|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:23 am
echo....... echo..... echo.. echo. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:24 am
Ozzwald sysunka Ozzwald dest Iael Dest masz pozdrowienia od Delein 3nodding ^^ tez ja pozdrow smile i przypomnij że za tydzień w sobote trzeba wcześnie wstać blaugh dlaczego wczesnie?bo ma chyba lekcje w szkole.... wow to nie za ciekawie stare jak ja bede musial isc do szkoly w sobote do szkoly to mam nadzieje ze nie planem czwartkowym(7.10 1godz lekcyjna stare )litosci gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:27 am
Vykk Ozzwald sysunka Ozzwald dest Iael Dest masz pozdrowienia od Delein 3nodding ^^ tez ja pozdrow smile i przypomnij że za tydzień w sobote trzeba wcześnie wstać blaugh dlaczego wczesnie?bo ma chyba lekcje w szkole.... wow to nie za ciekawie stare jak ja bede musial isc do szkoly w sobote do szkoly to mam nadzieje ze nie planem czwartkowym(7.10 1godz lekcyjna stare )litosci gonk też mam kiepski plan czwartkowy.. lekcje luźne ale duzo ich....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:32 am
Ozzwald dest Iael Dest masz pozdrowienia od Delein 3nodding ^^ tez ja pozdrow smile i przypomnij że za tydzień w sobote trzeba wcześnie wstać blaugh Delein: Może ktoś jeszcze chce mnie podbudować ==...ale po tym mam nocną imprezę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:32 am
Ozzwald Vykk Ozzwald sysunka Ozzwald dest Iael Dest masz pozdrowienia od Delein 3nodding ^^ tez ja pozdrow smile i przypomnij że za tydzień w sobote trzeba wcześnie wstać blaugh dlaczego wczesnie?bo ma chyba lekcje w szkole.... wow to nie za ciekawie stare jak ja bede musial isc do szkoly w sobote do szkoly to mam nadzieje ze nie planem czwartkowym(7.10 1godz lekcyjna stare )litosci gonk też mam kiepski plan czwartkowy.. lekcje luźne ale duzo ich.... ja akurat gdyby nie fakt ze mam przedmoioty zwaodowe a potem anglika niemca i polaka...bym przezyl ale wychowawczyni uczy mnie niemca i nie specjalnie zacheca mnie do wspopracy a na dodatek w poprzedniej klasie narazilem sie babce od polaka wiec musze sie wziac do roboty a szczerze powiedziawszy nie chce mi sie zbytnio czytac Dziadów3 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:33 am
Iael Ozzwald dest Iael Dest masz pozdrowienia od Delein 3nodding ^^ tez ja pozdrow smile i przypomnij że za tydzień w sobote trzeba wcześnie wstać blaugh Delein: Może ktoś jeszcze chce mnie podbudować ==...ale po tym mam nocną imprezę ^^ nie martw się jeszcze tylko kilka takich sobót... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:35 am
..................................*pozycja horyzontalna*..................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:36 am
Kukus .....................................*pozycja horyzontalna*..................................... co ty sprawdzasz czy Delein pilnie uczy się PO ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 6:38 am
.....Sir Xin? Sir Gebbeth? Sir pan naczytałem się za dużo Urszuli Le Guin? Albo mi się tylko wydaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|