|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:25 am
eh................nudzę się...........narka idę stare jakby co to sprzedaję: trunka i angelic koal .... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:26 am
Ozzwald Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya aaa to ty?????????? eek eek 3nodding mhmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eek ktoś chce kupić trunka?? i angelic coal?? ja nie chce... bo musze ok. 26k uzbierać dla setsuny na prezent... JAK TO WYGLĄDA MOZE JA KUPIĘ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:26 am
Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya aaa to ty?????????? eek eek 3nodding mhmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eek ktoś chce kupić trunka?? i angelic coal?? aż taki straszny jestem? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:27 am
Kukus dest wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream 1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:27 am
Ntsumi_Aya no spox a ja muszę uzbierać 70k na dark szalik ja też powinnam ale..ale..nyo, może będę go miała w inny sposób 3nodding a tak w ogóle to cześć wszystkim...i teraz będzie Rynn Ciocia Dobra Rada - nigdy, NIGDY, PRZENIGDY nie pijcie alkoholu jeżeli bierzecie antybiotyki...ja wypiłam jednego reddsa i od 1 w nocy rzygam jak kot...i w dodatku dostałam gorączki...a w związku z tym nie wypuszczą mnie ze szpitala za szybko gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:29 am
*wygląda zza framugi* Cześć, już wróciłem! Po jedzeniu nie wolno pływać, więc się ubiorę i rozsiądę na fotelu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:30 am
dest Kukus dest wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream 1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad już żeście popsuli gre? sweatdrop jesteście niesamowici eek a ja już nie jestem zmotoryzowany... poszła za 26k [z drugim siodłem, owiewką i kołami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:34 am
Rynn the Vampire Ntsumi_Aya no spox a ja muszę uzbierać 70k na dark szalik ja też powinnam ale..ale..nyo, może będę go miała w inny sposób 3nodding a tak w ogóle to cześć wszystkim...i teraz będzie Rynn Ciocia Dobra Rada - nigdy, NIGDY, PRZENIGDY nie pijcie alkoholu jeżeli bierzecie antybiotyki...ja wypiłam jednego reddsa i od 1 w nocy rzygam jak kot...i w dodatku dostałam gorączki...a w związku z tym nie wypuszczą mnie ze szpitala za szybko gonk Moja kumpela wypiła na imprze 1 piwo i nazwaćto, co się z nią działo rzyganiem, to spore niedomówienie. W końcu położyliśmy ją na krzesłach w szatni z miską pod ustami i co jakiś czas ktoś przychodził sprawdzać, czy oddycha. Póki się cała trzęsła, to było widać, ale potem trzeba było się przysluchiwać. Potem się okazało, że też była na antybiotykach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ntsumi_Aya no spox a ja muszę uzbierać 70k na dark szalik ja też powinnam ale..ale..nyo, może będę go miała w inny sposób 3nodding a tak w ogóle to cześć wszystkim...i teraz będzie Rynn Ciocia Dobra Rada - nigdy, NIGDY, PRZENIGDY nie pijcie alkoholu jeżeli bierzecie antybiotyki...ja wypiłam jednego reddsa i od 1 w nocy rzygam jak kot...i w dodatku dostałam gorączki...a w związku z tym nie wypuszczą mnie ze szpitala za szybko gonk cześć, Rynna blaugh a ja często popycham antybiotyki alko... ale się chyba nie liczę, bo mooj żołądek jest jak wysypisko... moge zeżreć i wypić wszystko... mieszam trunki i nic... a jak już Runna robi za ciocie dobra rada... to ja nie bede gorszy: Wujek Kukus ostrzega: "GAIowicze, nigdy nie jedzcie żółtego śniegu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus dest Kukus dest wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream 1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad już żeście popsuli gre? sweatdrop jesteście niesamowici eek a ja już nie jestem zmotoryzowany... poszła za 26k [z drugim siodłem, owiewką i kołami] wow niezle smile jak znajdziesz mi kogos na moja posywaczke za 8 tys to ci moge 500 zl z tego dac smile razz to teraz za te 26 k kupisz auto w niemczech :>? ..gra byla wadliwa nie wgralo sie pare plansz neutral ale dobrze ze na poczatku gry prawie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:37 am
dest Kukus dest Kukus dest wkoncu udalo mi otworzyc stronke smile to tera powiedz coście bez nas wczoraj pili scream 1 redsa z zalu ze nam sie doom3 popsul sad już żeście popsuli gre? sweatdrop jesteście niesamowici eek a ja już nie jestem zmotoryzowany... poszła za 26k [z drugim siodłem, owiewką i kołami] wow niezle smile jak znajdziesz mi kogos na moja posywaczke za 8 tys to ci moge 500 zl z tego dac smile razz to teraz za te 26 k kupisz auto w niemczech :>? ..gra byla wadliwa nie wgralo sie pare plansz neutral ale dobrze ze na poczatku gry prawie .. nikogo nie będę szukał... to koniec mojej kariery motocyklowej... teraz nie chcę mieć z nimi nic wspoolnego... a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:38 am
Kukus a co do samochodu... najpierw by się przydało kupić prawo jazdy blaugh no tak... jesteśmy w polsce stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire Ntsumi_Aya no spox a ja muszę uzbierać 70k na dark szalik ja też powinnam ale..ale..nyo, może będę go miała w inny sposób 3nodding a tak w ogóle to cześć wszystkim...i teraz będzie Rynn Ciocia Dobra Rada - nigdy, NIGDY, PRZENIGDY nie pijcie alkoholu jeżeli bierzecie antybiotyki...ja wypiłam jednego reddsa i od 1 w nocy rzygam jak kot...i w dodatku dostałam gorączki...a w związku z tym nie wypuszczą mnie ze szpitala za szybko gonk cześć, Rynna blaugh a ja często popycham antybiotyki alko... ale się chyba nie liczę, bo mooj żołądek jest jak wysypisko... moge zeżreć i wypić wszystko... mieszam trunki i nic... a jak już Runna robi za ciocie dobra rada... to ja nie bede gorszy: Wujek Kukus ostrzega: "GAIowicze, nigdy nie jedzcie żółtego śniegu" takiego jaki zostal zjedzony w jackassach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:40 am
Iael Yellow wam!*Iael krzykną ze swojej chmurki, zeskoczył sciągną kapelusz i ukłonił sie a chmurka wleciała do środka nakrycia głowy Iaela* witajcie! Witaj! Efektowne wejście...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|