|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:40 am
Kukus dest Kukus dest Kukus dest wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream 1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad już żeście popsuli gre? sweatdrop jesteście niesamowici eek a ja już nie jestem zmotoryzowany... poszła za 26k [z drugim siodłem, owiewką i kołami] wow niezle smile jak znajdziesz mi kogos na moja posywaczke za 8 tys to ci moge 500 zl z tego dac smile razz to teraz za te 26 k kupisz auto w niemczech :>? ..gra byla wadliwa nie wgralo sie pare plansz neutral ale dobrze ze na poczatku gry prawie .. nikogo nie będę szukał... to koniec mojej kariery motocyklowej... teraz nie chcę mieć z nimi nic wspoolnego... a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:41 am
Czarny Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! Witaj! Efektowne wejście... Sie rozumie hehe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nawet bardzo efektowne. nudzi mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! niezle...ja tesz chce miec obloczek kinto!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Kukus a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh no tak... jesteśmy w polsce stare żeby nie było niedomówień... ja potrafię jeździć samochodem... nawet całkiem dobrze... od 5 lat jak mam okazję to śmigam furą... tyle tylko, że za każdym razem jak mam examin to ręka examinatora jest między siedzeniami... tudzież wracamy na plac i on chwilę milczy patrząc na mnie, a następnie zaczyna wymieniać błędy, ktoorych jestem pewien, że nie popełniłem... ale jak udowodnić iż to ja mam rację?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:43 am
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh no tak... jesteśmy w polsce stare żeby nie było niedomówień... ja potrafię jeździć samochodem... nawet całkiem dobrze... od 5 lat jak mam okazję to śmigam furą... tyle tylko, że za każdym razem jak mam examin to ręka examinatora jest między siedzeniami... tudzież wracamy na plac i on chwilę milczy patrząc na mnie, a następnie zaczyna wymieniać błędy, ktoorych jestem pewien, że nie popełniłem... ale jak udowodnić iż to ja mam rację? nie chodzi mi o Twoje zdolności... tylko że jak sie ma kase, to po kiego egzamin zdawać? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:45 am
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh no tak... jesteśmy w polsce stare żeby nie było niedomówień... ja potrafię jeździć samochodem... nawet całkiem dobrze... od 5 lat jak mam okazję to śmigam furą... tyle tylko, że za każdym razem jak mam examin to ręka examinatora jest między siedzeniami... tudzież wracamy na plac i on chwilę milczy patrząc na mnie, a następnie zaczyna wymieniać błędy, ktoorych jestem pewien, że nie popełniłem... ale jak udowodnić iż to ja mam rację? ja sobie musze kupic 2 sad nie chce mi sie na te nudne egzaminy chodzic a pozniej zdawac ... jeszcze motocykl latwo pojdzie .. ale z autem gorzej .. te zasrane parkowania ...to i tak sie pozniej nie przydaje ... przemas juz nie potrafi tak wjechac jak na kursie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz dlatego mooj kudłaty gamoniu, że motocykle wiele znaczyły w moim życiu, a teraz nie mogę na nich jeździć z powodu stanu mojego kręgosłupa i nogi... więc chcę się od tego odciąć... a co do rozwagi... fakt jesteś matołem na kołach... ale wiem, że ty musisz się lansować... może kiedyś dorośniesz i zmądrzejesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! niezle...ja tesz chce miec obloczek kinto!!! sweatdrop ale moja chmurka nie jest made in china hehe moja jest wyprodukowano dla "sklep czarodziejów niesiących pomoc" w skrucie SCNP jako dodatek do kapelusza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:47 am
Iael Vykk Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! niezle...ja tesz chce miec obloczek kinto!!! sweatdrop ale moja chmurka nie jest made in china hehe moja jest wyprodukowano dla "sklep czarodziejów niesiących pomoc" w skrucie SCNP jako dodatek do kapelusza XD wow stare nie ma to jak dobre wyposarzenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:48 am
Kukus dest hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz dlatego mooj kudłaty gamoniu, że motocykle wiele znaczyły w moim życiu, a teraz nie mogę na nich jeździć z powodu stanu mojego kręgosłupa i nogi... więc chcę się od tego odciąć... a co do rozwagi... fakt jesteś matołem na kołach... ale wiem, że ty musisz się lansować... może kiedyś dorośniesz i zmądrzejesz xp juz w korku lekko lusterkiem musnolem glupiego poloneza .. bo debil specjalnie jechal kolami po pasach ... a taxsiarz z lewego pasu postanowil zjechac na srodkowy bez uzywania migacza i jeszcze mnie pedal obtrabil ... ale naszczescie nic na lusterku nie widac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:48 am
Vykk Iael Vykk Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! niezle...ja tesz chce miec obloczek kinto!!! sweatdrop ale moja chmurka nie jest made in china hehe moja jest wyprodukowano dla "sklep czarodziejów niesiących pomoc" w skrucie SCNP jako dodatek do kapelusza XD wow stare nie ma to jak dobre wyposarzenie... hehe polskie wyposarzenie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:49 am
Ntsumi_Aya CHCIAŁAS COS SPRZEDAC, PRAWDA? JAK TO WYGLĄDA, TO MOZE KUPIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:52 am
Ja już lecę!!! Do zobaczenia... kiedyś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:52 am
dest Kukus dest hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz dlatego mooj kudłaty gamoniu, że motocykle wiele znaczyły w moim życiu, a teraz nie mogę na nich jeździć z powodu stanu mojego kręgosłupa i nogi... więc chcę się od tego odciąć... a co do rozwagi... fakt jesteś matołem na kołach... ale wiem, że ty musisz się lansować... może kiedyś dorośniesz i zmądrzejesz xp juz w korku lekko lusterkiem musnolem glupiego poloneza .. bo debil specjalnie jechal kolami po pasach ... a taxsiarz z lewego pasu postanowil zjechac na srodkowy bez uzywania migacza i jeszcze mnie pedal obtrabil ... ale naszczescie nic na lusterku nie widac smile bo powinieneś uważać w korku... ja przez takie przebijanie się przez korek kilka razy fiknąłem z motocykla... w tym raz mnie tirowiec strącił drzwiami gdy je otworzył gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|