|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:28 am
Kurwa....... Kurwa....... Kurwa....... JA PIERDOLE scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:29 am
Kurwa....... Kurwa....... Kurwa....... JA PIERDOLE scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:30 am
Christoff_Gangrell Kurwa....... Kurwa....... Kurwa....... JA PIERDOLE scream a Mać to nie łaska ... KURWA MAĆ tak jakjużklniesz to porzadnie ... np: Kurwa mać jebane pierdolone w dupsko kurewstwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:31 am
"- To jest czysta kartka. My to nazywamy czysta kartka. Nie po chuju, co?? -Powiedziales slowo na ch!! - i co kurwa z tego, nie jestesmy juz w komiksie... No dalej, powiedz Kurwa!! - Nie, nie moge... - No dalej... Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa!! - Nieeeee!! Prosze, przestan!! Ja pierdole!! "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:33 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell Kurwa....... Kurwa....... Kurwa....... JA PIERDOLE scream a Mać to nie łaska ... KURWA MAĆ tak jakjużklniesz to porzadnie ... np: Kurwa mać jebane pierdolone w dupsko kurewstwo. Tak też można..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:39 am
" [Neo uwalnia Morfiniusza z rak agentow w wiezoacu. Scena z helikopterem i rozpieprzaniem szyby] [ratatatatatatataatatatatataatatatattatatatatatatatatatatatatatatatatatatata- dzwiek wystzralu] - i co?? [trinity za sterami] - Nie tafilem [neo obslugujacy dziauko]. Na szczescie halas rozwalil szybe..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:01 am
Podążąj za białym kurwikiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:08 am
Ehh.. popierdalam na chate.. nara..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:00 pm
Wodzu "- To jest czysta kartka. My to nazywamy czysta kartka. Nie po chuju, co?? -Powiedziales slowo na ch!! - i co kurwa z tego, nie jestesmy juz w komiksie... No dalej, powiedz Kurwa!! - Nie, nie moge... - No dalej... Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa!! - Nieeeee!! Prosze, przestan!! Ja pierdole!! " crying crying crying prosze....! nie przeklinaj crying crying crying ja się załamie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:12 pm
Kitty-ShadowCat Wodzu "- To jest czysta kartka. My to nazywamy czysta kartka. Nie po chuju, co?? -Powiedziales slowo na ch!! - i co kurwa z tego, nie jestesmy juz w komiksie... No dalej, powiedz Kurwa!! - Nie, nie moge... - No dalej... Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa Kurwa!! - Nieeeee!! Prosze, przestan!! Ja pierdole!! " crying crying crying prosze....! nie przeklinaj crying crying crying ja się załamie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:13 am
Wodzu " [Neo uwalnia Morfiniusza z rak agentow w wiezoacu. Scena z helikopterem i rozpieprzaniem szyby] [ratatatatatatataatatatatataatatatattatatatatatatatatatatatatatatatatatatata- dzwiek wystzralu] - i co?? [trinity za sterami] - Nie tafilem [neo obslugujacy dziauko]. Na szczescie halas rozwalil szybe..." xd *cichy chichot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 9:11 am
Neo je obiad z trinity ona: Neo przynieś łyżke z kuchni on idzie do kuchni otwiera szuflade :"There is no spoon"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 9:38 am
kwiat sea-coast Kukus sea-coast jeŦ#8250;li p***s odchyla sie w którĦ#8230;Ŧ#8250; ze stron to nic zŦ#8218;ego rzekomo... ale skrĦ#8482;t eek masakra jak siĦ#8482; odchyla to siĦ#8482; nazywa efektem makarona lub jazdĦ#8230; na póŦ#8218;fiucie... nieszczĦ#8482;Ŧ#8250;liwie zdarzyŦ#8218;o mi siĦ#8482; kiedyŦ#8250; coŦ#8250; takiego... byŦ#8218;em tak schlany, że nie chciaŦ#8218; stanĦ#8230;Ħ#8225; jak należy... ale jakoŦ#8250; sobie poradziliŦ#8250;my... co prawda byŦ#8218; to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miaŦ#8218;em w planach do niej dzwoniĦ#8225; później co za poziom........zegnam.. zgadzam sie poziom zajebisty a mnie szczerze jebie wasza opinia, drogie panie... przeczytajcie sobie tutejszy regulamin albo zamnijcie się łaskawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 9:41 am
Christoff_Gangrell Neo je obiad z trinity ona: Neo przynieś łyżke z kuchni on idzie do kuchni otwiera szuflade :"There is no spoon" Fajne.XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|