bok* nic nie widzu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:59 am
Ozzwald Kukus Ozzwald kukus pokarze ci przykład wymuszenia: jeśłi palisz hasis to nie myśl że będziesz ze mną voodke pił na melanżach! kiedy ja nic nie palę w tej chwili crying ... matka jest w domu gonk i przy takiej wersji zostaniemy... ale wiesz jaki ja mam do tego stosunek... serio serio... nie palę nic... jestem grzeczny eek no dobra... przewie grzeczny, bo słucham Skunk Anansie i rozrzucam ubrania, bo nie wiem co na siebie wrzucić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:01 am
*kładzie rzeczy na chmurce i pyta ponownie* kto leci ze mną na basen ????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:01 am
Lethiel Kukus Lethiel Kukus SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*............. lol...... *kladzie sie niedaleko* *patrzy w sufit* jak fajnie 4laugh no cześć... szukamy pęknięcia? ponoć to brama do innej czasoprzestrzeni pi.es. Ozzwald, przecież moowiłem, że cały hasis nad ranem został skonsumowany u koleżanki... nic nie palę *przechyla glowe na bok* nic nie widzu ... cierpliwośći... trzeba się skoncentrować... ja tu leżę już od... nie pamiętam... Ozzy, od kiedy ja szukam pęknięcia na suficie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:02 am
Iael *kładzie rzeczy na chmurce i pyta ponownie* kto leci ze mną na basen ???????? gdybyś był ładną brunetką 160cm ciemne oczy to bym poleciał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:03 am
Ozzwald Iael *kładzie rzeczy na chmurce i pyta ponownie* kto leci ze mną na basen ???????? gdybyś był ładną brunetką 160cm ciemne oczy to bym poleciał... trudno stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:03 am
Iael *kładzie rzeczy na chmurce i pyta ponownie* kto leci ze mną na basen ???????? poszukaj z nami pekniecia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:04 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel Kukus SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*............. lol...... *kladzie sie niedaleko* *patrzy w sufit* jak fajnie 4laugh no cześć... szukamy pęknięcia? ponoć to brama do innej czasoprzestrzeni pi.es. Ozzwald, przecież moowiłem, że cały hasis nad ranem został skonsumowany u koleżanki... nic nie palę *przechyla glowe na bok* nic nie widzu ... cierpliwośći... trzeba się skoncentrować... ja tu leżę już od... nie pamiętam... Ozzy, od kiedy ja szukam pęknięcia na suficie? *patrzy w sufit* eek *podnosi lapke* tam coś jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael *kładzie rzeczy na chmurce i pyta ponownie* kto leci ze mną na basen ???????? poszukaj z nami pekniecia 3nodding oki*kładzie sie i szuka* szuku szuku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus serio serio... nie palę nic... jestem grzeczny eek no dobra... przewie grzeczny, bo słucham Skunk Anansie i rozrzucam ubrania, bo nie wiem co na siebie wrzucić ...i nie wypluwasz? *pojawia sie z nikad i siada opierajac sie o sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:08 am
Kagenoyami Kukus serio serio... nie palę nic... jestem grzeczny eek no dobra... przewie grzeczny, bo słucham Skunk Anansie i rozrzucam ubrania, bo nie wiem co na siebie wrzucić ...i nie wypluwasz? *pojawia sie z nikad i siada opierajac sie o sciane* nawet nie biorę do ust
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:09 am
Lethiel Kukus cierpliwośći... trzeba się skoncentrować... ja tu leżę już od... nie pamiętam... Ozzy, od kiedy ja szukam pęknięcia na suficie? *patrzy w sufit* eek *podnosi lapke* tam coś jest gdzie? gdzie? ja chyba nie jestem jeszcze gotowy na przejście na wyższy poziom wiedzy, bo nie widzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 7:10 am
Kukus Kagenoyami Kukus serio serio... nie palę nic... jestem grzeczny eek no dobra... przewie grzeczny, bo słucham Skunk Anansie i rozrzucam ubrania, bo nie wiem co na siebie wrzucić ...i nie wypluwasz? *pojawia sie z nikad i siada opierajac sie o sciane* nawet nie biorę do ust Grzeczny Kukus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |