Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1631 1632 1633 1634 1635 1636 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

dest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:40 am

Kukus
dest
Kukus
dest
Kukus
dest
wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile
to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream
1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad
już żeście popsuli gre? sweatdrop
jesteście niesamowici eek

a ja już nie jestem zmotoryzowany... poszła za 26k [z drugim siodłem, owiewką i kołami]
wow niezle smile jak znajdziesz mi kogos na moja posywaczke za 8 tys to ci moge 500 zl z tego dac smile razz to teraz za te 26 k kupisz auto w niemczech :>? ..gra byla wadliwa nie wgralo sie pare plansz neutral ale dobrze ze na poczatku gry prawie ..
nikogo nie będę szukał... to koniec mojej kariery motocyklowej... teraz nie chcę mieć z nimi nic wspoolnego...
a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh
hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:41 am

Czarny
Iael
Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela*
witajcie!
Witaj!
Efektowne wejście...

Sie rozumie hehe XD

Iael

Asiataka

nawet bardzo efektowne. nudzi mi sie...

Iael
Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela*
witajcie!

niezle...ja tesz chce miec obloczek kinto!!! sweatdrop

Vykk

Kukus

Geralt_Bialy_Wilk
Kukus

no tak... jesteśmy w polsce stare
żeby nie było niedomówień...
ja potrafię jeździć samochodem... nawet całkiem dobrze... od 5 lat jak mam okazję to śmigam furą... tyle tylko, że za każdym razem jak mam examin to ręka examinatora jest między siedzeniami... tudzież wracamy na plac i on chwilę milczy patrząc na mnie, a następnie zaczyna wymieniać błędy, ktoorych jestem pewien, że nie popełniłem... ale jak udowodnić iż to ja mam rację?
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:43 am

Kukus
Geralt_Bialy_Wilk
Kukus

ja potrafię jeździć samochodem... nawet całkiem dobrze... od 5 lat jak mam okazję to śmigam furą... tyle tylko, że za każdym razem jak mam examin to ręka examinatora jest między siedzeniami... tudzież wracamy na plac i on chwilę milczy patrząc na mnie, a następnie zaczyna wymieniać błędy, ktoorych jestem pewien, że nie popełniłem... ale jak udowodnić iż to ja mam rację?

nie chodzi mi o Twoje zdolności... tylko że jak sie ma kase, to po kiego egzamin zdawać? razz

Geralt_Bialy_Wilk

dest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:45 am

Kukus
Geralt_Bialy_Wilk
Kukus

ja sobie musze kupic 2 sad nie chce mi sie na te nudne egzaminy chodzic a pozniej zdawac ... jeszcze motocykl latwo pojdzie .. ale z autem gorzej .. te zasrane parkowania ...to i tak sie pozniej nie przydaje ... przemas juz nie potrafi tak wjechac jak na kursie ..

dest
hmm czemu juz nie chcesz miec nic z nimi wspolnego smile fajne sa ale troszke niebezpieczne .. i trzeba jezdzic rozwaznie i nie szalec razz tak jak mi sie to zdarza razz
dlatego mooj kudłaty gamoniu, że motocykle wiele znaczyły w moim życiu, a teraz nie mogę na nich jeździć z powodu stanu mojego kręgosłupa i nogi... więc chcę się od tego odciąć...
a co do rozwagi... fakt jesteś matołem na kołach... ale wiem, że ty musisz się lansować... może kiedyś dorośniesz i zmądrzejesz xp

Kukus

Iael

Vykk
Iael
witajcie!

ale moja chmurka nie jest made in china hehe moja jest wyprodukowano dla "sklep czarodziejów niesiących pomoc" w skrucie SCNP jako dodatek do kapelusza XD
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:47 am

Iael
Vykk
Iael
witajcie!

ale moja chmurka nie jest made in china hehe moja jest wyprodukowano dla "sklep czarodziejów niesiących pomoc" w skrucie SCNP jako dodatek do kapelusza XD

wow stare nie ma to jak dobre wyposarzenie...

Vykk

dest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:48 am

Kukus
dest
dlatego mooj kudłaty gamoniu, że motocykle wiele znaczyły w moim życiu, a teraz nie mogę na nich jeździć z powodu stanu mojego kręgosłupa i nogi... więc chcę się od tego odciąć...
a co do rozwagi... fakt jesteś matołem na kołach... ale wiem, że ty musisz się lansować... może kiedyś dorośniesz i zmądrzejesz xp
juz w korku lekko lusterkiem musnolem glupiego poloneza .. bo debil specjalnie jechal kolami po pasach ... a taxsiarz z lewego pasu postanowil zjechac na srodkowy bez uzywania migacza i jeszcze mnie pedal obtrabil ... ale naszczescie nic na lusterku nie widac smile
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:48 am

Vykk
Iael
Vykk
Iael
witajcie!

wow stare nie ma to jak dobre wyposarzenie...

hehe polskie wyposarzenie XD

Iael

Night_Lady

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:49 am

Ntsumi_Aya
CHCIAŁAS COS SPRZEDAC, PRAWDA? JAK TO WYGLĄDA, TO MOZE KUPIE
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:52 am

Ja już lecę!!!
Do zobaczenia... kiedyś!

Czarny

Kukus

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:52 am

dest
Kukus
dest
juz w korku lekko lusterkiem musnolem glupiego poloneza .. bo debil specjalnie jechal kolami po pasach ... a taxsiarz z lewego pasu postanowil zjechac na srodkowy bez uzywania migacza i jeszcze mnie pedal obtrabil ... ale naszczescie nic na lusterku nie widac smile
bo powinieneś uważać w korku... ja przez takie przebijanie się przez korek kilka razy fiknąłem z motocykla... w tym raz mnie tirowiec strącił drzwiami gdy je otworzył gonk
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1631 1632 1633 1634 1635 1636 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games