|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:47 am
.............*pozycja horyzontalna*.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:48 am
Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. czy ty palisz hasis w tej pozycji..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio i znowu powroocilam whee *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel nio i znowu powroocilam whee *TULI!!!* blaugh blaugh blaugh 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:49 am
Kukus Lethiel nio i znowu powroocilam whee *tulimy tulimy* 4laugh *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. czy ty palisz hasis w tej pozycji..? nie powiem *kłębek dymu wymyka się z ust... szybko go wciąga nosem* ja nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:50 am
Ozzwald sysunka nudze sie, ale naszczęście mam z kim pisać wink i jeszcze gadam z kimpelą, Boże jaka gaduła!!! stressed dla odmiany moge z tobą pomilczeć... blaugh ale to ona dzwoni i gada gada gada.... znow bede miała udar... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:51 am
SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:52 am
Kukus Ozzwald Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. czy ty palisz hasis w tej pozycji..? nie powiem *kłębek dymu wymyka się z ust... szybko go wciąga nosem* ja nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:52 am
Kukus SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*............. lol...... *kladzie sie niedaleko* *patrzy w sufit* jak fajnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:53 am
Jak ładnie, kto ma ochote na basenik *wziął termos, precelki, koszyczek z jedzeniem i ręcznik* ja ide *zdią kapelusz a z niego wyleciała chmurka * moge kogoś podwieść XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:54 am
kukus pokarze ci przykład wymuszenia: jeśłi palisz hasis to nie myśl że będziesz ze mną voodke pił na melanżach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:55 am
Lethiel Kukus SirXin Kukus .............*pozycja horyzontalna*............. Następnym razem poinformuj nas dopiero jak coś się zmieni, a nie zaśmiecasz forum (które i tak jest już zaśmiecone razz ) *rzuca w SirXin'a cegłą* .............*pozycja horyzontalna*............. lol...... *kladzie sie niedaleko* *patrzy w sufit* jak fajnie 4laugh no cześć... szukamy pęknięcia? ponoć to brama do innej czasoprzestrzeni pi.es. Ozzwald, przecież moowiłem, że cały hasis nad ranem został skonsumowany u koleżanki... nic nie palę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:56 am
Ozzwald kukus pokarze ci przykład wymuszenia: jeśłi palisz hasis to nie myśl że będziesz ze mną voodke pił na melanżach! kiedy ja nic nie palę w tej chwili crying ... matka jest w domu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|